Beoordelingen van Thai 88 Utrecht

Recente recensies

5.0
Marieke
26 februari 2024

Lekker Thais eten, veel verse groenten, goede service.

Elina
26 februari 2024

Verreweg de beste Thaise in Utrecht!!! Vers, zeer ruime porties, eerlijke prijs, vriendelijk personeel, geweldige smaak. Nieuwe vaste klant erbij!

Ineke van Dien
26 februari 2024
Eli
25 februari 2024

Heerlijk eten en vriendenlijke mensen.

Peter
23 februari 2024

Heerlijk van gesmuld, vriendelijk bedankt

Reactie van Thai 88

Hi Peter, daar doen we het voor πŸ˜‰. Heel hartelijk dank voor je review πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­.

Jan
19 februari 2024

Gelukkig nu wat ruimhartige met de vis. Het werd steeds minder maar nu weer prima kwaliteit en kwantiteit

Reactie van Thai 88

Hoi Jan, dankjewel voor je review. Fijn dat het allemaal weer naar wens was πŸ™. Graag tot snel weer πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ‡ΉπŸ‡­.

Elisabeth
17 februari 2024

Wederom heerlijk en zeer goed verzorgd! Altijd vriendelijk!

Reactie van Thai 88

Hi Elisabeth, dankjewel voor je review 🀩. πŸ™ graag tot snel weer, team Thai 88 staat voor je klaar πŸ‡ΉπŸ‡­

Jasper
16 februari 2024
Reactie van Thai 88

Hi Jasper, top dat je ons zoveel sterren geeft 🀩. We zijn nu bijna 2 jaar open en worden nog steeds heel blij van zulke reacties πŸ™. Graag tot snel weer πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­

Ineke van Dien
12 februari 2024

Heeft ons allemaal heel goed gesmaakt!

Reactie van Thai 88

Hoi Ineke, dankjewel voor je review 🀩. Fijn dat alles goed heeft gesmaakt. We waarderen de feedback πŸ™. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­.

H. Spiering
12 februari 2024

De smaak was redelijk. Er had voor mij wel iets meer groente in mogen zitten en ik vond de versheid iets te wensen overlaten.

Reactie van Thai 88

Hoi, dank voor de feedback πŸ™. Fijn dat je ons ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4 sterren geeft ondanks de wat tegenvallende smaak. Voor onze verdediging πŸ˜‰ Pad Thai bevat in de basis niet veel groenten, dat hoort nu eenmaal niet bij het gerecht, maar als je bij opmerkingen aangeeft dat je meer groente wenst zullen wij daar altijd rekening mee houden. πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ.

Lies
8 februari 2024

Het was weer heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hoi Lies, fijn om te lezen dat alles weer naar wens was πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ. Dank voor je review πŸ™πŸ€©.

San
6 februari 2024

Lekker eten, goed gevulde bakjes, op tijd klaar! Aanrader

Reactie van Thai 88

Hi San, dankjewel πŸ™. Je review doet ons goed 🀩.Graag tot snel weer πŸ₯¬πŸ«‘πŸ₯¦πŸŒΆ. Groet team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­.

Auke
1 februari 2024

Top gerechten. Heerlijk gegeten!

Reactie van Thai 88

Dankjewel Auke, fijn dat je de moeite nam om een review in te vullen πŸ™. De ⭐️✨️⭐️waardering doet ons goed πŸ‡ΉπŸ‡­ πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆ.

Robin
29 januari 2024

Super lekker, goed warm, heerlijke kruiden, snel klaar en zeer vriendelijk personeel. Zoals altijd eigenlijk. We halen regelmatig af.

Reactie van Thai 88

Hi Robin, ☺️😊🀩. ,Daar worden we een beetje verlegen van 🫣. Dankjewel voor je lieve woorden, dat wordt enorm gewaardeerd πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

Milton
29 januari 2024

Food is always delicious.

Reactie van Thai 88

Hi Milton, πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‘. Thank you very much for taking time to review us, we really appreciate all the stars πŸ€©πŸ™.

Martijn
27 januari 2024

Goed van smaak, vers, op tijd en ruim voldoende!

Reactie van Thai 88

Hoi Martijn, dat zijn precies onze doelstellingen πŸ˜‰, fijn dat je jouw ervaring hebt gedeeld 🀩⭐️, we hechten veel waarde aan de mening van onze klanten πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆ. Dankjewel πŸ™

Jacky
27 januari 2024

Zeer smaakvolle en gebalanceerde gerechten uit een van de sympathiekste eettentjes in Utrecht

Reactie van Thai 88

Hoi Jacky, we krijgen een blosje ☺️ op de wangen van je lieve woorden . Wij zijn enorm trots op ons kleine etablissement πŸ˜‰, dat komt vooral door al de lieve klanten die ons op allerlei manieren blijk van waardering geven πŸ€©πŸ‘β­οΈ. Dank voor het delen van je ervaring πŸ™

Elisabeth Clevis
24 januari 2024

Top! Altijd zeer goed verzorgd, heel smaakvol en heerlijk vers!

Reactie van Thai 88

Hoi Elisabeth, dankjewel voor je lieve woorden πŸ™. Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen, wij waarderen dat enorm πŸ€©πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­.

AndrΓ© PETTINGA
24 januari 2024

Aardig personeel! Snelle service; lekker, ruime keuze, goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Reactie van Thai 88

Hoi Andre, je review doet ons goed. Super fijn dat je ons ondanks ons foutje 🫣 toch 5 sterren ✨️ geeft. Graag tot snel weer, team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­ staat voor je klaar. πŸ™

Floor Nottrot
24 januari 2024

Het eten was heerlijk en de service was super!

Reactie van Thai 88

Hi Flioor, dankjewel voor je review 🀩. Fijn dat je onze service zo positief ervaart πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­.

Johan
22 januari 2024

Buitengewoon smakelijk…! Heerlijk gegeten.

Reactie van Thai 88

Hoi Johan, dat zijn fijne woorden 😊, heel hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om je waardering uit te spreken πŸ™. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­βœ¨οΈ.

Lubbe
20 januari 2024
Reactie van Thai 88

Hoi Lubbe, dankjewel voor de sterren 🀩. Fijn dat je de moeite hebt genomen om een review in te vullen πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆπŸ™

Mendel van Griethuysen
19 januari 2024

Heerlijk gegeten weer, veel groenten en mooie gerechten. Misschien mag het hier en daar nog net iets minder zout Ook een foutje in de afgeleverde bestelling werd keurig hersteld nog voordat we daar zelf om hadden gevraagd dus ook in service kan ik alleen maar 5 sterren geven

Reactie van Thai 88

Hoi Mendel, dank voor je eerlijke review πŸ™. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service πŸ‘. De sterren doen ons goed 🀩⭐️✨️. Je opmerking over zout is ontvangen, we nemen dit serieus en onderzoeken waar we verder kunnen verbeteren.πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ.

Alexandre
18 januari 2024

Heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hoi Alexandre, heel erg bedankt voor de sterren πŸ€©πŸ™. De waardering doet ons goed β˜ΊοΈπŸ‘

Tessa
14 januari 2024

Het was weer heerlijk, bedankt voor het altijd goede thaise eten!

Reactie van Thai 88

Hoi Tessa, πŸ™ super bedankt voor je mooie woorden 🀩.

JP
14 januari 2024

Heerlijk

Reactie van Thai 88

Hoi JP, heerlijk is precies wat we nastreven πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ, super bedankt voor je review. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

Heleen Arnold
14 januari 2024

Het was weer heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hi Heleen, dat doet ons goed 😊. Dank voor de review πŸ™πŸ€©

Danielle
10 januari 2024

Heerlijk gegeten! De bestelling stond ook stipt op tijd klaar en we werden aardig geholpen. We gaan hier zeker vaker komen.

Reactie van Thai 88

Hoi Danielle, dankjewel voor je review 🀩. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

Timon
25 december 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Timon, dankjewel voor je review 🀩.Fijn dat alles naar wens was, fijne feestdagen en graag tot ziens in 2024 πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Frans
23 december 2023

Heerlijk! Echt goed op smaak.

Reactie van Thai 88

Hoi Frans, dankjewel voor je review. πŸ™ Fijne feestdagen en graag tot ziens in 2024 πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­βœ¨οΈβ­οΈ

Inge
22 december 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Inge, dankjewel voor je review β­οΈβœ¨οΈπŸ™.

Miranda
21 december 2023

Helemaal top

Reactie van Thai 88

Hoi Miranda, super bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen πŸ™. We waarderen het enorm ✨️⭐️🀩.

Peter H
20 december 2023

Heerlijke gerechten en vriendelijk geholpen

Reactie van Thai 88

Hoi Peter, dank voor je review ✨️⭐️. Heel fijn om te lezen dat je ons zo weet te waarderen πŸ™. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­.

Ray
12 december 2023

HygiΓ«nisch, efficiΓ«nt en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Reactie van Thai 88

Hi Ray, dankjewel voor deze mooie woorden πŸ™βœ¨οΈ. Wij ervaren het als een enorm compliment. Dank Team Thai 88 πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ

Juninho
11 december 2023

Good food :)

Reactie van Thai 88

Hi Juninho, good review 😊! Thanks for taking the time to provide us your opinion πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ. It's very much appreciated, please visit us again soon πŸ™.

Karin van Esch
10 december 2023

Heerlijk!!

Reactie van Thai 88

Hoi Karin 🀩, dank voor de sterren ✨️⭐️, ze voeden ons met trots 😊. Fijne feestdagen alvast en graag tot snel πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

aj
9 december 2023

De "Kai Pad Kratiem Prik Thai" beviel goed!

Reactie van Thai 88

Hi AJ, dan voor je feedback 🀩. Het is altijd lastig om goed advies te geven, fijn dat het gerecht naar wens was πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ. Graag tot snel weer πŸ™

Ellen
9 december 2023
Reactie van Thai 88

Dankjewel Ellen πŸ™, je waardering doet ons goed 😊.

Simone van Trier
5 december 2023

Soepen, curry’s waren erg lekker, maar de Beef Basil rook erg vies (mijn man zei dat het naar kattenvoer rook) en hebben we daarom ook niet opgegeten. Ik dacht dat het aan de basilicum lag.

Reactie van Thai 88

Hi Simone, dank dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen πŸ™. Heel vervelend dat er een gerecht bij zat wat niet naar wens was, in dat soort gevallen kan je ons altijd bellen wij maken dan graag een ander gerecht. Het kan natuurlijk zijn dat een gerecht niet naar je wens is omdat het gewoonweg niet je smaak is, maar dat maakt voor ons niet uit wij lossen dat graag op. Wij staan achter de kwaliteit onze gerechten en garanderen dat alles vers gemaakt wordt. De biefgerechten worden bereidt met kwaltiettsbief van een gerenommeerde leverancier en we hanteren de voorschriften die gelden volgens HACCP richtlijnen. Bief Krapraw (basilicum) is een heel kruidig gerecht, de basilicum kan soms heel sterk geuren. Heel vervelend dat er een vergelijk gemaakt wordt met kattenvoer, daar zouden andere mensen aanstoot aan kunnen nemen maar toch laten wij deze review staan omdat wij er veel waarde aan hechten dat iedereen alle reacties kan zien. Groet team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­

.
5 december 2023
Reactie van Thai 88

πŸ™βœ¨οΈβ­οΈπŸ€© Enorm bedankt voor de sterren βœ¨οΈβ­οΈπŸ‡ΉπŸ‡­

Wendy
4 december 2023

Heerlijk weer! En wat is die satΓ© lekker! 2 viskoekjes kreeg ik d’r bij! Kom gauw weer terug.

Reactie van Thai 88

Hoi Wendy, super bedankt 🀩. Wij zijn zéér blij met zulke waardering ✨️⭐️. Fijn dat alles naar wens was, wij hopen je snel weer te zien πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Marijke Steenkamer
2 december 2023

Fantastisch eten, op tijd klaar

Reactie van Thai 88

Hoi Marijke, dankjewel voor je review✨️⭐️. Waanzinnig leuk om zo'n sterke waardering te ervaren. Graag tot snel weer! πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ€©.

DvZ
25 november 2023

Het was het fietstochtje door de regen wel waard. Lekker eten en het was precies op de afgesproken tijd klaar! Wat ik alleen nog zou willen is de optie om los extra kroepoek te bestellen voor de liefhebbers hier thuis :)

Reactie van Thai 88

Hi D, dankjewel voor je review 🀩. Excuus voor het weer, als we daar nou eens invloed op hadden 🫣. Wij genieten altijd weer als mensen zΓ³ positief zijn over onze gerechten β˜ΊοΈπŸ‘. De optie om 'extra' kroepoek te bestellen staat al in ons menu het is item #109. We leveren dan een bakje satΓ©saus en extra kroepoek, als een voorkeur hebt voor Casave kroepoek moet je dat wel even aangeven anders leveren we de garnalen kroepoek. Graag tot snel weer, team Thai 88 staat voor je klaar πŸ‡ΉπŸ‡­.

Willem
21 november 2023

Super Thai Restaurant

Reactie van Thai 88

Hoi Willem, super bedankt voor je review ☺️. Wij zijn erg blij met de waardering πŸ™. Graag tot snel weer βœ¨οΈβ­οΈπŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ

Miranda
20 november 2023

Heerlijk eten zoals altijd, maar deze keer was de hoeveelheid minimaal net genoeg.

Reactie van Thai 88

Hoi Miranda, dankjewel voor je review ⭐️✨️. Losse gerechten zijn qua hoeveelheid ietsje ruimer dan het voordeelmenu. πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ Fijn dat het weer naar wens was. πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Marian
19 november 2023

Via de site besteld en ophaaltijd ingesteld. Het werd net ingepakt toen ik het kwam ophalen. Heerlijk gegeten!

Reactie van Thai 88

Hoi Marian, dank voor je review πŸ™. Goed om te lezen dat alles naar wens was ✨️⭐️. Gerechten worden altijd vers bereidt we richten ons altijd op de gewenste afhaaltijd, wat meestal prima lukt. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­

Johan
18 november 2023

Erg lekker…!

Reactie van Thai 88

Hi Johan, enorm bedankt voor je review ✨️⭐️. Team Thai 88 staat voor je klaar πŸ₯¬πŸ«‘πŸ₯¦πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­

Anoniem
18 november 2023

Wauw, echt heel lekker eten en goede porties! Blij met deze plek dichtbij Tuindorp.

Reactie van Thai 88

πŸ™ Dankjewel voor de review 🀩, wij zijn ook heel erg blij dat we in deze fijne buurt mogen ondernemen ☺️.

Eline
18 november 2023

Altijd TOP!!

Reactie van Thai 88

Hoi Eline, top πŸ‘. Daar worden we vrolijk van ☺️, graag tot snel weer πŸ™

Erik
16 november 2023

Vers, smakelijk en flinke portie!

Reactie van Thai 88

Dankjewel Erik 🀩, fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen πŸ™. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­

Steven
12 november 2023

Heerlijk, verse groente en lekker pittig. Altijd op tijd klaar bij het afhalen! Noedels ipv rijst is vrij prijzige bijlage (€ 4,50). Wellicht in de toekomst ook gerechten met biologisch vlees?

Reactie van Thai 88

Hi Steven, dank voor je uitgebreide review 🀩. Je waardering doet ons goed ☺️. Je inhoudelijke opmerking nemen we mee bij besluiten over toekomstige wijzigingen met betrekking tot prijzen en menu samenstelling. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

Heleen Arnold
12 november 2023

Heerlijk eten!

Reactie van Thai 88

Hi Heleen, dank voor je krachtige review πŸ™. De uitspraak 'heerlijk eten' is een hele eervolle, want dat is waar het voor ons om draait πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ.

Lisa van den Burg
11 november 2023
Reactie van Thai 88

Hi Lisa, dank voor je sterren ✨️ ⭐️🀩 het maakt ons trots en blij ☺️.

Miranda
11 november 2023

Heerlijke groente knapperig met kip. Gelukkig geen kerrie zoals gevraagd. Kortom weer top

Reactie van Thai 88

Hi Miranda, dankjewel voor je review🀩. Wij houden altijd rekening met de opmerkingen die bij de bestelling worden genoteerd πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ het is voor ons een kleine moeite omdat alle gerechten pas gemaakt worden zodra ze besteld zijn. Graag tot snel weer. πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Jacky
9 november 2023

Het gerecht van de maand is heel smaakvol en kwam ook met wat extra's die ook heerlijk waren. Thai88 is een plek waar ik graag en regelmatig eten ga afhalen. Het staat altijd stipt op tijd klaar.

Reactie van Thai 88

Hoi Jacky, dankjewel wel voor je mooie review 🀩. Goed om te lezen dat alles zo naar wens is πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ. De maandspecial blijft de hele maand november nog hetzelfde. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­.

Paul
4 november 2023

Wij vinden het eten heerlijk. Veel knapperige groenten, goede porties, kortom heerlijk

Reactie van Thai 88

Hoi Paul, dank voor je review. Goed om te lezen dat alles naar wens is πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ. Wij ontlenen veel eer aan al de sterren ✨️⭐️🀩. Graag tot snel weer πŸ™

Elisabeth
3 november 2023

Heerlijk! Iedere keer weer een feestje! Enorm goed verzorgd, persoonlijke en warme service! Wij komen en bestellen hier zeer graag!

Reactie van Thai 88

Hoi Elisabeth, dankjewel voor je lieve woorden πŸ™. Heel fijn om te lezen dat we zo in de smaak vallen 🀩πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ.

Auke
26 oktober 2023

Heerlijk gegeten. Als we weer terug in Thailand waren.

Reactie van Thai 88

Hoi Auke, dat is een mooi compliment πŸŒžπŸ‡ΉπŸ‡­. Fijn dat wij dit gevoel weten te bereiken met onze gerechten. Super bedankt voor het delen van je ervaring πŸ™.

Max
25 oktober 2023

Te lekker!! En bedankt weer voor de overheerlijke tofu satΓ© πŸ˜‹

Reactie van Thai 88

Hi Max, dank voor je review 🀩. Fijn dat het allemaal zo naar wens is, team Thai 88 ziet je graag snel weer .πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸ™

Riny Brom
23 oktober 2023

Goede morgen, Ik verdraag geen broccoli en selecteer altijd zorgvuldig een gerecht zonder broccoli. Toen ik het doosje met de bestelde Pad King opende lagen bovenop het gerecht 3 grote stronken broccoli, de op de website vermelde champignons en bosui heb ik niet gezien. Toen ik de broccoli verwijderd had was het best lekker maar niet eat ik verwacht had. Als jullie de ingrediΓ«nten van een gerecht veranderen zou het prettig zijn ook de site aan te passen

Reactie van Thai 88

Hoi Riny, 🫣 excuus voor deze mindere ervaring. We hebben de verkeerde groenten toegepast bij dit gerecht, erg vervelend dat dit heeft kunnen gebeuren. Heel genereus dat je ons toch nog 4 sterren geeft πŸ€©πŸ™. - ter informatie - Alle gerechten worden gemaakt nadat ze besteld zijn, je kunt altijd aangeven als je bepaalde ingredienten niet wenst (of juist wel), dus ook gerechten met broccoli kan je gewoon uitkiezen en dan bij de opmerking aangeven wat de wensen zijn.

Peter
21 oktober 2023

Eten was weer goed, lekker en rijk aan smaak

Reactie van Thai 88

Hi Peter, fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen πŸ™. We zijn erg blij met sterren 🀩 daar doen we het voor πŸ˜‰. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ‘.

Jennifer en Robin
15 oktober 2023

Allereerst: de mensen die hier werken zijn ontzettend aardig en attent. Het eten is fantastisch. Ik kies regelmatig het maandmenu om andere gerechten te ontdekken. Veel vegan opties.

Reactie van Thai 88

Hi Jennifer en Robin, enorm bedankt voor jullie feedback. Het is super fijn om te horen dat we zo gewaardeerd worden en ook dat de huidige maandspecial zo goed bevaltπŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ. Graag tot snel weer βš‘οΈπŸ‡ΉπŸ‡­.

Tuinwijker
15 oktober 2023

Heerlijke rode curry en sublieme pad Thai. Zoals altijd rijk gevuld

Reactie van Thai 88

Beste buur uit Tuinwijk πŸ˜‰, dankjewel voor je mooie review 🀩. Wij zijn erg trots op de warme reacties en continue positieve feedback, we kunnen niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn om in Tuinwijk te mogen ondernemen πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™. Algemene noot. De software leverancier heeft zonder overleg de publicatie instellingen veranderd, er zit nu vertraging op van 3 dagen. Dit is niet volgens onze wens ingericht, wij zullen er ook melding van maken en verzoeken om dit terug te draaien. Laat het je aub niet weerhouden om feedback te geven, alle reviews worden enorm gewaardeerd.

Ina
15 oktober 2023

Goede service, heerlijk gegeten. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Absoluut een aanrader !

Reactie van Thai 88

Hoi Ina, dankjewel voor je beoordeling 🀩. Het is voor ons heel fijn om te lezen dat het allemaal zo goed ervaren wordt ⭐️✨️. Graag tot ziens πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­.

Anita 3
14 oktober 2023

Eerste keer daar Thais gehaald en het was heerlijk en pittig en niet te duur. Morgen gaan we de rest opeten maar eerst nog rijst bij maken. We gaan zekers terug komen en we raden het eenieder die van Thais houdt dit aan.

Reactie van Thai 88

Hoi Anita, dankjewel voor je mooie woorden πŸ™. De waardering doet ons goed 🀩. Graag tot snel, team Thai 88 staat voor je klaar πŸ‡ΉπŸ‡­.

Yvonne
9 oktober 2023

Super lekker en maaltijd met veel groente er in, top.

Reactie van Thai 88

Hi Yvonne, dankjewel voor je review 🀩⭐️. De sterren doen ons goed. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­.

Milton
8 oktober 2023

Delicious food.

Reactie van Thai 88

Hi Milton, thank you so much for your review 🀩. We really appreciate all feedback, but how pleasant it is when people are so satisfied βœ¨οΈβ­οΈπŸ™. We hope to see you again soon, team Thai 88 is there for you πŸ‡ΉπŸ‡­

D
4 oktober 2023

Zeer vriendelijk geholpen. Lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Thai 88

Hi D 🀩, veel dank voor je mooie review. Goed dat je jouw mening het gedeeld, het blijft voor ons van groot belang om te weten hoe onze service ervaren wordt. Graag tot snel weer βœ¨οΈβ­οΈπŸ‡ΉπŸ‡­.

Max
30 september 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Max 🀩, wij zijn gek op sterren ✨️⭐️ dankjewel! Graag tot snel weer πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆπŸ™.

Chris
29 september 2023

Lekker, maar zo jammer dat bij de Pad Khing geen hete-peper icoontje staat, maar 75% van de smaak verpest wordt door de smaak van peper..

Reactie van Thai 88

Hoi Chris, dank voor je feedback πŸ™. Onze fout, het 🌢 symbool had bij dit gerecht aan moeten staan. We hebben het hersteld. Los daarvan kan je bij elk gerecht aangeven als je specifieke wensen hebt, minder pittig of bepaalde ingredienten πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬ weglaten of juist toevoegen. We zullen je nog even per mail benaderen om je tegemoet te komen voor deze mindere ervaring. Hopelijk tot snel weer, team Thai 88 staat voor je klaar πŸ‡ΉπŸ‡­βœ¨οΈ

Willem
25 september 2023

Ontzettend lekkere curry en soep!

Reactie van Thai 88

Hoi Willem, dank voor je mooie review πŸ™. De Tom Kha Kai is een echte bestseller πŸ‡ΉπŸ‡­ fijn dat die zo goed ervaren wordt Graag tot snel, team Thai 88 staat voor je klaar! πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆ

Willemijn Van der veen
24 september 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten, vers, vol smaak, netjes op tijd en met een heerlijk bijgerecht als cadeautje!

Reactie van Thai 88

Hoi Willemijn, super bedankt voor je mooie review πŸ™. Heel fijn dat je je ervaringen deelt πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬ 🌢, graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­.

Robin
21 september 2023

Heel lekker en smaakte gezond, grote portie en het personeel is ontzettend aardig. Kom hier graag afhalen.

Reactie van Thai 88

Hi Robin, dankjewel voor je mooie review 🀩. Alle ingrediΓ«nten zijn vers πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆ dat proef je. Fijn dat alles zo naar wens was, graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Max
20 september 2023

Fantastisch πŸ˜‹

Reactie van Thai 88

🀩😊 Hi Max, dankjewel voor je review. Team Thai 88 staat altijd voor je klaar πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Eline
16 september 2023

HEER-LIJK!!

Reactie van Thai 88

Hi Eline, normaal zeggen we tot snel maar jij was er vandaag alweer, zelfs voordat we konden reageren 🀣. Hartelijk dank voor je mooie review 🀩, we hopen dat het vandaag weer net zo lekker was als gisteren πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ. Tot uhhh gauw βš‘οΈπŸ™

Saskia
15 september 2023

Lekker gegeten!!! Dank voor het extraatje; was ook lekker!!

Reactie van Thai 88

Hallo Saskia, dankjewel voor het delen van je mening ✨️, wij vinden het super fijn om te lezen dat je ons zo waardeert 🀩. Graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ, een trots team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­

Ingrid
10 september 2023

6 verschillende gerechten: allemaal even lekker!

Reactie van Thai 88

πŸ₯³ Hoi Ingrid ✨️ Daar zijn we erg blij mee πŸ˜€. Super fijn om te horen dat alles naar wens was πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ₯•πŸŒΆ. Het is een eer dat je ons hebt toevertrouwd om je gasten te voorzien van lekker eten πŸ™. Team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­ staat voor je klaar 🀩.

Guus Kompier
8 september 2023
Reactie van Thai 88

Hi Guus ✨️⭐️ dank voor de sterren. Je hebt ons de 300e review bezorgd πŸ™. We zijn open sinds april 2022, dat we nu al zoveel klanten hebben bewogen om een review achter te laten maakt ons enorm trots. 😊. Team Thai 88 zal zich blijven inspannen alle klanten tevreden te houden πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ₯•πŸŒΆ. Iedereen die de moeite heeft genomen om ons te beoordelen, enorm bedankt πŸ‡ΉπŸ‡­ graag tot snel.

Max
8 september 2023

Fantastisch was het weer! En dank voor de heerlijke verrassing πŸ™πŸ˜‹

Reactie van Thai 88

Hoi Max, dankjewel voor je mooie review. πŸ™ Wij vinden het een eer dat je al zo'n lange tijd een vaste gast bent πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ₯• we hopen je nog heel lang te mogen verwelkomen, graag tot snel weer. 🀩 Team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­

Jan Jaap de Ruiter
4 september 2023

Heerlijk en lekker scherp.

Reactie van Thai 88

Beste Jan Jaap, dankjewel voor je mooie review ☺️, het doet ons goed om te lezen dat het allemaal naar wens was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen πŸ™. Team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­.

Miranda
3 september 2023

Heerlijk echte Thais eten. Wel pittig maar top

Reactie van Thai 88

Hoi Miranda 🀩☺️ dankjewel voor je review. Fijn dat het naar wens was. Wat betreft het pitlevel, dat is erg persoonlijk 🌢 en zeker bij het verrassingsmenu lastig te klassificeren, maar als je specifieke wensen hebt kan je dat altijd aangeven. Bij de online bestelling kan er per gerecht een opmerking ✏️ geplaatst worden, daar houden wij dan rekening mee bij het bereiden πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯• van de gerechten, graag tot snel weer. πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Auje
3 september 2023

Heerlijk gegeten en super leuk dat ze iets extra’s om te proberen bijgestaan hadden

Reactie van Thai 88

Hoi Auke, dankjewel voor je review 🀩. Wij worden altijd erg blij als klanten de moeite nemen om hun ervaring te delen. Fijn dat het allemaal naar wens was πŸ₯¬πŸ«‘πŸ₯•πŸ₯¦πŸŒΆ. Groetjes team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­

Niels Kroondijk
1 september 2023

Gerecht met Tofu besteld, maar met Kip ontvangen.

Reactie van Thai 88

Hoi Niels, dan voor je bericht, erg vervelend dat wij dit hebben laten gebeuren. Wij zijn altijd erg scherp op de juistheid van bestellingen en het overkomt ons zelden dat er iets fout gaat. Als er dan toch iets fout gaat lossen wij dat graag snel ⚑️ voor je op. Mocht een bestelling onjuist of onvolledig afgeleverd zijn, dan bezorgen wij met voorrang het juiste gerechtπŸš€ πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ. In dit geval kunnen we het niet meer herstellen, wij hebben inmiddels een e-mail gestuurt met onze compensatie voor deze vervelende ervaring.. nogmaals excuus en dank voor de feedback πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Alblas
31 augustus 2023

Maaltijden waren op een na oke. Deze was pittiger dan aangegeven. De kwaliteit is zondermeer prima

Reactie van Thai 88

Hallo, dank voor de review 🀩. Goed om te lezen dat de smaken naar wens waren. πŸ₯¦πŸ₯¬. Graag zouden wij nog vernemen op welk gerecht de opmerking over de pittigeheid gaat (graag per mail naar info@thai88.nl). Alle bestelde gerechten (1 x Massaman en 2x Oestersaus) zijn milde gerechten, die zouden wel als kruidig maar niet als pittig ervaren mogen worden vandaar dat wij dit graag verder onderzoeken. πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Oscar
27 augustus 2023

Beste Thais eten in Utrecht!

Reactie van Thai 88

Hoi Oscar, 😊 daar gaan we niet tegenin πŸ˜‰! Het restaurant is opgezet vanuit de passie voor eten en een gezonde eenvoudige benadering van ondernemen πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­. Wij zijn geen Michelin restaurant, maar als we onze buurt(en) kunnen voorzien van een lekkere maaltijd dan is dat onze eer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ€©

Catelijne
27 augustus 2023

Verse groenten, curry goed op smaak en grote portie.

Reactie van Thai 88

Hoi Catelijne, dankjewel 🀩. Wij vinden het heel fijn om te zien dat zoveel mensen 'vaste' klant zijn geworden πŸ™βœ¨οΈ. Dat het dan allemaal zo goed ontvangen wordt maakt ons trots 😊. Graag tot snel πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­

Wim
26 augustus 2023

Heerlijk, niets te verbeteren!

Reactie van Thai 88

Wow Wim 🀩✨️ dat zijn mooie woorden, niets te verbeteren lezen wij als hard werken om de kwaliteit zo te houden 😊. Wij zijn trots op ons team, stuk voor stuk kanjers die met veel passie onze recepten consistent weten te bereiden πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ. Graag tot snel weer✨️

Auke
25 augustus 2023

Heerlijk gegeten. We hadden verschillende gerechten, allemaal even lekker.

Reactie van Thai 88

Hoi Auke, dankjewel voor je review. πŸ™ De sterren voeden onze trots ☺️🀩, graag tot snel weer. πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ

arjan
24 augustus 2023

Heerlijk gegeten! Smaak, structuur, pit, temperatuur en service allemaal top. Wij zijn echt tevreden met dit restaurant in de buurt.

Reactie van Thai 88

Hi Arjan, heel veel dank voor je review 🀩. Het doet ons goed om te lezen dat het allemaal zo naar wens is. Wii vinden het een eer om in het gezellige Tuin-wijk te mogen opereren, iedereen is heel aardig en betrokken. πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­

Frank
21 augustus 2023

Wederom heerlijk gegeten. En een klein extraatje erbij gekregen, verrassend en erg smakelijk. Top!

Reactie van Thai 88

Hoi Frank, dank voor de ⭐️✨️⭐️ sterren. We hechten er veel waarde aan dat onze kwaliteit constant is, je terugkerende klandizie en waardering 🀩 bevestigen ons dat we op de goede weg zijn πŸ˜€πŸ‘. Dank voor het delen van je ervaring πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­.

Niels Kroondijk
21 augustus 2023
Reactie van Thai 88

Hi Niels, dankjewel voor het delen van je ervaring πŸ™. Heel fijn dat alles naar wens was πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ daar ontlenen we veel eer aan πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­. Graag tot snel weer πŸ˜€.

Liesbeth
20 augustus 2023

Lekker! Met veel verse groente. De pineapple rijst was heerlijk

Reactie van Thai 88

Hoi Liesbeth, wat fijn om te lezen 🀩. Dank voor de review. Met zulk lekker weer is de frisse bite van de ananas 🍍 extra lekker. Ook onze maandspecial (zomerse rode curry met annanas) is daarom sterk aan te bevelen, mocht je de komende week weer trek krijgen, het wordt tenslotte erg lekker weerβ˜€οΈπŸŒ‘ het is dan net Thailand in eigen huis πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ˜‰πŸ™.

Wim
19 augustus 2023

Via handige bestel app maaltijd besteld. Deze was klaar op aangegeven tijd. We hebben genoten van heerlijke Pad Thai. Zowel de kip als garnalen waren zeer smakelijk.

Reactie van Thai 88

Hi Wim, dank voor je promotie van ons restaurant 🀩. Mooie woorden, ze doen ons goed πŸ™. Pad Thai is onze best-seller we zijn er erg trots op 😊. Onze kaart heeft nog veel meer lekkers, dus graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­.

Justin Purperhart
17 augustus 2023

1e keer dat ik hier heb besteld, maar moet toegeven dat dit 1 van de lekkerste groene curry's is die ik heb gegeten.

Reactie van Thai 88

Hoi Justin, ☺️ fijn dat je ons gevonden hebt! En nog fijner dat het zo goed bevalt πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ. Dank voor het delen can je ervaring en graag tot snel weer πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­

Boris
16 augustus 2023

Was weer lekker zoals altijd! :-D En thx voor de extra loempia's :-)

Reactie van Thai 88

Hi Boris, dankjewel voor je review Γ©n voor je opmerking over de foutief vermelde openingsdagen op Google πŸ™. Graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ€©

Miranda klinkenberg
6 augustus 2023

Heerlijke zoet, zuur pittig met tofu. Ik kwam een uur te vroeg maar de eigenaar achter de balie ging gelijk voor mij proberen of het eerder klaar kon zijn. En ja hoor dat werd gedaan echt fijn van deze koks. Bedankt tot de volgende keer.

Reactie van Thai 88

Hoi Miranda, dankjewel voor je lieve woorden πŸ™. Fijn dat we het allemaal naar wens hebben kunnen regelen 🀩. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸŒΆπŸ₯¦.

Nicole Menthen
6 augustus 2023

Heerlijk gegeten, heel leuk die side dish! Funky sticker! Mss. Ff vermelden vega of vlees:), is handig.

Reactie van Thai 88

Hoi Nicole, dankjewel voor de mooie review πŸ‘βœ¨οΈ. Ook dank voor de tip, we zullen voortaan vermelden wanneer de hapjes vega πŸ₯¦πŸ₯¬ zijn of niet . Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸŒΆ.

J
5 augustus 2023

Eten was lekker authentiek gekruid en ook de kids hebben goed gegeten van het kindermenu. Porties waren ook prima.

Reactie van Thai 88

Hi J, dankjewel voor de review 🀩. Na een dag hard werken worden we daar weer erg blij van πŸ˜ŠπŸ‘. Graag tot snel πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆβœ¨οΈ

Kelly
5 augustus 2023

De vorige keer was ik enorm enthousiast, nu helaas niet. Ik had de chow Mein Noedels Thai 88 Style, maar de kip was echt enorm droog en aan het gerecht zat heel weinig smaak. Jammer! Volgende keer beter hoop ik :)

Reactie van Thai 88

Hoi Kelly, dankjewel πŸ™ voor je eerlijke review. Wij zijn aa het onderzoeken wat er deze mindere ervaring ten grondslag ligt 🧐.

Stephen Conemans
31 juli 2023

Altijd heerlijk Thais eten. We hadden de zomer special en de pittige kip basilicum. Beide een aanrader.

Reactie van Thai 88

Hi Stephen, twee mooie gerechten πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ Fijn dat het allemaal naar wens was en je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen πŸ™. Graag tot snel weer πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­