Beoordelingen van Thai 88 Utrecht

Recente recensies

5.0
Max
gisteren
Chris
29 september 2023

Lekker, maar zo jammer dat bij de Pad Khing geen hete-peper icoontje staat, maar 75% van de smaak verpest wordt door de smaak van peper..

Reactie van Thai 88

Hoi Chris, dank voor je feedback πŸ™. Onze fout, het 🌢 symbool had bij dit gerecht aan moeten staan. We hebben het hersteld. Los daarvan kan je bij elk gerecht aangeven als je specifieke wensen hebt, minder pittig of bepaalde ingredienten πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬ weglaten of juist toevoegen. We zullen je nog even per mail benaderen om je tegemoet te komen voor deze mindere ervaring. Hopelijk tot snel weer, team Thai 88 staat voor je klaar πŸ‡ΉπŸ‡­βœ¨οΈ

Willem
25 september 2023

Ontzettend lekkere curry en soep!

Reactie van Thai 88

Hoi Willem, dank voor je mooie review πŸ™. De Tom Kha Kai is een echte bestseller πŸ‡ΉπŸ‡­ fijn dat die zo goed ervaren wordt Graag tot snel, team Thai 88 staat voor je klaar! πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆ

Willemijn Van der veen
24 september 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten, vers, vol smaak, netjes op tijd en met een heerlijk bijgerecht als cadeautje!

Reactie van Thai 88

Hoi Willemijn, super bedankt voor je mooie review πŸ™. Heel fijn dat je je ervaringen deelt πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬ 🌢, graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­.

Robin
21 september 2023

Heel lekker en smaakte gezond, grote portie en het personeel is ontzettend aardig. Kom hier graag afhalen.

Reactie van Thai 88

Hi Robin, dankjewel voor je mooie review 🀩. Alle ingrediΓ«nten zijn vers πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆ dat proef je. Fijn dat alles zo naar wens was, graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Max
20 september 2023

Fantastisch πŸ˜‹

Reactie van Thai 88

🀩😊 Hi Max, dankjewel voor je review. Team Thai 88 staat altijd voor je klaar πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Eline
16 september 2023

HEER-LIJK!!

Reactie van Thai 88

Hi Eline, normaal zeggen we tot snel maar jij was er vandaag alweer, zelfs voordat we konden reageren 🀣. Hartelijk dank voor je mooie review 🀩, we hopen dat het vandaag weer net zo lekker was als gisteren πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ. Tot uhhh gauw βš‘οΈπŸ™

Saskia
15 september 2023

Lekker gegeten!!! Dank voor het extraatje; was ook lekker!!

Reactie van Thai 88

Hallo Saskia, dankjewel voor het delen van je mening ✨️, wij vinden het super fijn om te lezen dat je ons zo waardeert 🀩. Graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ, een trots team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­

Ingrid
10 september 2023

6 verschillende gerechten: allemaal even lekker!

Reactie van Thai 88

πŸ₯³ Hoi Ingrid ✨️ Daar zijn we erg blij mee πŸ˜€. Super fijn om te horen dat alles naar wens was πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ₯•πŸŒΆ. Het is een eer dat je ons hebt toevertrouwd om je gasten te voorzien van lekker eten πŸ™. Team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­ staat voor je klaar 🀩.

Guus Kompier
8 september 2023
Reactie van Thai 88

Hi Guus ✨️⭐️ dank voor de sterren. Je hebt ons de 300e review bezorgd πŸ™. We zijn open sinds april 2022, dat we nu al zoveel klanten hebben bewogen om een review achter te laten maakt ons enorm trots. 😊. Team Thai 88 zal zich blijven inspannen alle klanten tevreden te houden πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ₯•πŸŒΆ. Iedereen die de moeite heeft genomen om ons te beoordelen, enorm bedankt πŸ‡ΉπŸ‡­ graag tot snel.

Max
8 september 2023

Fantastisch was het weer! En dank voor de heerlijke verrassing πŸ™πŸ˜‹

Reactie van Thai 88

Hoi Max, dankjewel voor je mooie review. πŸ™ Wij vinden het een eer dat je al zo'n lange tijd een vaste gast bent πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ₯• we hopen je nog heel lang te mogen verwelkomen, graag tot snel weer. 🀩 Team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­

Jan Jaap de Ruiter
4 september 2023

Heerlijk en lekker scherp.

Reactie van Thai 88

Beste Jan Jaap, dankjewel voor je mooie review ☺️, het doet ons goed om te lezen dat het allemaal naar wens was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen πŸ™. Team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­.

Miranda
3 september 2023

Heerlijk echte Thais eten. Wel pittig maar top

Reactie van Thai 88

Hoi Miranda 🀩☺️ dankjewel voor je review. Fijn dat het naar wens was. Wat betreft het pitlevel, dat is erg persoonlijk 🌢 en zeker bij het verrassingsmenu lastig te klassificeren, maar als je specifieke wensen hebt kan je dat altijd aangeven. Bij de online bestelling kan er per gerecht een opmerking ✏️ geplaatst worden, daar houden wij dan rekening mee bij het bereiden πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯• van de gerechten, graag tot snel weer. πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Auje
3 september 2023

Heerlijk gegeten en super leuk dat ze iets extra’s om te proberen bijgestaan hadden

Reactie van Thai 88

Hoi Auke, dankjewel voor je review 🀩. Wij worden altijd erg blij als klanten de moeite nemen om hun ervaring te delen. Fijn dat het allemaal naar wens was πŸ₯¬πŸ«‘πŸ₯•πŸ₯¦πŸŒΆ. Groetjes team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­

Niels Kroondijk
1 september 2023

Gerecht met Tofu besteld, maar met Kip ontvangen.

Reactie van Thai 88

Hoi Niels, dan voor je bericht, erg vervelend dat wij dit hebben laten gebeuren. Wij zijn altijd erg scherp op de juistheid van bestellingen en het overkomt ons zelden dat er iets fout gaat. Als er dan toch iets fout gaat lossen wij dat graag snel ⚑️ voor je op. Mocht een bestelling onjuist of onvolledig afgeleverd zijn, dan bezorgen wij met voorrang het juiste gerechtπŸš€ πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ. In dit geval kunnen we het niet meer herstellen, wij hebben inmiddels een e-mail gestuurt met onze compensatie voor deze vervelende ervaring.. nogmaals excuus en dank voor de feedback πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Alblas
31 augustus 2023

Maaltijden waren op een na oke. Deze was pittiger dan aangegeven. De kwaliteit is zondermeer prima

Reactie van Thai 88

Hallo, dank voor de review 🀩. Goed om te lezen dat de smaken naar wens waren. πŸ₯¦πŸ₯¬. Graag zouden wij nog vernemen op welk gerecht de opmerking over de pittigeheid gaat (graag per mail naar info@thai88.nl). Alle bestelde gerechten (1 x Massaman en 2x Oestersaus) zijn milde gerechten, die zouden wel als kruidig maar niet als pittig ervaren mogen worden vandaar dat wij dit graag verder onderzoeken. πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Oscar
27 augustus 2023

Beste Thais eten in Utrecht!

Reactie van Thai 88

Hoi Oscar, 😊 daar gaan we niet tegenin πŸ˜‰! Het restaurant is opgezet vanuit de passie voor eten en een gezonde eenvoudige benadering van ondernemen πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­. Wij zijn geen Michelin restaurant, maar als we onze buurt(en) kunnen voorzien van een lekkere maaltijd dan is dat onze eer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ€©

Catelijne
27 augustus 2023

Verse groenten, curry goed op smaak en grote portie.

Reactie van Thai 88

Hoi Catelijne, dankjewel 🀩. Wij vinden het heel fijn om te zien dat zoveel mensen 'vaste' klant zijn geworden πŸ™βœ¨οΈ. Dat het dan allemaal zo goed ontvangen wordt maakt ons trots 😊. Graag tot snel πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­

Wim
26 augustus 2023

Heerlijk, niets te verbeteren!

Reactie van Thai 88

Wow Wim 🀩✨️ dat zijn mooie woorden, niets te verbeteren lezen wij als hard werken om de kwaliteit zo te houden 😊. Wij zijn trots op ons team, stuk voor stuk kanjers die met veel passie onze recepten consistent weten te bereiden πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ. Graag tot snel weer✨️

Auke
25 augustus 2023

Heerlijk gegeten. We hadden verschillende gerechten, allemaal even lekker.

Reactie van Thai 88

Hoi Auke, dankjewel voor je review. πŸ™ De sterren voeden onze trots ☺️🀩, graag tot snel weer. πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ

arjan
24 augustus 2023

Heerlijk gegeten! Smaak, structuur, pit, temperatuur en service allemaal top. Wij zijn echt tevreden met dit restaurant in de buurt.

Reactie van Thai 88

Hi Arjan, heel veel dank voor je review 🀩. Het doet ons goed om te lezen dat het allemaal zo naar wens is. Wii vinden het een eer om in het gezellige Tuin-wijk te mogen opereren, iedereen is heel aardig en betrokken. πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­

Frank
21 augustus 2023

Wederom heerlijk gegeten. En een klein extraatje erbij gekregen, verrassend en erg smakelijk. Top!

Reactie van Thai 88

Hoi Frank, dank voor de ⭐️✨️⭐️ sterren. We hechten er veel waarde aan dat onze kwaliteit constant is, je terugkerende klandizie en waardering 🀩 bevestigen ons dat we op de goede weg zijn πŸ˜€πŸ‘. Dank voor het delen van je ervaring πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­.

Niels Kroondijk
21 augustus 2023
Reactie van Thai 88

Hi Niels, dankjewel voor het delen van je ervaring πŸ™. Heel fijn dat alles naar wens was πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ daar ontlenen we veel eer aan πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­. Graag tot snel weer πŸ˜€.

Liesbeth
20 augustus 2023

Lekker! Met veel verse groente. De pineapple rijst was heerlijk

Reactie van Thai 88

Hoi Liesbeth, wat fijn om te lezen 🀩. Dank voor de review. Met zulk lekker weer is de frisse bite van de ananas 🍍 extra lekker. Ook onze maandspecial (zomerse rode curry met annanas) is daarom sterk aan te bevelen, mocht je de komende week weer trek krijgen, het wordt tenslotte erg lekker weerβ˜€οΈπŸŒ‘ het is dan net Thailand in eigen huis πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ˜‰πŸ™.

Wim
19 augustus 2023

Via handige bestel app maaltijd besteld. Deze was klaar op aangegeven tijd. We hebben genoten van heerlijke Pad Thai. Zowel de kip als garnalen waren zeer smakelijk.

Reactie van Thai 88

Hi Wim, dank voor je promotie van ons restaurant 🀩. Mooie woorden, ze doen ons goed πŸ™. Pad Thai is onze best-seller we zijn er erg trots op 😊. Onze kaart heeft nog veel meer lekkers, dus graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­.

Justin Purperhart
17 augustus 2023

1e keer dat ik hier heb besteld, maar moet toegeven dat dit 1 van de lekkerste groene curry's is die ik heb gegeten.

Reactie van Thai 88

Hoi Justin, ☺️ fijn dat je ons gevonden hebt! En nog fijner dat het zo goed bevalt πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ. Dank voor het delen can je ervaring en graag tot snel weer πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­

Boris
16 augustus 2023

Was weer lekker zoals altijd! :-D En thx voor de extra loempia's :-)

Reactie van Thai 88

Hi Boris, dankjewel voor je review Γ©n voor je opmerking over de foutief vermelde openingsdagen op Google πŸ™. Graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ€©

Miranda klinkenberg
6 augustus 2023

Heerlijke zoet, zuur pittig met tofu. Ik kwam een uur te vroeg maar de eigenaar achter de balie ging gelijk voor mij proberen of het eerder klaar kon zijn. En ja hoor dat werd gedaan echt fijn van deze koks. Bedankt tot de volgende keer.

Reactie van Thai 88

Hoi Miranda, dankjewel voor je lieve woorden πŸ™. Fijn dat we het allemaal naar wens hebben kunnen regelen 🀩. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸŒΆπŸ₯¦.

Nicole Menthen
6 augustus 2023

Heerlijk gegeten, heel leuk die side dish! Funky sticker! Mss. Ff vermelden vega of vlees:), is handig.

Reactie van Thai 88

Hoi Nicole, dankjewel voor de mooie review πŸ‘βœ¨οΈ. Ook dank voor de tip, we zullen voortaan vermelden wanneer de hapjes vega πŸ₯¦πŸ₯¬ zijn of niet . Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸŒΆ.

J
5 augustus 2023

Eten was lekker authentiek gekruid en ook de kids hebben goed gegeten van het kindermenu. Porties waren ook prima.

Reactie van Thai 88

Hi J, dankjewel voor de review 🀩. Na een dag hard werken worden we daar weer erg blij van πŸ˜ŠπŸ‘. Graag tot snel πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆβœ¨οΈ

Kelly
5 augustus 2023

De vorige keer was ik enorm enthousiast, nu helaas niet. Ik had de chow Mein Noedels Thai 88 Style, maar de kip was echt enorm droog en aan het gerecht zat heel weinig smaak. Jammer! Volgende keer beter hoop ik :)

Reactie van Thai 88

Hoi Kelly, dankjewel πŸ™ voor je eerlijke review. Wij zijn aa het onderzoeken wat er deze mindere ervaring ten grondslag ligt 🧐.

Stephen Conemans
31 juli 2023

Altijd heerlijk Thais eten. We hadden de zomer special en de pittige kip basilicum. Beide een aanrader.

Reactie van Thai 88

Hi Stephen, twee mooie gerechten πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ Fijn dat het allemaal naar wens was en je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen πŸ™. Graag tot snel weer πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­

I Dijkstra
29 juli 2023
Reactie van Thai 88

Hi Iekje, dankjewel voor je review πŸ™. Daar worden we erg blij van 🀩. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ.

Jan van Dijk
29 juli 2023

Normaal 5 sterren maar deze keer 2. Weinig groente, zeer droge kip en heel.veel droge noodles

Reactie van Thai 88

HI Jan, dat is vervelend πŸ˜’ en zeker niet volgens onze standaard. Wij onderzoeken wat hier mis kan zijn gegaan 🧐. Het is in ieder geval wel zo dat de Pad See Ew minder groente bevat dan veel andere gerechten. Bedankt voor de feedback, die is voor ons zeer waardevol. πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Gabi
26 juli 2023
Reactie van Thai 88

β­οΈβ­οΈβ­οΈβ­οΈβ­οΈπŸ™ Kap Khun Krub. Dank voor de sterren, daar worden we erg blij van πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­ Graag tot snel weer!

Lies
24 juli 2023

Heel erg lekker gegeten!

Reactie van Thai 88

Hi Lies 🀩, daar is het ons om te doen 😊. Lekker en vers πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸ‡ΉπŸ‡­. Dankjewel voor je review πŸ™

Kelly
22 juli 2023

Wauw! Echt heerlijk gegeten. Ik had de pad see ew; heel erg smaakvol, en echt hele verse knapperige groenten! Ook de wonton was lekker, ik hou alleen zelf niet zo van selderij dus proef ik dat snel ergens in terug; maar dat was objectief gezien niet te overheersend, puur smaak. Na een groot bord eten nog steeds meer dan de helft van het bakje over, enorme porties dus. Mijn vriend nog blij gemaakt met de gratis kroepoek - heel attent dat ze dat er gratis bij gaven. En sympathieke gast die in de zaak stond. Ik ben fan, kom zeker terug!

Reactie van Thai 88

Hoi Kelly, wow terug 🀩. Wat een mooie uitgebreide review πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ. We vinden het altijd heel fijn als we zoveel feedback krijgen, dank daarvoor. πŸ™. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­βœ¨οΈ

Jasper
21 juli 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Jasper 🀩 dank voor de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ sterren. Ook zonder toelichting doet dat ons heel goed πŸ™. Graag tot snel weer πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­.

Oscar
20 juli 2023

Wederom smaakvol gegeten. Ditmaal gekozen voor de groene curry met kip en de padthai.

Reactie van Thai 88

Ho Oscar, dankjewel πŸ™. Fijn dat je elke keer weer de moeite neemt om je ervaring te delen. Het helpt ons enorm en we vinden het ook heel fijn om de sterren 🀩 te ontvangen! πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ πŸ‡ΉπŸ‡­

A.T.
19 juli 2023

De Pad Thai, Thais roerei en Tempura waren heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hi A.T., dank voor je review 🀩. Heel prettig om te lezen dat alle gerechten naar smaak warenπŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆπŸ‘. Graag tot snel weer βš‘οΈπŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Alexander
14 juli 2023

Zowel gerecht als bijgerecht (kroepoek met satΓ© saus) waren weer heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hi Alexander, hartelijk dank voor je mooie review 🀩. Goed om te lezen dat het allemaal naar wens was, voor ons is die bevestiging altijd erg fijn. Graag tot snel! πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Anne
13 juli 2023

Altijd lekker!

Reactie van Thai 88

Hoi Anne, πŸ˜ŠπŸ‡ΉπŸ‡­ daar worden we blij van 🀩!

Frank
12 juli 2023
Reactie van Thai 88

Hi Frank, kap khun krub πŸ™ (dankjewel) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Zo'n waardering voelt altijd erg goed😊. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ

Maricel
8 juli 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Maricel, 🀩 dank voor de sterren, ze geven ons veel energie ⚑️! Graag tot snel weer πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Joost
8 juli 2023

Erg lekker! Zeker de maand special is altijd aan te raden

Reactie van Thai 88

Hi Joost, dankjewel 🀩. Fijn om te lezen dat de Zomerse Rode Curry ook weer goed ontvangen wordt πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆ. Graag tot snel weer πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Jan
7 juli 2023

Jammer van het voorafje dat verdwenen is

Reactie van Thai 88

Hoi Jan, dank voor je feedback. De extraatjes zijn zeker niet verdwenen, ik vermoed zomaar dat ze er volgende keer weer bij zitten. 🫣 Ik hoop dat we dan onze verloren ⭐️ ook weer terug krijgen πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ˜‰

Joyce
7 juli 2023

Heerlijk eten goed op smaak goed warm Alles smaakt echt top. Ook het gratis extraatje was heerlijk Echt een aanrader

Reactie van Thai 88

Hoi Joyce, dankjewel voor je mooie review ⭐️✨️⭐️! Fijn dat ook de nieuwe maandspecial naar smaak is πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ. Graag tot snel weer πŸ™

Martijn
5 juli 2023
Reactie van Thai 88

🀩😊 Top Martijn, dank voor de sterren, daar worden we heel blij van. Graag tot snel πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ

Anouk Oosterhoff
4 juli 2023

Met tijdslot kunnen bestellen waarop het eten ook goed warm klaarstond. Heerlijk gegeten en absoluut voor herhaling vatbaar!

Reactie van Thai 88

Hoi Anouk, heel mooi om te lezen dat je zo positief bent over onze service en gerechten 🀩. Je kunt ons niet trotser krijgen πŸ˜Šβš‘οΈπŸ™. Graag tot snel weer πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­

Wim Hijman
2 juli 2023

Prima eten.

Reactie van Thai 88

Hoi Wim, dankjewel 🀩. Het is altijd weer even afwachten hoe de nieuwe maandspecial ontvangen wordt, heel fijn dat hij in de smaak valt πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ. Graag tot snel weer, we hebben nog veel meer lekkere gerechten op de kaart staan! πŸ˜‰πŸ™

Jenny
2 juli 2023

Ontzettend lekker en op tijd klaar voor afhalen.

Reactie van Thai 88

Hoi Jenny, daar worden we heel blij van 🀩. Goed om te zien dat het ook deze keer weer naar smaak was. πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Jenny
29 juni 2023

Extreem lekker, zoals altijd. Ik had een foutje gemaakt tijdens de bestelling en dat werd keurig opgelost, zo lief. Ik kom snel weer terug, want ik wil alles (dat vegan is) proberen!

Reactie van Thai 88

Hoi Jenny, dankjewel voor je lieve woorden en de vele sterrren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Voor ons is het van groot belang dat iedereen naar wens geholpen wordt en lekker eet πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ. Fijn dat je het zo ervaren hebt en lekker gegeten hebt πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Ruud
28 juni 2023
Reactie van Thai 88

🀩 hi Ruud, dankjewel voor je review! πŸ™ Zo te zien is het vega gerecht met Cashewnoten bevallenπŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘, nagenoeg alle gerechten op onze kaart zijn vegan verkrijgbaar, dus graag tot snel voor je volgende 5 sterren ervaring ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🫣!

An
27 juni 2023
Reactie van Thai 88

Hoi An, 🀩 dat zijn welkome sterren, de keuken haalt er veel energie uit. Er wordt elke dag reikhalzend uitgekeken naar nieuwe reviews πŸ™βœ¨οΈβ­οΈ Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­

Hanneke van Nes
26 juni 2023

Wij bestellen heel vaak bij Thai 88 en de kwaliteit van het eten is altijd fantastisch. Ook het contact aan de telefoon is fijn. Wij zijn super blij dat Thai 88 in de buurt is.

Reactie van Thai 88

Hoi Hanneke, dankjewel voor de complimenten 😊. Wij doen erg ons best om de kwaliteit van service hoog te houden, fijn dat het zo goed ervaren wordt πŸ€©πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ. Graag tot snel weer πŸ™

Oscar
23 juni 2023

Wederom heerlijk vers en super smaakvol!

Reactie van Thai 88

Hi Oscar, super bedankt voor de sterren ⭐️✨️, heel fijn dat je de moeite neemt om ons te beoordelen. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Jan v Dijk
23 juni 2023

Als altijd veel waar (vooral.lekker) voor je geld

Reactie van Thai 88

Hoi Jan, wederom bedankt voor het delen van je ervaring 🀩 wij vinden reviews erg belangrijk, zo weten wij hoe onze gerechten en service wordt ervaren. πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ Graag tot snel weer πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Martijn
22 juni 2023

Heerlijk! Op afgesproken tijd klaar en altijd iets extras erbij!

Reactie van Thai 88

Hoi Martijn, 🀩 enorm bedankt voor je review. Goed om te lezen dat het naar wens is πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ. Graag tot snel weer πŸ™β­οΈβœ¨οΈ

Sara
21 juni 2023
Reactie van Thai 88

Hallo Sara, fijn dat je ons zo waardeert 🀩. Enorm bedankt dat je de moeite hebt genomen om de review in te sturen, wij hechten daar veel waarde aan. Graag tot snel weer πŸ«‘πŸ₯¦πŸŒΆπŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Martijn
19 juni 2023

Erg lekker, alsof we weer even in Thailand waren!

Reactie van Thai 88

Hoi Martijn! πŸ‡ΉπŸ‡­ Dan werkt het concept naar behoren πŸ˜‰. Enorm bedankt voor je mooie review. Als je weer eens even op 'vakantie' wilt, staan wij tot je beschikking πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆπŸ₯¦ πŸ™.

Dick
18 juni 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Dick! Dankjewel voor de sterreN 🀩, daaruit maken we op dat de Thai88 mix goed bevallen is 🍀πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ. We zien je graag snel weer πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Heleen Arnold
17 juni 2023

Ik vond het eten heerlijk met veel groente maar 1 portie zou voor mijn man en mij genoeg zijn geweest, wat dat betreft heeft thai88 dat van zijn voorganger overgenomen. Morgen kunnen we er weer van genieten!

Reactie van Thai 88

Hoi Heleen, dank voor je review 🀩 het doet ons goed om te lezen dat alles naar smaak was. πŸ₯¬πŸ«‘πŸ«‘πŸŒΆ. Onze porties zijn inderdaad vrij groot, maar dat hoort ook zo in de Thaise πŸ‡ΉπŸ‡­ keuken, de maag moet goed gevuld worden 😊.

Jan v Dijk
15 juni 2023

Prijs/ kwaliteit is super

Reactie van Thai 88

Hoi Jan πŸ™, heel veel dank voor de continue waardering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️! Graag tot snel weerπŸ‘

Coco
1 juni 2023

Heerlijk Thais eten, in de gebakken rijst zat wel veel olie, verder erg lekker.

Reactie van Thai 88

Hi Coco, dank voor je review 🀩. Ook dank voor je inhoudelijke feedback. Wij nemen alle meldingen serieus dus gaan zeker nog inhoudelijk kijken of we iets moeten verbeteren in ons proces. De gebakken rijst wordt elke bestelling vers gemaakt, de hand πŸ–van de chef πŸ‘©β€πŸ³ is daarin erg bepalend. Zij zijn altijd erg begaan met reviews dus reken er maar op dat dit een eenmalige ervaring is. In ieder geval excuus voor de iets mindere ervaring πŸ™.

Anil
1 juni 2023

Heerlijke curry. Authentieke smaken. Altijd een genot en keurig op tijd klaar.

Reactie van Thai 88

Hi Anil, super bedankt voor je waardering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, wij zien elke ster als een beloning voor ons werk het geeft ons veel eer en trots 😊. Graag tot snel weer πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­πŸŒΆ

Jan an Dijk
1 juni 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Jan, super dat je ons elke keer weer zo weet te waarderen 🀩. Dankjewel voor je 'vaste' klandizie πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Anneke
31 mei 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Anneke, dank voor de sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Voor ons is dat een mooir bevestiging dat de gerechten naar smaak zijn. πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ Graag tot ziens bij Thai 88 πŸ˜ƒ

Miranda
28 mei 2023

Pittig Pittig Pittig zoals het hoort In mijn Tom yam iets teveel brokoli maar daar vraag ik de volgende keer minder van. Verder heerlijk

Reactie van Thai 88

Hi Miranda, dankjewel voor je mooie review, daar zijn we heel blij mee πŸ™. Je kunt in het opmerkingenveld bij elk gerecht exact aangeven welke aanpassing het gerecht voor jou nog beter maakt. πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­βœ¨οΈ

Judith G
27 mei 2023

Zalig!!!

Reactie van Thai 88

Hi Judith, dat is een mooi compliment 🀩. Dankjewel, graag tot ziens πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Anoniem
26 mei 2023

Groene curry is echt goed. Kip cashew is wel okΓ©, mist wat smaak. Broccoli veel te hard. Rest vd groenten goed.

Reactie van Thai 88

Hoi! Dank dat je de moeite neemt om ons feedback te geven πŸ™. Goed om te lezen dat je ons overall 4 sterren geeft. 🀩 Wat betreft je opmerkingen waar verbetering te halen is, wij hechten daar veel waarde aan, wij kijken bij opmerkingen altijd of er verbeteringen in het proces nodig zijn. In jouw geval vermoeden wij dat er geen fouten zijn gemaakt, maar dat jouw voorkeuren bij sommige gerechten iets afwijken van onze standaard. Groenten bakken wij beperkt door, dit is naar aanleiding van feedback in de opstartfase. Wij hebben veel groente liefhebbers die de groenten niet teveel doorgebakken willen hebben. Of dit nu de reden is dat het bij jou zo ervaren wordt kunnen we moeilijk zeggen, maar als je de groenten echt wat meer gebakken wilt hebben kan je dat altijd doorgeven. Wat betreft het Cashew gerecht, de smaken van al onze gerechten zijn zorgvuldig gekozen en zeer consistent, het Cashew gerecht wordt door veel mensen gewaardeerd zoals hij nu is. Wij vermoeden niet dat er iets is fout gegaan maar dat het gerecht zoals wij hem presenteren net niet jouw smaak is. Wij kunnen op persoonlijke wens elk gerecht aanpassen ( in beperkte mate ) dus als je een specifieke wens hebt mag je dat altijd aangeven. Dat kan bij het opmerkingenveld per gerecht. Iets pittiger, iets meer doorbakken, geen broccoli, etc. De Oestersaus en Cashew gerechten zijn milde gerechten, gerechten als Kratiem, Sam Rood en Krapraw zijn meer uitgesproken van smaak maar wel iets scherper. 🌢 Hopelijk is dit voldoende toelichting om een volgende keer je gerechten beter naar wens samen te stellen, graag tot snel πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­

Karolien
25 mei 2023

Heerlijk!! Al heel vaak eten besteld en gehaald en altijd weer zeer smakelijk en met de grootste zorg bereid.

Reactie van Thai 88

Hoi Karolien, hartelijk dank voor je mooie review πŸ™. Het is onze passie om iedere keer weer de juiste smaken πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ op tafel te krijgen, fijn dat je dat merkt. πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­

Myr
24 mei 2023

Altijd lekker en snel!

Reactie van Thai 88

Hoi Myr, ✨️ dankjewel voor je review. We hechten veel waarde aan de mening van onze klantenπŸ™. Des te prettiger is het als we zoveel ✨️ sterren krijgen. We zien je graag snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ€©

aj
24 mei 2023

Heerlijk! Met meer soorten groente.

Reactie van Thai 88

Hou AJ, gezien de sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ was het gevraagde pitlevel 🌢🌢 ook naar wens. Fijn dat het naar wens was. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Jacky Limvers
23 mei 2023

Veel verschillende groenten, heel smaakvol en pittig!

Reactie van Thai 88

Hi, Jacky 🀩 heel hartelijk bedankt voor je mooie review. Heel prettig om bevestiging te krijgen dat de gerechten zo goed bevallen. πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆπŸ™.

Oscar
22 mei 2023

Heerlijk gegeten, deze keer de kokossoep met garnalen en pad khing. Als extra kregen we nog kroepoek en 2 loempia's erbij!

Reactie van Thai 88

Hi Oscar, dankjewel πŸ™ voor je mooie review. 😊 Fijn dat je ons zo regelmatig weet te vinden πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­. Dan is een extraatje wel verdient πŸ˜‰.

Jan van Dijk
21 mei 2023

Zoal gebruikelijk veel waarde voor je geld. Ook heerlijk gegeten

Reactie van Thai 88

😁 Dankjewel πŸ™, het is heel dankbaar werk als je zoveel waardering krijgt 🀩. Graag tot snel weer πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ

Robin
21 mei 2023

Fantastische kwaliteitsgerechten. Het allerbeste was de vegan Tom Yum. Die wil ik vaker bestellen, echt heerlijk. En we kregen een extraatje, erg sympathiek.

Reactie van Thai 88

Hoi Robin, hartelijk dank πŸ™ voor je mooie review. Goed om te lezen dat de gerechten zo waardeert. 🀩 We zien je graag snel weer.πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­

Peter
20 mei 2023

Superlekker en ga vaker halen!!

Reactie van Thai 88

Hoi Peter, dankjewel voor je review. πŸ™ Fijn dat het gerecht goed bevallen is πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ, we zien je graag snel weer terug 🀩.

Marieke
14 mei 2023

Heerlijk vers eten en supersnelle service

Reactie van Thai 88

Hoi Marieke, dankjewel voor je lieve woorden. 🀩 Een fijne start van een mooie dag πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­. Wij adviseren mensen zoveel mogelijk te bestellen via www.thai88.nl dan zijn gerechten net als bij jou nagenoeg altijd op de afgesproken tijd klaar πŸ™.

Oscar
13 mei 2023

Wederom heerlijk gegeten. Vooral de rode curry met kip (keang panang kai) is hier favoriet. Ruime porties en heel vers. Wij komen snel weer bestellen!

Reactie van Thai 88

Hoi Oscar, fijn dat je als 'vaste' klant nog steeds de moeite neemt om je ervaring te delen, het helpt ons enorm πŸ™πŸ€©. Het is voor ons zelf heel fijn om te lezen, we halen er veel eer uit, maar het helpt ook andere klanten om eens wat nieuws te proberen πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ. Graag tot snel weer. πŸ‡ΉπŸ‡­

Jan Van Dijk
8 mei 2023

Zoals gebruikelijk heerlijk van smaak, een hoofdgerecht ruim voldoende voor 2 personen. Kortom prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

Reactie van Thai 88

Hoi Jan, hartelijk dank voor je review. πŸ‡ΉπŸ‡­ Fijn om te lezen dat je bestelling wederom goed bevallen is. πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ. Graag tot snel weer πŸ«‘πŸ‘.

Bert Vissers
7 mei 2023

Precies op tijd klaar en heerlijk eten!

Reactie van Thai 88

Hoi Bert, dank voor je review 🀩. Het doet ons goed om te lezen dat je erg tevreden bent over ons service πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆβš‘️

Anne
1 mei 2023

Heerlijk thais eten, en bij mij om de hoek! Mis alleen nog "laap" op t menu πŸ˜‰

Reactie van Thai 88

Hou Anne, dankjewel voor je feedback πŸ€©πŸ™. Wij wisselen regelmatig het maandmenu, we zullen Laab zeker overwegen. πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ Houd onze website www.thai88.nl in de gaten πŸ˜‰

Lonneke
1 mei 2023

Het eten was weer heerlijk, echt een aanrader!!

Reactie van Thai 88

Hi Lonneke, fijn dat je jouw ervaring deelt dankjewel daarvoor πŸ™. Het is voor ons altijd weer een fewstje om zoveel sterren te ontvangen ✨️⭐️πŸ₯³ het is de kroon op ons werk. πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ. Hopelijk zien we je snel weer 🫑

Bram
23 april 2023

Lekker eten, goede portie

Reactie van Thai 88

Hi Bram, super bedankt voor je review 🀩, fijn dat alles naar wens was. We zijn open van dinsdag tm zondag van 16.00 tot 21.00 uur graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Jan an Dijk
19 april 2023

Heerlijke maaltijd lekker pittig. Zeker goed voor 3 personen. Op tijd klaar om af te halen.

Reactie van Thai 88

Hoi Jan, dankjewel voor je review 🀩. Fijn dat alles naar wens was, we zijn je graag snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Didier Mooren
17 april 2023

Erg lekker Thais eten!

Reactie van Thai 88

Hi Didier, hartelijk dank voor je review ! Wij halen veel eer uit de sterren die klanten geven ⭐️✨️🀩. Wij zijn erg trots op de waardering voor onze gerechten πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ en het is mooi om te zien dat zoveel klanten ons een vast plekje hebben gegeven in hun eetroutine πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Frank
16 april 2023

Heerlijke, smaakvolle gerechten. Uitstekende service. Absolute aanrader!!!

Reactie van Thai 88

Hoi Frank, dankjewel voor deze mooie review πŸ™. Heel fijn dat onze inspanningen 🫑 en gerechten πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ zo gewaardeerd worden 🀩.

Maricel
9 april 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Maricel, super bedankt voor de sterren 🀩. Heel fijn dat je ons zo weet te waarderen. πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ‘

Pieter
9 april 2023

Heerlijk en smaakvol

Reactie van Thai 88

Hoi Pieter 🀩 mooie bondige omschrijving πŸ™. Wij doen het ervoor πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ₯¦πŸŒΆ. Heerlijk en smaakvol is onze nieuwe sloganβš‘οΈπŸ«ΆπŸ‡ΉπŸ‡­

Mendel van Griethuysen
7 april 2023

Altijd weer heerlijke maaltijd als je hier wat haalt. Netjes verpakt en soms een leuk extraatje. Het is niet goedkoop maar wel zeer de moeite waard. Goed gevulde en verse gerechten met veel groenten. Top

Elsie
7 april 2023

Heerlijk eten, en extra zakje kroepoek, een lach en vriendelijk woord... Komen jullie en vesting openen in Soest? We missen hier echt een thais restaurant!

Reactie van Thai 88

Hoi Elsie, dankjewel voor je lieve woorden 🀩. We zullen Soest zeker in gedachten houden. πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Pieter
5 april 2023

Er was veel minder saus dan meestal het geval is. Het eten was enigszins droog.

Reactie van Thai 88

Hoi Pieter, dat is geen goede beurt excuus daarvoor πŸ˜”. We gaan even goed kijken wat hieraan ten grondslag lag en zorgen dat het voortaan weer als vanouds is. πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ

Nathalie
1 maart 2023

Erg lekkere pad Thai met garnalen gegeten. Je proeft dat de ingrediΓ«nten van goede kwaliteit zijn. De garnalen heerlijk wat zachter en de groente knapperig en fris. Erg lekker! Aanrader.

Reactie van Thai 88

Hoi Nathalie, dankjewel voor je mooie review🀩. Heel fijn dat alles zo aar smaak was πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ. Je waardering doet ons goed ☺️. De komende weken zijn we even aan het uitrusten πŸ‡ΉπŸ‡­ maar vanaf 5 april 2023 staan we weer voor je klaar, Hopelijk tot dan πŸ™

Marco
1 maart 2023

Heerlijk, leuk om ook als extraatje de vis koekjes aan te treffen bij de bestelling. Morgen weer! Oh nee… er is zoveel over dat ik daar wel van kan eten morgen πŸ™‚

Reactie van Thai 88

Hi Marco, dankjewel voor je review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Fijn dat alles zo naar smaak was en ook dat het genoeg was πŸ˜‰. Wij zijn even uit de lucht πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™ maar vanaf 5 april staan we weer voor je klaar! 🀩✨️

Tineke
26 februari 2023

Heerlijk eten met echte verse groenten waarvan je de smaak nog proeft. Net als in Thailand. Fijne vriendelijke mensen. Betrouwbaar als je bestelt om af te halen.

Reactie van Thai 88

Hoi Tineke 🀩, enorm bedankt voor je lieve woorden en de sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Het is ons echt een eer om voor zulke lieve mensen te mogen koken πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­.

M
25 februari 2023
Reactie van Thai 88

Hoi M, dankjewel voor je feedback. Wij waarderen het enorm, de sterren doen ons heel goed β­οΈβ­οΈβ­οΈβ­οΈβ­οΈπŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

TaΓ―scha
25 februari 2023

Het eten smaakt goed zoals altijd. Alleen krijg ik in de soep altijd teveel groenten en weinig soep water. Hierdoor overheerst de groenten.

Reactie van Thai 88

Hi TaΓ―scha, dankjewel voor je review. πŸ™ Fijn dat je de smaak zo waardeert πŸ‘. Als je een gerecht iets aangepast wilt hebben (minder groenten) is dat geen probleem. Bij het bestellen kan je per gerecht opmerkingen plaatsen, noteer daar je wensen dan houden wij daar rekening mee.πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­

Cees
24 februari 2023

Wat een heerlijk puur eten geweldig

Reactie van Thai 88

Hoi Cees, je enthousiasme ✨️ straalt uit je review, dankjewel het doet ons erg goe☺️ om zulke mooie reacties te ontvangen. πŸ‡ΉπŸ‡­ 🀩 Graag tot snel weer!

Erik
23 februari 2023

Erg lekker en veel verse groenten. Soep verpakking (een plat bakje) was wat onhandig openen. Wel heel lekker! Ik kom terug…

Reactie van Thai 88

Hoi Erik, 🀩 dankjewel voor je review. Fijn dat het allemaal naar smaak was πŸ‡ΉπŸ‡­. De wat onhandige bakjes voor de soep zullen we onder de loep nemen. πŸ™

Henk-Jan
16 februari 2023
Reactie van Thai 88

Hi Henk-Jan, gezien de sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ moet het naar wens geweest zijn 🀩. Heel fijn dat je ons zo'n mooie waardering geeft πŸ™. Graag tot snel πŸ‡ΉπŸ‡­

Frank Maartensdijk.
16 februari 2023

De kwaliteit van het eten is uitmuntend. Genieten geblazen. Een aantal gerechten besteld en we kregen er een aantal hapjes ongevraagd bij. Heerlijk!

Reactie van Thai 88

πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ˜ƒ Hoi Feank, enorm bedankt voor je mooie review 🀩. Fijn dat alles naar wens was ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ

Samantha
12 februari 2023

Delicious, on time, and with very friendly service!

Reactie van Thai 88

Hi Samantha, thank you very much πŸ™. We do take so much pride out of these kind words. πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­ We hope to see you again soon. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🫑

Ali
12 februari 2023

Altijd perfect

Reactie van Thai 88

Ho Ali, dankjewel 🀩🫑. Fijn dat je onze gerechten lekker vindt, we zijn erg blij met je herhaaldelijke bezoek aan ons restaurant.πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™ Kap khun krub.

Wim van Binsbergen
12 februari 2023

Heerlijk, zoals altijd..

Reactie van Thai 88

Hoi Wim, dankjewel voor het delen van je ervaring πŸ™. Wij hebben veel te danken aan de mooie reviews van al onze lieve klanten. πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ€©. Wij zullen dat nooit als vanzelfsprekend beschouwen🫑⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Inge
11 februari 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Inge, wat goed om te zien dat alles naar wens was ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Dank voor je review, graag tot snel βš‘οΈπŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Auke
11 februari 2023

Wederom erg lekker eten, zeker niet te weinig ook. Jammer dat het zo druk was met 'thuisbezorgd' bestellingen, daardoor 20 minuten gewacht. Hopelijk volgende keer weer zo snel als normaal.

Reactie van Thai 88

Hoi Auke, point taken πŸ™ dank voor je review, wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. We hebben inmiddels maatregelen genomen om de piekuren πŸ•” - πŸ•— beter beschikbaar te houden voor bestellingen via www.thai88.nl, dat neemt niet weg dat onze tijden 'richttijden' zijn, op piekmomenten kan er wat wachttijd ontstaan, maar dat proberen we uiteraard zoveel mogelijk te voorkomen. Fijn dat het verder allemaal naar wens was ⭐️⭐️⭐️⭐️ uiteindelijk is dat waar het om gaat 🫑 πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ‘πŸŒΆ.

Alexander
9 februari 2023

Prima gerecht met kerrie saus en garnalen.

Reactie van Thai 88

Hallo Alexander, dankjewel voor je review. Goed om te lezen dat de gerechten aar wens zijn. πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ

Dmitri Schrama
7 februari 2023

Elke keer weer heerlijk

Reactie van Thai 88

Hoi Dmitri, inmiddels een echte vaste gast πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ in ons restaurant. Dank πŸ™ voor je vertrouwen en fijn dat je ons een plekje hebt gegeven in het eetroutine β˜ΊοΈπŸ‡ΉπŸ‡­ Graag tot snel weer 🫑

Mark
7 februari 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Mark, dat was een behoorlijke bestelling 5 hoofdgerechten! Mooi dat je ons daar zoveel sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ voor geeft, dat is voor ons een indicatie dat het naar wens was πŸ˜‰. Graag tot snel 🌢πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ‡ΉπŸ‡­. Leuk detail, je gaf ons de 200e review sinds april 2022. Wij zijn blij met alle feedback, dat we zoveel reviews hebben mogen ontvangen maakt ons erg trots πŸ™β˜ΊοΈ. Iedereen enorm bedankt!

Lotte
6 februari 2023

Voor het eerst eten afgehaald. Toen ik aan kwam op de afgesproken tijd ston alles al klaar en het was heerlijk: veel knapperige groenten, goed op smaak, royale portie. Enige kleine verbeterpuntje was dat de loempiaatjes iets warmer hadden gekund. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Thai 88

Hoi Lotte, dankjewel voor de review ✨️. Fijn dat alles naar wens was ☺️, wij kijken intern nog even goed naar het proces (de timing) van de voorgerechten. πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Loes
1 februari 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Loes, dankjewel πŸ™. De sterren doen ons goed βœ¨οΈβ­οΈπŸ‘

Jan
30 januari 2023

Het weekgerecht was erg lekker

Reactie van Thai 88

Hoi Jan, dankejwel voor je review ✨️. Het weekgerecht Pad Khing (roerbak gerecht met gember) πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ wordt zo goed ontvangen dat we het inmiddels al meerdere weken als weekmenu hebben. Binnenkort gaan we het gerecht aan de 'vaste' kaart toevoegen. πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™, tot die tijd is het gerecht als weekmenu verkrijgbaar.

Jan en Hetty
29 januari 2023

Het was heerlijk. Wel iets te scherp

Reactie van Thai 88

Hoi Jan en Hetty, dankjewel voor de vele sterren ✨️⭐️ jammer dat het iets te pittig was, de Pad Khing week special is 1 pepertje 🌢, als je dit ij ons menu tegenkomt kan je aangeven dat je het ietsje minder pittig wilt hebben. Wij maken het graag helemaal naar wens πŸ™.

Mendel
29 januari 2023

Erg lekker weer. Wat een goede smaak Je waant je even in Thailand als je het weer even wegdenkt :-) Aanrader voor een lekker diner.

Reactie van Thai 88

Hoi Mendel, dat is een prachtig compliment πŸ‡ΉπŸ‡­. Thailand kent een brede keuken met veel verschillende gerechten πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ, wij proberen daar met onze menukaart een beetje van over te brengen. Fijn dat dat gelukt is πŸ™. Super bedankt voor de review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anil
28 januari 2023

Familiefeestje thuis en 13 gerechten vanmorgen besteld op de site. Het eten was op tijd klaar en mijn kritische familie was erg te spreken over de verschillende smaken (curry en droge gerechten) voorgerechten. Ook voor meerdere gerechten heeft Thai88 zich voor mij bewezen! Dank team πŸ‘πŸΎ

Reactie van Thai 88

Hoi Anil, dank voor je mooie review πŸ™. Het was een eer om voor jou en je familie onze gerechten te mogen maken πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ. Fijn dat iedereen zo genoten heeft, nogmaals dank voor het vertrouwen 🌟✨️⭐️🫑

Martin Rijnsburger
26 januari 2023

Echt heel lekker, alles vers en heerlijke thaise smaken

Reactie van Thai 88

Hoi Martin. Je bestelde een mooie variatie aan gerechten, fijn dat alles naar smaak was. πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ. Wij zijn heel blij met elke review, dankjewel πŸ™πŸ€©

Margreet
22 januari 2023

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van Thai 88

Hoi Margreet, 🀩 dankjewel voor de lieve woorden. Fijn dat onze gerechten zo in de smaak vallen πŸ₯¬πŸ«‘πŸ₯¦πŸŒΆ. Wij hopen he snel weer te zien β­οΈβœ¨οΈπŸŒŸπŸ™

Sravanthi
20 januari 2023

Quick and tasty!

Reactie van Thai 88

Hi Sravanthi, thank you so much for sharing your thoughts 🀩, we love the stars ⭐️✨️🌟. We hope to see you again soon πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ.

Tanja
20 januari 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Tanja, dank voor de sterren ✨️🌟, daar maken we uit op dat alles naar wens was, daar zijn we blij mee 🀩. We hopen je snel weer te mogen ontvangen πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ.

Martijn
15 januari 2023

Als altijd, heerlijk van smaak en kwaliteit!

Reactie van Thai 88

Hoi Martijn, dankjewel voor de review. πŸ™πŸ€© Kwaliteit is voor ons zéér belangrijk, fijn dat dit merkbaar is. ☺️πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆ Altijd vers, altijd lekker 🫑

Sabine
14 januari 2023

Echt super lekker eten en heel snel klaar! Lieve mensen!

Reactie van Thai 88

☺️ Hoi Sabine, daar worden we bijna verlegen van πŸ˜‰. Dankjewel voor de complimenten dat doet ons echt goed πŸ€©πŸ™.

Hans
13 januari 2023

Top, heerlijk pittig

Reactie van Thai 88

Hoi Hans, πŸ€©πŸŒΆπŸ™. Super bedankt voor je spicy review! Niet alle gerechten zijn standaard puttig, maar we kunnen bij alle gerechten pit 🌢 naar wens toevoegen dus als je wensen hebt voor andere gerechten kan je het bij het bestellen vermelden. πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬β­οΈβœ¨οΈ Graag tot snel 🌟

Peter
10 januari 2023

Heerlijke Pad see ew, goed gevuld en verse groente en kruiden. Aanrader

Reactie van Thai 88

Hoi Peter, daar worden we héél blij van, dankjewel voor je fijne review ✨️🀩.

Oene La Gro
9 januari 2023
Reactie van Thai 88

Hoi! Dankjewel voor het delen van je ervaring πŸ™ Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten 🀩.

Karin
9 januari 2023

Heerlijk gegeten!

Reactie van Thai 88

Hi Karin, super bedankt voor je review 🀩. Wij blijven ons best doen om je ook de volgende keer weer een zelfde ervaring te bieden πŸ™πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ. Graag tot snel weer✨️

Monique
7 januari 2023

Smaakte goed met lekker veel verse groenten, maar we misten wel n beetje de (naar onze mening) specifieke thaise smaak. En jammer van de plastic bakjes, er zijn best alternatieven.

Reactie van Thai 88

Hoi Monique, dank voor je review. Fijn dat alles goed heeft gesmaakt. Dank voor je inhoudelijke reactie. πŸ™ De smaken die wij presenteren zijn afgestemd op ingredienten πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ die wij door het jaar heen goed kunnen verkrijgen, de typische Thaise smaken (waar je naar refereerde) komen vaak uit ingredienten die in bepaalde seizoenen wat lastiger te krijgen zijn. Wij hebben in de opstart (waar we eigenlijk nog in zitten) ervoor gekozen om een menu aan te bieden wat we het hele jaar door kunnen aanbieden zonder prijsfluctuatie. De plastic bakjes die wij gebruiken zijn van Polypropylene dat is goed recyclebaar. ♻️ Wij hopen dat de ervaring goed genoeg was voor herhaling, graag tot ziens πŸ™πŸ€©

Ellie
7 januari 2023

Vandaag heb ik wontong en Pad King gegeten. Het was lekker en ook nog.eens ruim voldoende. Dieetwensen waren geen enkel probleem. Fijn hoor.

Reactie van Thai 88

Hoi Ellie, dank voor je mooie woorden, we zijn erg blij met de sterren 🀩. Graag tot snel weer πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ™

Oscar
31 december 2022

Vers en smaakvol

Reactie van Thai 88

Hi Oscar, dankjewel voor je mooie review πŸ™. Fijne jaarwisseling en alvast de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, we hopen je in 2023 vaak te zien 🀩πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ

Miranda
26 december 2022

Heerlijk gegeten. Pad thai tofu was goed gevuld. Neus pad med mamoung. Precies goed pittig van smaak. Dit blijft even mijn favoriet. En de rode curry was ook lekker. We kregen extra tempura heerlijk. Dit was een mooie kerstmaal

Reactie van Thai 88

Hoi Miranda, wat fijn om te lezen dat het allemaal naar jullie smaak was. πŸ™πŸ€© Enorm bedankt voor het delen van je ervaring, graag tot snel weer βœ¨οΈπŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ

Steven
25 december 2022

Altijd heerlijk eten, op tijd klaar en verassend. Alle gerechten zijn naar keuze vegetarisch beschikbaar.

Reactie van Thai 88

Hoi Steven, dat je zelfs op eerste Kerstdag de moeite neem om ons een review te sturen maakt ons nederig maar vooral super trots ☺️. Wij wensen je een hele fijne Kerst en graag tot snel weer πŸ€©πŸŒŸβœ¨οΈπŸ™

Hidde Paauw
24 december 2022
Reactie van Thai 88

Hoi Hidde, dankjewel voor de sterren ⭐️🌟✨️🀩. Zo aan het eind van het eerste jaar kijken we terug op een hele positieve balans van reviews en sterren, daar worden we heel trots van en het geeft ons veel energie om volgend jaar ons succes verder uit bouwen πŸ™πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸ₯•πŸŒΆ

Maricel
24 december 2022

Altijd Heerlijk eten, perfect op tijd klaar

Reactie van Thai 88

Hi Maricel, dankjewel het doet ons goed om zulke fijne reviews te lezen. 🀩 Fijne feestdagen en Hopelijk tot snel weer πŸ™βœ¨οΈ

Wendy
22 december 2022

Super lekker weer! Ook de wonton hapjes waren zeer smakelijk. Ik kom gauw weer terug.

Reactie van Thai 88

Hoi Wendy, dankjewel voor de mooie review 🀩. Heel goed om te lezen dat het weer naar wens was πŸ™, we zien je Heel graag snel weer. πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ

A.Schagen
20 december 2022

Complimenten! Het was weer top!

Reactie van Thai 88

Enorm bedankt voor de mooie review, heel fijn dat alles naar wens was. πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ Wij staan klaar voor je volgende bestelling 🀩⭐️✨️

Noortje
18 december 2022

Was weer heerlijk!! Nu al 2x heel goed bevallen. We raden jullie bij iedereen in de buurt aan en jullie hebben er vaste klanten bij. Genieten!

Reactie van Thai 88

Hoi Noortje, beter kunnen we niet wensen 🀩. Dank voor het aanbevelen, dat helpt ons enorm πŸ™. Graag tot snel weer voor wederom een lekkere Pad Thai Kai of een ander gerecht ⭐️✨️

Miranda
18 december 2022

Deze keer erg droog maar wel vers. En het eten was al bijna koud. Ik woon maar 5 min weg.

Reactie van Thai 88

Hi Miranda, dankjewel voor je review πŸ™ Erg vervelend dat je mindere kwaliteit hebt ervaren. Wij zullen per mail contact opnemen om te kijken wat wij kunnen doen om herhaling te voorkomen. πŸ₯•πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ

Neighbour
18 december 2022

Easy to order, quicky made and delicious Thai food!

Reactie van Thai 88

Hi neighbour, many thanks for your kind words πŸ™. We hope to see you again soon πŸ€©πŸ‘.

Nadine
18 december 2022

Heerlijk gegeten, met 1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht kon ik er zelfs nog een tweede avond van genieten. Het roerbakgerecht met oestersaus was heerlijk vol van smaak en de wontons krokant als het maar kan, echt een feestje om hier te bestellen. Dikke aanrader!

Reactie van Thai 88

😊 Hoi Nadine, we gaan er helemaal van blozen 🀩. Dankjewel voor deze mooie review ✨️⭐️. Graag tot snel weer πŸ₯¬πŸ«‘πŸ₯•πŸ₯¦πŸŒΆ.

Renee
18 december 2022

Was zoals altijd weer super lekker ! Ik had de biefstuk met oestersaus. Hele goede smaak en de gebakken rijst was heerlijk. Dankjewel voor de extra loempia s, heel erg lief. Klein puntje van verbetering, de groentes waren dit keer nog wat hard, ze mogen best crunchy zijn (zoals normaliter) maar dit was toch wat ongekookt. Wellicht iets langer wokken ?

Reactie van Thai 88

Hoi Renee, dank voor je mooie review✨️. Fijn dat je ook benoemd wat er nog beter kan πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸ₯•, dat houdt ons scherp. πŸ™

CP
17 december 2022

Heerlijk eten! We bestellen regelmatig Thais maar dit is toch echt een van de betere plekken. Porties zijn ook ruim voldoende. Goed op smaak, veel groenten en warm! En vriendelijke behandeling. Echt een aanrader.

Reactie van Thai 88

☺️ Heel fijn om zulke mooie reviews in ontvangst te mogen nemen πŸ™. Wij nemen het niet als vanzelfsprekend, dus we blijven scherp om ook bij je volgende bezoek weer dezelfde ervaring te bieden. πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ. Verse ingrediΓ«nten, ruime porties en op tijd zijn onze uitgangspunten. ⭐️✨️

Dmitri
14 december 2022

Gewoon lekker en goed eten.

Reactie van Thai 88

Hi Dmitri, enorm bedankt voor je positieve review. πŸ‘ Wij hopen je vaker te mogen verwelkomen zodat we kunnen laten zijn dat we altijd gewoon goed zijnπŸ™πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ

Viola palustris
14 december 2022

Goed en snel

Reactie van Thai 88

Hoi Viola, πŸ‘ fantastische samenvatting 🀩. Goed is waar we voor staan, snel is wat we nastreven ☺️🌢πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸ™. Graag tot snel weer🌟

Sylvia
13 december 2022

Voor de allereerste keer besteld. Het was heerlijk. Zelfs zo veel dat we de volgende dag nog een keer konden genieten. We komen zeker terug!

Reactie van Thai 88

Hoi Sylvia, super bedankt πŸ™ voor je review. Mooi om te lezen dat alles naar wens was πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ. Graag tot snel weer 🀩.

AJ
11 december 2022

Gewoon geweldig!

Reactie van Thai 88

Lekker is bij ons gewoon β˜ΊοΈπŸ™, maar de vele mooie en lieve reacties worden voor ons nooit gewoon 🀩. Wij waarderen elke review. Graag tot snel πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸŒŸ

Simon Zwinkels
11 december 2022
Reactie van Thai 88

☺️ Hi Simon, dank voor de sterren 🀩✨️ ze verlichten de donkere dagen. Graag tot snel weer πŸ™πŸŒΆπŸ₯¬πŸ₯¦

Wim Hijman
11 december 2022

Prima eten. Precies op afgesproken tijd klaar. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Thai 88

Hoi Wim, veel dank voor je mooie review. πŸ™ Fijn dat alles naar wens was, we zien je volgende bestelling graag verschijnen. πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ₯•πŸŒΆ 🀩

Tim
11 december 2022

goeie Thai. Erg vriendelijke mensen. Curries voor onze smaak een beetje aen de zoete kant.

Reactie van Thai 88

Hoi Tim, dankjewel voor je review. 🀩 Aan de sterren te zien is de overall ervaring goed bevallen. We hadden er vooraf al even overleg over, toch jammer dat de curry te zoet voor jullie is. Het is voor ons technisch niet haalbaar om hem nog verder te 'ontzoeten'. Wij hopen van harte dat andere gerechten beter naar smaak zijn πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆπŸ™. Graag tot ziens πŸ™.

Ingrid
10 december 2022

Ik had online besteld en het eten was inderdaad al bijna klaar toen ik kwam omzet af te halen. En wat voor een eten: echt héérlijk!

Reactie van Thai 88

Hi Ingrid, dank voor je lieve woorden πŸ€©πŸ™. Dank voor het delen van je ervaring, graag tot snel weer πŸ₯•πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ

Cees
10 december 2022

Wat een heerlijk eten een aanrader

Reactie van Thai 88

Hi Cees, dank voor je mooie review. πŸ™ Goed om te lezen dat het gerecht naar smaak was πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ. We hopen je vaker te mogen verwelkomen 🀩.

Yanina
6 december 2022

Delicious food! Thank you

Reactie van Thai 88

Hi Yanina, thank you so much for your kind words.☺️ We love the stars ✨️ 🀩. Please visit us again soon πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆπŸ™

Jeroen
4 december 2022

Top eten, vers en super lekker! En altijd iets extra's erbij. Beste thai van Utrecht!

Reactie van Thai 88

Hoi Jeroen, veel dank voor je mooie review 🀩. Het is hartverwarmend ❀️‍πŸ”₯ hoe onze klanten hun waardering uitspreken. πŸ™

Daan Staal
4 december 2022

Was echt top!

Reactie van Thai 88

Hoi Daan, Top is wat we willen zijn πŸ‘. Je review maakt ons blij 🀩, het bevestigt dat onze inspanningen goed overkomen πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ₯•πŸŒΆ. We zien je graag snel weer πŸ™βœ¨οΈ.

Franklin Bretschneider
3 december 2022

Heerlijk voedsel, op tijd geleverd, hoeveelheid ruim voldoende

Reactie van Thai 88

Beste Franklin, fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen 🀩. Dank voor de positieve woorden πŸ™. Graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ₯•πŸŒΆβ­οΈ

marlies
3 december 2022

Heerlijke Pad Thai!!!

Reactie van Thai 88

Hi Marlies, dankjewel πŸ™ wij zijn ook erg trots op onze Pad Thai, het is onze best-seller πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ₯• . Graag tot snel weer. 🀩

Max
30 november 2022
Reactie van Thai 88

Hi Max, dank voor je sterren 🀩 πŸ‘πŸ™. De Pineapple fried Rice 🍍🍲 is blijkbaar goed bevallen 🀩. Graag tot snel weer ✨️⭐️🌟

Bart
28 november 2022

Prima / lekkere maaltijd!

Reactie van Thai 88

Hoi Bart, πŸ₯•πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ lekker veel sterren! Dat waarderen we zeer 🀩. Dank dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. πŸ™

Naren
28 november 2022

Delicious food.

Reactie van Thai 88

Hi Naren, thank you so much for sharing your experience in this review πŸ™ we really appreciate every feedback. We are happy to read your positive words. 😊✨️Please visit us again soon πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ

manon
26 november 2022

Lekker eten, stond op tijd klaar om af te halen, flinke portie, 3 pepertjes is lekker pittig, maar zeker niet te. De kip in de curry vonden wij wel wat taai/droog.

Reactie van Thai 88

Hoi Manon, dankjewel πŸ™ voor je review. Goed om te lezen dat de gerechten naar smaak waren ✨️⭐️. Wij zullen intern nog even de processen nalopen om 'te gaar gekookte kip' te voorkomen.πŸ”ŽπŸ“ We hechten veel waarde aan de mening van onze gasten, dus dat nemen we zeker serieus. Graag tot snel 🌢πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ₯•

Hans
26 november 2022

Erg lekker

Reactie van Thai 88

Hoi Hans, dankjewel voor het delen van je ervaringπŸ™. Al die sterren ⭐️✨️ doen ons goed, we halen er veel eer uit. Graag tot snel πŸ₯•πŸ₯¦πŸ₯¬+🌢

Marco
24 november 2022

Eerste Bestelling hier, heerlijk gegeten :)

Reactie van Thai 88

Hoi Marco, welkom πŸ™. Fijn dat je ons hebt gevonden 😊 en dat onze gerechten naar smaak waren. We hopen je snel weer te zien βœ¨οΈβ­οΈπŸ«‘πŸ₯•πŸ₯¦πŸ₯¬

Uypala Maricel
24 november 2022

Altijd Heerlijk eten

Reactie van Thai 88

Hoi Uypala, dat is een mooi compliment ✨️⭐️, dankjewel πŸ™ πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯•πŸŒΆ

Loes
20 november 2022
Reactie van Thai 88

Hi Loes, dankjewel 🀩 voor het plaatsen van je review. Het delen van ervaringen helpt ons en onze 'toekomstige' klanten enorm πŸ₯•πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬ Fijn dat alles naar smaak was, het doet ons goed om zoveel sterren te ontvangen βœ¨οΈβ­οΈπŸ™

Martijn
20 november 2022

Heerlijk, op tijd klaar, zeer verzorgd verpakt waardoor na 10 min thuis prima op temperatuur, Altijd wat extra's erbij. Ruim voldoende ook. Wat wil je nog meer! Tot de volgende keer.

Reactie van Thai 88

Hoi Martijn, dank voor je πŸ™ mooie woorden en de sterren ✨️⭐️. Fijn dat je jouw ervaring πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯•πŸŒΆdeelt, dat helpt ons enorm. Graag tot snel weer πŸ˜ƒ

Floor
16 november 2022

Echt lekkere Pad Thai! Zowel de kip als de tofu is top. Naast goed eten, ook vriendelijke service en snelle bereiding. Erg blij met de komst van Thai 88 in Tuinwijk!

Reactie van Thai 88

Hoi Floor, super bedankt voor je mooie review ✨️⭐️ Wij zijn erg blij dat wij de kans hebben gekregen om ons in Tuinwijk te vestigen, we voelen ons bijzonder welkom πŸ™πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ

Lori Frias
16 november 2022

Super lekker!!

Reactie van Thai 88

Hoi Lori, dankjewel voor je mooie review. πŸ™ Heel fijn dat je je ervaring hebt gedeeld ✨️πŸ₯¦πŸŒΆβ­οΈ

Mooibroek
11 november 2022

Heerlijk eten van goede kwaliteit. Goed gevulde curry's. Absoluut een aanrader!

Reactie van Thai 88

πŸ™βœ¨οΈDankjewel voor de fijne review, goed om te lezen dat het naar smaak is. πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ€©

Wendy Ramselaar
10 november 2022

Hallo jullie van Thai88, Afgelopen dinsdag heb ik bij jullie Tom Kha Pak en Pak Pad Kratiem Prik Thai besteld en afgehaald. De soep was uitstekend maar het roerbakgerecht was (denk ik) te hard gebakken, de groentes hadden zwarte randjes en het geheel smaakte wat aangebrand. Ik heb er niet veel van gegeten. Jullie kwaliteit is altijd goed dus ik was een beetje teleurgesteld dit keer. Ik heb er foto's van gemaakt, die wil ik de volgende keer wel laten zien. Met groet, Wendy

Reactie van Thai 88

Hoi Wendy, wat vervelend πŸ˜”. Wel heel fijn dat je het meldt, wij zullen het gebruiken om verder te verbeteren. Wil je de foto's naar info@thai88.nl sturen aub? Alvast bedankt πŸ™

Max
8 november 2022

Was weer fantastisch! Heerlijk gegeten πŸ˜‹ ik ben fanβ˜€οΈ

Reactie van Thai 88

Hoi Max, 🀩 dat is het ultieme doel van elke horeca ondernemer! Klanten noemen we gasten, maar als ze 'fan' worden, dan doe je het echt goed πŸ™. πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯• Dankjewel voor je vertrouwen en mooie woorden, ons team staat voor je klaar 😊.

Jan van Dijk
7 november 2022

Prima eten, lekkere hapjes erbij en echt Thais

Reactie van Thai 88

Hoi Jan, fijn dat het zo goed bevallen is ✨️⭐️. De echte Thaise smaken zijn onze trots πŸ₯•πŸ«‘πŸ₯¦πŸŒΆπŸ™.

Jan
1 november 2022

Heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hallo Jan, hartelijk dank voor de review πŸ‘. Fijn dat het naar smaak was πŸ₯¬πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯•πŸ€© Graag tot snel weer ⭐️✨️

Wendy
1 november 2022

Super lekker weer!

Reactie van Thai 88

Hoi Wendy, dankjewel πŸ™ voor je mooie review! We zijn er super blij mee, graag tot snel weer 🀩

Syl
31 oktober 2022

Wat is toch (bijna) elke week weer genieten van de gerechten van jullie!!

Reactie van Thai 88

Beste Syl, dankjewel voor je review ✨️⭐️. Voor elke horeca onderneming zijn de terugkerende klanten van levensbelang. Met (bijna elke week) kwalificeer je, je ruim πŸ˜‰ mega bedankt 🀩

Rick Duking
31 oktober 2022

Gewoon een superlekkere en vers bereide traktatie voor de liefhebber.

Reactie van Thai 88

Hoi Rick, enorm bedankt. πŸ™ We love the stars βœ¨οΈβ­οΈπŸ˜‰. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze gasten πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯•πŸŒΆ Wij zijn nu een krappe 7 maanden open en hebben 136 reviews mogen ontvangen, daar zijn we iedereen heel dankbaar voor. De mening van de klanten nemen we altijd serieus, we zijn dan ook erg trots op ons huidige menu en de gerechten die we mogen bereiden.

Frank
30 oktober 2022

Zoals elke keer weer: heel lekker eten, snel bereid en vriendelijk personeel.

Reactie van Thai 88

πŸ˜ŠπŸ‘ Daar doen we het voor πŸ™. Dankjewel Frank, fijn dat je ons zo weet te waarderen, we doen het met veel plezier πŸ₯•πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬βœ¨οΈβ­οΈ

Sandra
30 oktober 2022

Super lekker Thais eten!

Reactie van Thai 88

Hoi Sandra, super bedankt βœ¨οΈβ­οΈπŸ™. Heel fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen, dat helpt ons enorm. πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯•

Henri Ponds
30 oktober 2022

Echt lekker. Voor herhaling vatbaar. Gaan we doen.

Reactie van Thai 88

Hoi Henri, 🀩 enorm bedankt voor je review. We zijn sinds 12 april 2022 open, gelukkig hebben wij heel veel van dit soort warme reacties mogen ontvangen, die geven ons ⚑️ energie en maken ons trots. 😊 πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯•πŸ™

Oscar
28 oktober 2022

5 verschillende gerechten besteld. Heerlijk van smaak, vers en warm. Ruime porties. Erg lekker gegeten en (nogmaals) voor herhaling vatbaar!

Reactie van Thai 88

Hi Oscar, super fijn om te lezen dat alles naar wens was, je kunt ons niet trotser maken πŸ˜ŠπŸ™. Dankjewel en uiteraard graag tot snel weer πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆβ­οΈ

Lcspel
24 oktober 2022

Prima! Lekker Thais eten, op tijd klaar en zeker niet te duur voor wat je krijgt. Nu nog naar Soest verhuizen, daar hebben we geen Thais restaurant!

Reactie van Thai 88

Dankjewel πŸ™ wat een eer ✨️, wij zullen in de uitbreidingsplannen, Soest zeker niet vergeten πŸ˜‰πŸŒΆπŸ«‘πŸ₯•πŸ₯¦

Paul
19 oktober 2022

Prima!

Reactie van Thai 88

Hoi Paul, dankjewel voor je reviewπŸ™. We doen ons uiterste best om de gerechten πŸ₯¦πŸ₯•πŸ«‘πŸŒΆ van hoge kwaliteit en goed op smaak te houden, dan is het fijn als het zo gewaardeerd wordt βœ¨οΈπŸ‘

Lydia
15 oktober 2022

Weer heerlijke pad thai en curry gegeten! Super vers!

Reactie van Thai 88

Hoi Lydia, fijn dat hΓ¨ je ervaring deelt! 🌢πŸ₯¦πŸ₯• Het doet ons goed om te lezen dat alles naar wens is geweest 😊. Dank en graag tot snel πŸ™βœ¨οΈ

Naren
8 oktober 2022

Best Thai food I have eten so far. Every item I ordered was delicious.

Reactie van Thai 88

Hi Naren, thank you so much πŸ™ That means alot to us, especially since you've ordered eight 8️⃣ different dishes πŸ₯¦πŸ₯•πŸ«‘πŸŒΆ. We really love to cook for such appreciative people, please visit us again soon, we will exceed your expectations once again. ✨️

Remco
7 oktober 2022
Reactie van Thai 88

✨️ Hoi Remco! Dankjewel voor de sterren 🀩 . Graag tot snel weer ⚑️🌢πŸ₯•πŸ₯¦πŸ«‘

Johan
6 oktober 2022

Hoewel er verder niemand was en het ook qua bestellingen erg rustig leek lukte het toch om ons met een totaal verkeerde bestelling naar huis te laten gaan. Toen we na een hoop moeite van onze kant eindelijk kregen wat we wel wilden bleek de smaak erg laf. Eens en nooit weer dus….

Reactie van Thai 88

Hoi Johan, excuus voor deze ervaring πŸ™ . We hebben een goed proces om te voorkomen dat mensen het verkeerde eten meekrijgen, dat het bij jou toch gebeurd is geeft aan dat we er nog scherper op moeten zijn. Wij dachten het goed opgelost te hebben door het gerecht opnieuw te maken en er wat extra's bij te doen. De 'laffe' smaak is voor ons moeilijk te controleren, maar je kunt altijd aangeven als er iets meer pit in het gerecht mag. Standaard heeft de Pepersaus de aanduiding (1 pepertje) 🌢. Nogmaals excuus!

Paul
3 oktober 2022

Mooie portie, leuk met extra koekje en wat kroepoek. Goed op smaak. Vriendelijk. Prima!

Reactie van Thai 88

Hou Paul, dank voor het delen van je ervaring. 🀩 Wij halen zΓ³ veel eer uit al de mooie reviews, dat maakt het ondernemen in zware tijden een heel stuk leuker πŸ‘ŒπŸ₯¦πŸŒΆπŸ₯•πŸ‘

Naren
30 september 2022

Delicious food and excellent service.

Reactie van Thai 88

Hoi Naren, super bedankt voor je mooie review 🀩. Dat is war we super trots van worden. πŸ™βœ¨οΈ

Ronald Dekker
30 september 2022

Wat een genot! Het was weer fantastisch. Zo lekker en hele grote porties dus we kunnen er morgen nog een keer van genieten. Echt Thais eten zoals je het in Thailand krijgt en nergens anders in Utrecht naar onze mening. We komen snel weer.

Reactie van Thai 88

Hi Ronald, wat een mooie woorden✨️. Dank je hartelijk ❣️, het is ons een waar genoegen om voor zulke enthousiaste mensen te mogen koken. πŸ™πŸ€©

Lydia Spobeck
28 september 2022

Voor t eerst besteld en we hebben genoten! Pat Thai was heerlijk maar ook de 3 soorten curry die we hadden. Super vers, veel groente en bijzonder smaakvol!

Reactie van Thai 88

Hi Lydia, wat fijn dat het zo bevallen is.πŸ‘Œ Wij doen ons uiterste best om de gerechten voor iedereen kwalitatief goed en lekker te maken, maar smaken verschillen en dus is het altijd weer een plezier om 'te lezen dat 'nieuwe' klanten ons en onze gerechten zo hartelijk ontvangen. Dank πŸ™ voor de moeite van het delen van je ervaring, graag tot snel ✨️

Kita
26 september 2022

Het is lekker eten om af te halen. Smaakvol, vers, goed verzorgd en op tijd. De pindasaus was errug lekker.

Reactie van Thai 88

Hoi Kita, mooie woorden, dankjewel πŸ‘Œ. Heel goed om te lezen dat de gerechten goed bevallen zijn βœ¨οΈπŸ™. Graag tot snel weer ⚑️

Joris
25 september 2022

De (vega) pad thai en rode curry waren echt heerlijk, niet te vettig en lekker gekruid! Bestellen en afhalen ging ook heel soepel. Zeker voor herhaling vatbaar ;)

Reactie van Thai 88

Hoi Joris, super fijn om te lezen dat alles naar wens was 🀩. Wij staan klaar voor je volgende bestelling βœ¨οΈπŸ™πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ.

Martijn
24 september 2022

Op tijd, heerlijk, ruim voldoende en als verrassing een portie tempura erbij, heel goed dus. De prijs is er wel naar, niet goedkoop, maar is het waard.

Reactie van Thai 88

Hoi Martijn, dank πŸ™ voor je mooie review. ✨️ Goed om te lezen dat de kwaliteit en porties zo gewaardeerd worden.πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ

Miranda
23 september 2022

Heerlijk thai 88 altijd weer een verrassing welke saus het word. En een lekkere vegatarisch sate.

Reactie van Thai 88

Hi Miranda, leuk dat je de Thai 88 special zo weet te waarderen, altijd weer een verrassing 🎁 wat het wordt. Dankjewel πŸ™ voor het delen van je ervaring, graag tot snel weer.✨️

Anil Kishoendajal
23 september 2022

wederom besteld, nu een rode curry beef, heerlijke viskoekjes. Rijk gevulde portie waar ik 2 dagen van kan genieten. Een verrijking voor de buurt!

Reactie van Thai 88

Hi Anil, dankjewel πŸ™. Goed om te horen dat de porties in ieder geval groot genoeg zijn 😊. Graag tot snel weer ✨️⚑️

Jacky
22 september 2022

Heel goed van smaak, klaar op de afgesproken tijd en goed warm. Als verrassing nog kroepoek en een extra gerechtje erbij dat ook heel lekker was. Deze zaak is een aanrader!

Reactie van Thai 88

😊 You make us blush 🀩 Dankjewel Jacky, heel fijn dat je jouw ervaring op zo'n manier deelt πŸ™βœ¨οΈ

JdB
19 september 2022

Erg smakelijk gegeten. En ontzettend vriendelijk behandeld.

Reactie van Thai 88

✨️ Daar zijn we zoooΓ³ blij mee 🀩. Dankjewel voor deze mooie review. Heel graag tot ziens πŸ™

Frank
18 september 2022

Snel, lekker en smaakvol.

Reactie van Thai 88

Hi Frank, dankjewel voor je mooie review 🀩. Fijn dat het weer heeft gesmaakt πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆβœ¨οΈ. We zagen op de opdrachten dat het 'nieuwe' menu wat onduidelijkheid gaf, we gaan dat binnenkort weer veranderen zodat de hoofdgerechten weer duidelijker gegroepeerd staan. Graag tot snel weer πŸ™

Helene
18 september 2022
Reactie van Thai 88

Hallo Helene, dankjewel voor de sterren! ✨️ De waardering geeft ons energie ⚑️ en maakt ons trots 🀩, graag tot snel πŸ™πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ

Rene
17 september 2022

Top

Reactie van Thai 88

Hoi RenΓ©, πŸ‘ Top is wat we willen zijn! Fijn dat je jouw ervaring gedeeld hebt, dat helpt ons enorm. We zijn super trots, we zijn inmiddels iets meer dan 4 maanden open en hebben mede dankzij jou meer dan 110 reviews, met een gemiddelde van 5 sterren⭐️. Graag tot snel πŸ™πŸŒΆπŸ₯¦πŸ«‘

Frank
16 september 2022

Mooi op de afgesproken tijd. Heerlijk gegeten!

Reactie van Thai 88

Hoi Frank, bedankt voor de review. πŸ™βœ¨οΈ Het doet ons goed om te lezen dat het naar wens is geweest. πŸ«‘πŸ₯¦πŸ‘

Karolien
14 september 2022

Super lekker vers en authentiek

Reactie van Thai 88

Hoi Karolien, super bedankt voor je mooie woorden. 🀩 Graag tot snel πŸ™βœ¨οΈ

Theo
12 september 2022

Gewoon lekker

Reactie van Thai 88

🀩 Efficiente omschrijving πŸ˜€ dankjewel Theo! Reviews geven ons energie, zeker als ze veel sterren bevatten πŸ™βœ¨οΈ

Arend
10 september 2022
Reactie van Thai 88

Hoi Arend, dankjewel πŸ™ voor de review. Goed om te zien dat je als nieuwe klant ons zo'n waardering geeft. πŸ‘ Graag tot snel weer πŸ«‘πŸ₯¦πŸŒΆπŸ€©

Jan
7 september 2022
Reactie van Thai 88

🀩✨️Hoi Jan, dankjewel voor de sterren. Graag tot snel weer πŸ™πŸŒΆπŸ₯¦πŸ«‘

Majnu Michaud
5 september 2022

Het was heerlijk! De authentieke Thaise smaak.

Reactie van Thai 88

✨️🀩 Dankjewel Majnu πŸ™. De recepten zijn iets aangepast aan de 'Westerse' wereld 🌢, het is heel fijn om te lezen dat de smaken in positieve zin vergeleken worden met de authentieke Thaise keuken. Graag tot snel weer πŸ«‘πŸ₯•πŸ₯¦πŸ€—

Ruth Wiederholdt
3 september 2022

De rode curry (vega) was echt heel erg lekker! Goed op smaak, verse groente, lekkere rijst. Aanrader!

Reactie van Thai 88

Hoi Ruth, de rode curry is upcommingπŸ₯˜, naast de Massama, de Pad Thai en de vegetarische loempia's is het nu echt een best-seller ⭐️ aan het worden. Dank voor je review, we merken dat klanten het heel prettig vinden om de mening van anderen te lezen, het helpt ons enorm πŸ™βœ¨οΈ

Diana prins
3 september 2022

Het eten was echt super lekker. De rode curry was echt top. Heerlijke saus en de gebakken rijst ook echt een aanrader. We kregen zelfs nog een gerechtje van het huis erbij. Goede service en klantenbinding. Wij gaan hier zeker vaker afhalen.

Reactie van Thai 88

Hoi Diana, super om te lezen 🀩, we zijn inmiddels ruim 4 maanden open, het is werkelijk een genoegen om de mensen in Tuinwijk eo te mogen bedienen. Welkom, welkom, welkom πŸ˜ƒπŸ™

Maggie
1 september 2022

Ogen dicht en genieten van deze heerlijke maaltijd. Net zo lekker als in Thailand!

Reactie van Thai 88

Hoi Maggie, wat een mooie review, dankjewel. Wij geven elke maaltijd de aandacht die het verdient, het is heel fijn om te lezen dat zoveel mensen het zΓ³ waarderen! Graag tot snel weer ;)

Samantha
27 augustus 2022

The food was tasty and ready on time!

Reactie van Thai 88

Hi Samantha, thank you so much πŸ™ for writing a review, it's very helpful for us and other customers. We love the stars ✨️🀩. We hope to see you again soon 🌢πŸ₯¦πŸ₯•πŸ«‘πŸ‘Œ

Sylvia
26 augustus 2022

Heerlijke rode curry met witvis, de loempia's ook lekker, minder vet dan vorige keer, super. De kokossoep is een echte aanrader

Reactie van Thai 88

Hoi Sylvia, ✨️goed om te horen, dankjewel voor het delen van je ervaring dat helpt ons enorm. Graag to snel weer 🀩

Miranda
22 augustus 2022

Lekker heerlijke sate saus thai88 was verassend. De pay Thai vond ik niet zo lekker maar dat is smaakverschil.

Reactie van Thai 88

Hoi Miranda, hartelijk dank voor je review en de vele sterren ✨️🀩. Smaken verschillen, dat klopt uiteraard, maar onze Pad Thai wordt door veel mensen juist enorm gewaardeerd, wij nieuwsgierig naar hoe wij dit in jouw ogen zouden kunnen verbeteren. Je kunt bij het bestellen aangeven als je bepaalde smaakvoorkeuren hebt, ietsje zoeter, ietje scherper, etc dat is voor ons echt geen probleem want elk gerecht wordt pas na de bestelling gemaakt. In ieder geval graag tot snel πŸ₯¬πŸ«‘πŸ₯•πŸ₯¦πŸ™

Steven
20 augustus 2022

Heerlijk eten, de vega versie met lekker veel groente, op tijd klaar

Reactie van Thai 88

Hoi Steven, dankjewel voor je mooie review πŸ™. Wij vinden het heel fijn om te horen dat de gerechten ook in de vegetarische varianten goed op smaak zijn. πŸ₯¦πŸ₯•πŸ«‘πŸ₯¬. Graag tot ziens weer 🀩

Martijn
20 augustus 2022

Heerlijk, op afgesproken tijd klaar en nog een extra appetizer erbij. Aanrader!

Reactie van Thai 88

Hoi Martijn, fijn dat je ons zo weet te waarderen, dat doet ons goed. Graag tot snel βœ¨οΈπŸ™

Anil Kishoendajal
20 augustus 2022

Voor het eerst besteld om op te halen. Groene curry - Keang Kiew Waan en Rode curry - Keang Dang en een Thai 88 mix (starter). Het was snel klaar en de smaken waren heerlijk. Pittigheid precies zoals aangegeven op de menu. Een aanwinst voor Tuindorp/Tuinwijk!

Reactie van Thai 88

Hoi Anil, wat een fijne review. Heel hartelijk dank voor de moeite om je ervaring te delen πŸ™βœ¨οΈ

Michiel Castelijns
19 augustus 2022

Sommige gerechten zoals de curry’s zijn erg goed, de roergebakken noedels smaakten metalig, en plakkerig. Loempia’s prima, maar viskoekoekjes zompig. Dat moet echt beter kunnen!

Reactie van Thai 88

Hoi Michiel, dankjewel voor je inhoudelijke feedback. Het is duidelijk dat er iets niet helemaal goed is gegaan, dat is zeker iets waar we serieus naar gaan kijken. πŸ™

B
17 augustus 2022
Reactie van Thai 88

Dankjewel voor de review, zoals gezegd helpt het ons enorm om de mening van onze klanten te horen, gezien de sterren ✨️ kunnen we concluderen dat het allemaal gesmaakt heeft πŸ™. Graag tot ziens πŸ˜€

Miranda
15 augustus 2022

Thai88 besteld en weer vergeten te vragen welke saus is gebruikt, na gokken denken we toch pittige zure saus. Zo niet was het echt heerlijk. Verse groente en dat zakje kroepoek wat het menuutje afmaakt.

Reactie van Thai 88

Hoi Miranda, dankjewel voor je mooie review πŸ™. In het verrassingsmenu Thai 88 special variΓ«ren we de inhoud, deze keer heb je inderdaad een gerecht met pittige zoetzure saus (Sam Rood) gekregen. πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ

Yvana
12 augustus 2022

Heerlijk eten! Met name genoten van de Pad See Ew

Reactie van Thai 88

Hi Yvana, dankjewel! Je bet een geweldige promotor ✨️, wij kunnen ons niet beter wensen. Graag tot snel πŸ™

Ertan Ozcelik
9 augustus 2022

vers en lekker. Tofu sate is geweldig.

Reactie van Thai 88

Hoi Ertan, dat doet ons erg goed 😊. Om gerechten ook vegan op smaak te krijgen was best nog een uitdaging, het is voor ons dan ook heel fijn om te lezen dat onze gerechten zo gewaardeerd worden. Dankjewel voor je review πŸ™ πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ

Niels van Empelen
6 augustus 2022

Superlekker, gratis extra hapjes. Top!

Reactie van Thai 88

Hoi Niels, dankjewel voor je review. Heel goed om te lezen dat het allemaal naar je smaak is πŸ˜ƒ. Graag tot snel! πŸ™πŸ€©

marlies
1 augustus 2022

Het was weer heerlijke pad thai!!

Reactie van Thai 88

Hoi Marlies, altijd fijn om te lezen dat onze best-seller goed in de smaak valt! ✨️⭐️Heel veel dank voor het delen van je mening, dat is voor ons van grote waarde. πŸ™ Hopelijk tot snel 🀩

Gerrit brouwer
1 augustus 2022

Meer dan 20 euro voor 3 kleine voorgerechten eigenlijk wat aan de dure kant, zo zal ik dat niet snel weer bestellen

Reactie van Thai 88

Hoi Gerrit, dank voor je review. Wij zijn heel blij met de waardering ✨️. Jammer dat de prijs je doet afknappen. Fijn dat je jouw gevoel hierover deelt, dat helpt ons om nog beter in te spelen op de behoefte die klanten hebben. Wij bieden een voordeelmenu Thai 88 mix voor €15,50 dat is een combinatie van meerdere voorgerechten. De voorgerechten komen ook prijstechnisch het best tot hun recht als ze gecombineerd worden met één van onze hoofdgerechten. Wij zullen nadenken over uitbreiding van voordeelcombinaties. 🀩 πŸ™

Bart
1 augustus 2022
Reactie van Thai 88

Hoi Bart, dank voor de sterren ✨️⭐️! Wij voelen veel waardering, dat geeft voldoening en maakt ons trots. 😊 πŸ™

Theo
31 juli 2022

Ik vond het heel lekker. smaak was goed. de Massi / Fried Rice vond ik wel een beetje te vet. Groet jet Theo en ga zo door

Reactie van Thai 88

Hou Theo, dankjewel voor de sterren ✨️. De gebakken rijst zullen we even goed bekijken, in ieder geval fijn dat je het aangeeft. πŸ™πŸ‘

Daan
30 juli 2022

De beste van Thai van Utrecht! Bestel via website en staat altijd op tijd klaar. Curry’s en Tom kah zijn vegetarisch erg lekker met veel groenten. Beef nr. 51 is een aanrader!

Reactie van Thai 88

Hoi Daan, super bedankt voor je mooie review ❀️. Wij waarderen elke mening, maar als je zo positief ✨️ over ons praat worden we héél erg blij πŸ™ Graag tot snel 🀩πŸ₯¦πŸ₯•πŸŒΆ

Miranda
24 juli 2022

De kippen satΓ© goed, de thai88 speciaal was heerlijk. De Tom yam was ook lekker, masr anders dan verwacht niet helder en ik miste het zuurtje. Deze smaak was prima.alles vers. Ik bestel zeker nog een keer

Reactie van Thai 88

Hoi Miranda, dankjewel voor je mooie review πŸ™ . Zo fijn om te lezen dat de gerechten naar smaak zijn. Bij de Tom Yam zullen wij voortaan ook een partje πŸ‹limoen toevoegen (net als bij de Tom Kha) daarmee kan je zelf de zuurte naar smaak verhogen. We zien je graag snel weer ✨️

Lonneke
24 juli 2022

Heel lekker, en heel vriendelijk!

Reactie van Thai 88

Hi Lonneke, top review πŸ˜€ daar worden we héél trots van. Dankjewel voor de moeite om je ervaring te delen, we zien je graag snel weer πŸ™

Trix
24 juli 2022

Het was weer heerlijk! Enig puntje van kritiek is het gebruik van plastic bakjes. Is het misschien mogelijk om milieu vriendelijker verpakking te gebruiken?

Reactie van Thai 88

Hoi Trix, dankjewel voor de mooie review. Je opmerking over de bakjes houden wij in gedachten, fijn dat je jouw gedachten hierover deelt, zo weten wij waar we verder kunnen verbeteren. Graag tot ziens πŸ™βœ¨οΈ Onze bakjes zijn gemaakt van Polypropyleen, dat leen zich goed voor recycling. Wij gaan er over nadenken hoe we dat vorm kunnen geven. http://www.recycling.nl/recycling/pp-recycling-polypropyleen/wat-is-pp-polypropyleen.html

Jaap
23 juli 2022
Reactie van Thai 88

Hoi Jaap, dankjewel voor de sterren. Wij zijn erg blij dat onze vegetarische gerechten ook goed in de smaak vallen. Fijn dat je jouw mening deelt βœ¨οΈβ­οΈπŸ™

Ingrid
22 juli 2022

Door een bijgerecht te kiezen kan ik er 2 dagen van genieten, heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hoi Ingrid, slim bedacht πŸ™‚. De gerechten zijn allemaal vers gemaakt en daarom prima 1 of 2 dagen te bewaren. Fijn dat je jouw ervaring deelt, dankjewel. Graag tot snel weer πŸ™β­οΈ

Caroline de Bruijn
18 juli 2022

Na de 1e x eten halen en een negatieve feedback, waar heel goed op gereageerd is door jullie, hebben we het weekend zelfs 2x achter elkaar besteld en vonden het erg lekker! We zullen zeker doorvertellen hoe jullie de feedback opgepakt hebben en dat het eten goed is. Groet

Reactie van Thai 88

Hoi Caroline, fijn dat jullie ons een tweede kans hebben gegeven πŸ™. Wij zijn héél blij dat wij nu wel voldoen aan jullie verwachting 🀩. De verbeterpunten die klanten ons aangeven zien wij als kans om te verbeteren, dus jullie opmerkingen van eerder hebben we uiterst serieus genomen. Graag tot snel ✨️!

Ad Smits
14 juli 2022

Heerlijk gegeten; mag iets minder zout.

Reactie van Thai 88

Hoi Ad, dank voor je positieve review. 🀩 Je opmerking over het zoutgehalte nemen we serieus. Wij willen juist de echte smaken van de groenten πŸ₯¦ en specerijen tot hun recht laten komen, teveel zout doet daar afbreuk aan. Fijn dat je jouw mening hebt gegeven, het helpt ons enorm πŸ™ Graag tot ziens.

Gabi Stouthart
12 juli 2022

Heerlijke rode curry en goede pad thai!

Reactie van Thai 88

Hi Gabi, dank voor het delen van je ervaring πŸ™ dat helpt andere klanten om een goed beeld te krijgen van ons restaurant. Fijn dat de gerechten naar je smaak waren, we zien je graag snel weer terug voor één van onze vele andere gerechten 😊🌢πŸ₯•πŸ₯¦πŸ€

Marc
12 juli 2022

Was erg lekker!

Reactie van Thai 88

Hoi Marc, dankjewel voor je positieve review ✨️⭐️. Fijn dat alles naar wens was, dat doet ons goed πŸ™πŸ‘

Monique
10 juli 2022

Het was heerlijk!! Wel heel veel.

Reactie van Thai 88

Hoi Monique, dankjewel voor je mooie review. ✨️⭐️. Eten wat over is, laat zich heel goed bewaren voor de volgende dag, dubbel plezier 🀩

Isabelle Schneider
7 juli 2022

Lekker eten en fijne mensen. Elke keer een genot om te bestellen en op te eten:)

Reactie van Thai 88

Hoi Isabelle, ✨️ heel hartelijk dank voor je lieve woorden. πŸ™ Wij zien je graag snel weer ⚑️🍀🌢πŸ₯¦πŸ₯•

Marcel
5 juli 2022

Heerlijk. Bestelling was helaas misgegaan, daar kwamen we thuis achter. Even bellen, na even aarzelen gaven ze aan dat ze krap half uurtje de eerdere bestelling opnieuw zouden brengen. Zo geschiede. Goed afgehandeld en eten was heerlijk. .

Reactie van Thai 88

Hoi Marcel, héél veel dank voor jullie geduld. Wij zijn héél blij dat het uiteindelijk allemaal naar wens is. πŸ™

Evert
4 juli 2022

Prima vegan gerechten! Knapperige groente en lekker gekruid. Ook nog wat gratis snackjes gekregen!

Reactie van Thai 88

Hoi Evert, wat fijn om te horen 🀩, heel veel dank voor het delen van je ervaring. We zien je graag snel weer πŸ˜πŸ™

Ineke van DiΓ«n
4 juli 2022

Dit keer niet tevreden, er was met de kipfilet in de curry iets misgegaan want de kip was heel erg taai, die moesten we eruit halen. De smaak was ook minder lekker. De Pad thai smaakte ook niet echt lekker. De echte Thaise smaak ontbrak en het proefde heel zoet. Jammer, hopelijk de volgende keer beter. Met vriendelijke groet, Ineke.

Reactie van Thai 88

Hoi Ineke, bedankt voor je bericht. Erg vervelend dat het deze keer niet naar tevredenheid was, excuus daarvoor. Wij gaan uitzoeken wat hier fout gegaan is en komen er snel op terug. //⚑️ Update 4-7-2022 - Wij hebben eea intern besproken en maatregelen getroffen om herhaling te voorkomen. πŸ™βœ¨οΈ

Karin
2 juli 2022

Nu 2x eten gehaald en het was super lekker. Een aanrader!

Reactie van Thai 88

Hoi Karin, dank voor je review. Fijn dat je nu bij herhaling een goede ervaring hebt, uiteindelijk gaat het ons daarom. We zien je uiteraard graag snel weer πŸ˜Šβœ¨οΈπŸ™

Ingrid
1 juli 2022

Het eten was heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hoi Ingrid, heel prettig om te lezen dat alles naar smaak was. Fijn dat je jouw positieve ervaring ook deelt, dat doet ons goed. We zien je graag snel weer voor de volgende bestelling πŸ˜‰πŸ‘πŸ™

Niels
1 juli 2022

Heerlijk Thais eten, lekker die extra happies

Reactie van Thai 88

Hoi Niels, dank voor je complimenten. βœ¨οΈπŸ™ Fijn dat je jouw ervaring deelt, dat geeft ons veel energie ⚑️🀩

Martin
29 juni 2022

Lekker, vers gemaakt en helemaal op tijd. Nice!

Reactie van Thai 88

Hoi Martin, hartelijk dank πŸ™ voor je mooie review, heel fijn dat de gerechten naar je smaak en op tijd waren. Graag tot een volgende keer ✨️

Ingrid
29 juni 2022

Het smaakte weer heerlijk. De Pak tempura erbij is ideaal voor mij. Dan kan ik er 2 dagen van eten.

Reactie van Thai 88

Hoi Ingrid, dankjewel voor je review. Heel leuk om te lezen dat je zelfs 2 dagen plezier hebt van de tempura. Graag tot ziens πŸ™

Susanne
29 juni 2022

Top, lekker eten

Reactie van Thai 88

Susanne, dankjewel πŸ™ fijn dat het naar smaak is. Wij zijn altijd heel blij als we bevestig krijgen dat het eten goed in de smaak valt. 🀩 Graag tot snel ⭐️⭐️⭐️⭐️✨️

Helene
27 juni 2022
Reactie van Thai 88

Hoi Helene, dankjewel voor je review. Fijn dat de vegetarische gerechten zo goed zijn bevallen. Graag tot ziens βœ¨οΈπŸ™

Ertan Ozcelik
22 juni 2022

Verse en lekkere eten. Ik houd van tofu sate en tempura van Thai88.

Reactie van Thai 88

Daar zijn we heel blij mee Ertan, dank voor je mooie review πŸ™βœ¨οΈ. Graag tot snel 🍒🍀

Liesbeth
20 juni 2022

Snel klaar, alles vers en superlekker! Met lekker veel groente. Heerlijk, wij komen hier zeker terug.

Reactie van Thai 88

Hoi Liesbeth, wat fijn om te lezen πŸ‘ dat alles naar wens is. Dankjewel voor je review, het is voor ons heel belangrijk om te horen hoe onze keuzes uitpakken πŸ™. Graag tot snel ✨️

Rosie
19 juni 2022

Heerlijk gegeten! De pad thai is onze favoriet.

Reactie van Thai 88

Hoi Rosie, daar ben je niet alleen in. De Pad Thai is 'by far' de #1 best-seller. We zijn er trots op de waardering die we daarvoor ontvangen. Dank voor je mooie review πŸ™β­οΈβœ¨οΈβ­οΈ

Frank
19 juni 2022
Reactie van Thai 88

Beste Frank, dankjewel voor je positieve review. Fijn dat alles naar wens is verlopen, we blijven ons best doen om ook bij je volgende bestellingen de 5 sterren waar te maken. πŸ€©πŸ™

Anoniem
18 juni 2022

Na sluiting van ons favoriete Thaise restaurant zijn we lang op zoek geweest naar een goede vervanger. Die hebben we nu eindelijk gevonden en nog wel op de hoek. Het eten is heerlijk! En het personeel snel en vriendelijk.

Reactie van Thai 88

😊🀩ontzettend bedankt voor je mooie review over ons restaurantje. Heel fijn om te lezen dat iets wat wij met veel plezier doen, zo ontzettend goed ontvangen wordt. πŸ™

Herman
18 juni 2022

Precies op tijd klaar met gratis extra's

Reactie van Thai 88

Hoi Herman, bedankt voor je review. Het doet ons goed on te horen dat het naar wens was. We zien je graag binnenkort weer terug πŸ™πŸ˜ƒ

Annette
15 juni 2022
Reactie van Thai 88

Hoi Annette, dankjewel voor je review. Wij zijn altijd heel blij πŸ˜ƒ als klanten de moeite nemen om hun mening te delen en als het dan 5 sterren ⭐️ zijn, kan ons geluk al helemaal niet meer op. πŸ‘πŸ™

Ingrid
14 juni 2022

De kipsatΓ© was heerlijk zacht van smaak!

Reactie van Thai 88

Hoi Ingrid, dank je voor je positieve review. Fijn dat de smaak en malsheid naar wens zijn, graag tot ziens πŸ™

Ertan
12 juni 2022

Lekkere en verse eten. De eigenaar was heel aardig en beleefd. We gaan er weer bestellen.

Reactie van Thai 88

Hi Ertan, dankjewel voor je mooie review. We zien je graag weer terug voor je volgende bestelling πŸ™πŸ‘

Gerrit Brouwer
12 juni 2022
Reactie van Thai 88

Hoi Gerrit, ontzettend bedankt voor je sterrenregen ⭐️✨️⭐️ . Het team van Thai 88 voelt heel veel waardering door alle positieve reviews. Kap Khun Ka πŸ™

Marie
11 juni 2022

Het was de eerste, maar zeker niet de laatste keer, dat we bij jullie bestelde. Lekker !!!!

Reactie van Thai 88

Hoi Marie, mooi dat alles naar wens was. We zien je graag weer terug. Enorm bedankt voor je feedback πŸ‘πŸ™

Marleen
10 juni 2022

Eerste keer bij Thai88 besteld - echt HEERLIJK! Wij zijn fan!

Reactie van Thai 88

😊 Whaa! Wat een eer! Wij zijn zΓ³ trots op jullie warme woorden, dank jullie wel. πŸ™ Graag tot snel Ps. de fanclub meetings zijn dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur muv maandag, dan rust het sterrenteam even uit πŸ˜‰

F B
10 juni 2022

De Pad Thai was super! ++ Grootte van portie ++ Smaak ++ Vriendelijk

Reactie van Thai 88

Hartelijk dank voor je mooie review, wij zijn erg blij dat het allemaal zo naar wens is verlopen, graag tot snel πŸ˜€πŸ™βœ¨οΈ

Wim van Binsbergen
7 juni 2022

Het was superlekker!

Reactie van Thai 88

Hoi Wim, dank voor je review. Wij worden erg trots en blij van zulke mooie reacties, graag tot snel πŸ™πŸ€©

Anabelle
7 juni 2022

Heerlijk vers eten! En super vriendelijk personeel.

Reactie van Thai 88

Hoi Anabelle, dankjewel 🀩, wij zijn heel blij met de aanhoudende lieve, warme en positieve reacties. πŸ™

Daan
6 juni 2022
Reactie van Thai 88

🀩 We love stars! Dank voor je beoordeling πŸ™

Catelijne
5 juni 2022

Smaakvolle rode curriculum met veel verse groenten die precies nog de juiste crisp hadden. Lekker gegeten!

Reactie van Thai 88

Hoi Catelijne, wat fijn om te horen dat het naar wens is. Enorm bedankt voor je vertrouwen en je positieve review. πŸ™

Patrick
5 juni 2022

Heerlijk Thais eten!

Reactie van Thai 88

Hoi Patrick, super bedankt voor het delen van je ervaring. Het doet ons heel goed om te lezen dat onze gerechten naar wens zijn. πŸ™

Jurgen
2 juni 2022

Wij halen hier regelmatig eten af, elke keer zeer tevreden! Het verzoek om het eten glutenvrij te bereiden (ivm coeliakie) wordt zeer serieus genomen. Erg vriendelijke personeel. Aanrader.

Reactie van Thai 88

Hoi Jurgen, dankjewel voor je positieve woorden. Het is heel fijn als klanten precies aangeven wat de beperkingen zijn, dan komen we er samen altijd uit. Het is heel prettig werken met zulke fijne klanten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ πŸ™

piet snot
1 juni 2022

de bestelling was precies op tijd klaar en ik kreeg er een tofu satΓ© van het huis + kroepoek bij. De gefrituurde groente en loempiaatjes waren lekker. De Pak Pad Nam Man hoi ook, lekker veel groente, niet te zout. Helaas ontbrak wel de jasmijn rijst, daar kwam ik pas thuis achter...

Reactie van Thai 88

Ouch! Wat vervelend dat we de rijst vergeten zijn, dat rekenen wij onszelf aan. Wij doen er alles aan om dergelijke fouten te voorkomen, maar bel gerust op het moment dat je er achter komt wij zullen het dan zsm bij je thuis bezorgen. Wel héél fijn dat alles verder naar wens was en genereus dat we toch nog 4 sterren krijgen! Bedankt voor het delen van je ervaring, het helpt ons verder verbeteren.

Masclar
1 juni 2022

Prima verzorgd en heel smakelijk. Aanrader voor de wijk. Kom zeker terug.

Reactie van Thai 88

Yeah! Ontzettend bedankt voor je positieve woorden. De sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ zijn voor ons erg belangrijk, maar ook als er een kritische noot mocht zijn, horen we het graag. πŸ™

Do
31 mei 2022

Heel lekker!

Reactie van Thai 88

☺️ Dat is precies waar we het voor doen! Dank voor je review.

Marcel Schyns
30 mei 2022

Helemaal goed en stipt op tijd!

Reactie van Thai 88

Hoi Marcel, dankjewel! Het doet ons goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij zijn altijd heel benieuwd wat klanten van onze gerechten vinden, dus heel fijn dat je jouw mening hebt gedeeld. Graag tot snel!

Henny
29 mei 2022

Er is veel keus, ook vegetarisch en soepen. Wij vonden het eten wel zout, dat zou minder mogen. De voorgerechten zijn heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hoi Henny, dankjewel voor je review. Je opmerking over het zout gehalte hebben we inmiddels al intern besproken. Hoewel smaak erg persoonlijk is, zullen we het zoutgehalte in een aantal gerechten terug brengen. Wij gaan er vanuit dat het vanaf nu nog beter in de smaak valt, mocht het nog maar aanpassing vereisen, schroom niet om je wensen door te geven. Alle gerechten worden op bestelling gemaakt, persoonlijke wensen qua smaakaanpassing kunnen altijd meegenomen worden. Graag tot ziens πŸ™

Trix
29 mei 2022

Een heerlijke Thaise maaltijd bij een (afhaal)restaurant op loopafstand midden in een woonwijk. Vriendelijke service en betaalbare prijzen. Wat wil je nog meer ?!

Reactie van Thai 88

☺️ wow! Hartelijk dank voor de lieve woorden, dat doet ons goed. Graag tot snel 🀩

Andre
29 mei 2022

Wij vonden het niet zo lekker en veel te zout. jammer

Reactie van Thai 88

Hoi Andre, dat is héél vervelend. Wij zullen je nog even per mail benaderen om te kijken of er van onze kant iets fout is gegaan. // kort na deze review zijn er maatregelen genomen om het zoutgehalte terug te dringen en de smaken verder te verbeteren. Wij horen graag alle opmerkingen ookal zijn ze niet heel positief. Ons doel is de perfecte balans te vinden, maar heeft u speciale wensen, geef het ons bij de bestelling door aub. Alle gerechten worden pas na bestelling gemaakt en alle ingrediΓ«nten worden pas toegevoegd bij de bereiding, het is voor ons dus echt geen moeite om iets naar smaak aan te passen. πŸ™βœ¨οΈ

Andel Wiersma
27 mei 2022

Het was lekker, dankjewel!

Reactie van Thai 88

Super bedankt voor de beoordeling πŸ™πŸ€©

Yvonne
27 mei 2022

Super lekker eten met verse groente πŸ‘

Reactie van Thai 88

Hoi Yvonne, dankjewel voor de mooie beoordeling πŸ™πŸ€©

Mirjam
26 mei 2022

Heerlijk! En heel veel garnalen in de curry

Reactie van Thai 88

Hoi Mirjam, dat is heel fijn om te lezen. Dankjewel voor de sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ πŸ™

Karolien
26 mei 2022

Uitstekend!!! Vers, vlotte levering, echt heerlijk van smaak. Dat gaan we vaker doen.

Reactie van Thai 88

Hoi Karolien, dankjewel voor het delen van je ervaring, fijn dat onze gerechten in de smaak vallen. Graag tot snel!

DF
23 mei 2022

We hebben 3 verschillende gerechten besteld. Allemaal even lekker van smaak en vers! Fijn om zo’n lekkere Thai in de buurt te hebben.

Reactie van Thai 88

🀩🀩 wow, we worden er bijna verlegen van πŸ˜‰. Het is echt eervol om voor zulke dankbare mensen te mogen koken. Graag tot snel πŸ™

Jan de Haan
23 mei 2022

Eten was erg lekker. Ik had de kip groene curry en de kip met pittige zoutzure saus. Allebei aangegeven met 1 peper qua pittigheid en voor mij al best wel pittig. De saus van de groene curry is waterdun en was daardoor uit het (te) volle bakje in de tas gelopen . Dat was dus wel een knoeiboel. Maar ga zeker nog vaker wat bestellen want uitstekende Thaise keuken

Reactie van Thai 88

Beste Jan, allereerst excuus voorhet ongemak van het lekkende bakje, dat is zeker niet de bedoeling. We nemen dit mee in onze werkbespreking. Goed om te lezen dat de gerechten in de smaak vallen πŸ‘πŸ™. Hartelijk dank en graag tot snel!

Syl
22 mei 2022

Wat een heerlijke smaken, genoten van afhaalmaaltijd

Reactie van Thai 88

Hoi Syl, dat klinkt als muziek in onze oren. πŸ€©πŸ‘ dankjewel voor je review, het motiveert ons enorm. πŸ™

Jenny
21 mei 2022

Heel erg goed eten. Niet vettig. Smaakvol en zeer goede kwaliteit.

Reactie van Thai 88

Hoi Jenny, enorm bedankt voor je positieve review. Ons hele team is enorm trots op de gerechten en we zijn blij dat het zo goe gewaardeerd wordt πŸ™. Tot snel πŸ˜ƒ

Vivian Vijn
21 mei 2022

Echt heerlijk gegeten. Pad Thai besteld. Mooie smaken. Ik kom zeker terug.

Reactie van Thai 88

Hoi Vivian, Pad Thai is ons #1 best seller by far, mooi om te lezen dat het ook jou goed gesmaakt heeft. Enorm bedankt voor het delen van je ervaring, graag tot snel πŸ˜ƒπŸ™

Ben
18 mei 2022

Erg lekker eten. Was de eerste bestelling. Ben benieuwd naar de rest van de kaart.

Reactie van Thai 88

Beste Ben, wij kunnen niet wachten om je de andere gerechten te laten proeven. Pad Thai, Massaman curry en (kip) Cashew zijn echte aanraders. Bedankt in ieder geval voor de moeite die je nam om je mening te geven. πŸ™

Maureen
16 mei 2022

Aardige ontvangst. Heerlijke malse en smaakvolle satΓ© als attentie bij de bestelling ontvangen. Helaas zaten er zwarte schilfertjes in de Pad Thai. We hebben ze eruit gevist. Gelukkig smaakte het niet verbrand.

Reactie van Thai 88

Hoi Maureen, dank voor je feedback. Fijn dat de smaak goed bevallen is. We gaan er vanuit dat de zwarte schilvers een incident zijn, wij herkennen het niet als gebruikelijk. Excuus voor het ongemak, wij nemen het mee in onze kwaliteitsbewaking.πŸ™

Roel
13 mei 2022

Wij hebben heerlijk gegeten! En erg benieuwd naar meer gerechten van de menukaart. Tot snel.

Reactie van Thai 88

Hoi Roel, hartelijk dank voor je positieve review. Fijn dat de gerechten hebben gesmaakt, we zien je graag snel weer πŸ™

Hennie
13 mei 2022

Heerlijke Thaise gerechten. Aanwinst voor de wijk!

Reactie van Thai 88

Beste Hennie, dankjewel voor je review. We zijn erg blij met je positieve opmerkingen. Het ontvangst in 'de wijk' is uiterst hartelijk en warm!

FB
12 mei 2022
Reactie van Thai 88

🀩🀩🀩🀩🀩 dat zien we graag! Dank voor de sterren!

Hilde
12 mei 2022

Was erg lekker! Vriendelijk personeel ook…

Reactie van Thai 88

Dankjewel Hilde, wat fijn om zo positief beoordeeld te worden πŸ€©πŸ™

Hans
11 mei 2022

Het was weer heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hoi Hans, dat horen we graag! Dankjewel πŸ™

Brom
9 mei 2022

De kai kad kratiem prik Thai bevatte voor bijna de helft grote stronken spitskool. Dit overheerste de smaak heel erg. Toen de grote stronken/ bladen kool er uit gevist waren was het erg lekker

Reactie van Thai 88

Geachte mevrouw Brom, wat vervelend! Dit is niet de standaard die we willen presenteren. Wij hebben dit inmiddels intern besproken. Bij het snijden van spitskool is het aan de chef om te bepalen tot hoever naar de kern de spitskool gebruikt kan worden, hebben nu strakker afgesproken welke norm wij hierin hanteren. Excuus voor het ongemak.

Selma
6 mei 2022

Kinder menu prima voor de kids! Verder vonden wij de Masaman curry erg lekker.

Reactie van Thai 88

Hoi Selma, goed om te lezen! Dankjewel voor de moeite om je ervaring te delen. Als je voor het kindermenu nog suggesties hebt, horen we het graag.

Ingrid
4 mei 2022

Heerlijke maaltijd met verse producten. Ik kom binnenkort weer. Ik had de Kai Pad Nam Man hoi

Reactie van Thai 88

Hoi Ingrid, super om te lezen! Fijn dat je de moeite hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Graag tot snel!

Catelijne van de Casteel
3 mei 2022

Smakelijke groene curry met veel verse groenten. Helaas waren broccoli en wortel veel te zacht gekookt en was de witte rijst juist te kort gekookt en nog niet helemaal gaar. Het zalje kroepoek bij het eten was aardig maar niet zo handig bij een vegetarische bestelling.

Reactie van Thai 88

Hoi Catelijne, dankjewel voor je inhoudelijke feedback. Spijtig dat niet alles helemaal aan je verwachting voldeed. Wij nemen dit zéér serieus, inhoudelijk zullen wij je nog benaderen om te kijken waar jouw waarnemingen bijstelling in ons proces vereisen. Inmiddels is er contact geweest en heeft Thai 88 naar aanleiding van deze review een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. Dit betreft de 'gaarte' van de groenten (peen en broccoli mogen iets minder gaar) en de give-away kroepoek voor volledige 'vega' orders is vanaf nu Casave kroepoek. Wij realiseren ons dat 'smaak' en andere voorkeuren zoals 'gaarte' en pittigheid van gerechten voor iedereen anders zijn, geef daarom altijd jouw voorkeuren aan bij het plaatsen van een bestelling. Per gerecht is er een opmerkingenveld waar je persoonlijke voorkeuren kunt aangeven.

Josette
2 mei 2022

Het eten was lekker en goed pittig (zelfs bij 2 pepertjes). Wij hadden ook de mix van voorgerechten besteld, dat is een aanrader!

Reactie van Thai 88

Hoi Josette, dank voor je review. Heel prettig om te lezen dat de gerechten in de smaak vallen. Pittigheid is altijd lastig te vatten, mocht je het iets anders willen hebben dan kan je dat bij opmerkingen per gerecht aangeven.

E
1 mei 2022

Eindelijk weer een Thai in de buurt en meteen heerlijk gegeten!

Reactie van Thai 88

Beste E πŸ˜‰, dank voor je vertrouwen en je review. We vinden het heel fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. πŸ™πŸ‘

Anita
1 mei 2022

Heerlijke gerechten, lekkere verse groenten, fijne curries!

Reactie van Thai 88

Beste Anita, super om te horen dat het goed in de smaak valt. We gebruiken uitsluitend verse groenten, dat proef je πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆπŸ₯’πŸ₯•

Bas Nijhuis
1 mei 2022

Super lekker gegeten, een aanwinst voor Utrecht.

Reactie van Thai 88

Beste Bas, dankjewel voor je compliment. We gaan er alles aan doen om je bij elk bezoek minimaal dezelfde ervaring te bieden. Als je tips of verzoeken hebt, laat het gerust weten. πŸ™

W van brakel
30 april 2022

Lekker gegeten, goed verzorgd, We komen terug

Reactie van Thai 88

Hartelijk dank voor de review, fijn om te lezen dat alles goed in de smaak valt. Graag tot ziens.

Marc
30 april 2022

Erg lekker!

Reactie van Thai 88

Hoi Marc, dat maakt ons trots πŸ˜ŠπŸ‘

Remon van Asperen
30 april 2022

Héérlijk eten en veel variatie

Reactie van Thai 88

Hoi Remon, dank voor je reactie.πŸ‘πŸ™

Saskia
29 april 2022

Heerlijk eten. Wij hadden een gerecht met biefstuk en groenten en een fried rice met kip besteld. Allebei heerlijk en veel! Echt een aanrader

Reactie van Thai 88

Hoi Saskia, bedankt voor je aanbeveling. Het doet ons goed om je positieve ervaring te lezen. πŸ™

Jacky
28 april 2022

Heel erg smaakvol en perfect op tijd klaar. Wat mij betreft zou het fijn zijn als zilvervliesrijst ook een optie is, of dat de rijst er niet standaard bij wordt geleverd.

Reactie van Thai 88

Hoi Jacky, dankjewel voor je feedback. Ook vijf sterren ***** voor jouw feedback, want daar kunnen we wat mee. Jouw suggestie voor zilvervliesrijst nemen we serieus, het optioneel maken van de rijst is ook zeker een optie. Tot wij het ingeregeld hebben kan je bij opmerkingen altijd aangeven als je specifieke wensen hebt.

M. Said
27 april 2022

Vriendelijk en gastvrije mensen. Het eten is ontzettend lekker. Met liefde gemaakt. Zeker de moeite waard om een keer te eten.

Reactie van Thai 88

Het ontvangst in de buurt voelt voor ons als een warm bad! Heel hartelijk dank voor je review, het doet ons echt goed om te lezen dat de ervaringen zo positief zijn. Graag tot ziens!

Henny
27 april 2022

De voorgerechten waren erg goed. Voldoende keus uit vegetarische gerechten.

Reactie van Thai 88

Beste Henny, dank voor je review. Heel prettig om te lezen dat het eten in de smaak valt. Graag tot ziens!

Pascal Verspeek
25 april 2022

Eindelijk weer een goed Thai's restaurant in de buurt. Op zondag 24 april hebben we voor de 1e keer Thai afgehaald. We hebben de Keang Dang Kai (Kip rode curry), Pad Thai en gebakken rijst. De rode curry en de Pad Thai zijn heerlijk (echt Thai's met verse ingrediΓ«nten). De rode curry had iets pittiger gemogen. Maar snap dat niet iedereen daar op zit te wachten. De gebakken rijst precies zoals het hoort. Een echte aanwinst voor de buurt (en Utrecht).

Reactie van Thai 88

Beste Pascal, goed om te lezen. Fijn dat je de moeite neemt om je ervaring te delen, dat helpt ons. We worden héél warm ontvangen in de wijk, dat maakt ons super trots. Qua pittigheid van gerechten hebben we de veilige kant gekozen, gerechten met enig pit hebben 1, 2 of 3 chili's op de website, (de rode curry heeft 1 chili) dat is de standaard die we hanteren. Bijna alles kan naar wens worden aangepast, je kunt per gerecht een opmerking plaatsen, daarin kan je aangeven dat je extra pittig wilt.

Marije
22 april 2022

Heerlijke Thaise takeaway gegeten, lekker pittig en service with smile. Top!

Reactie van Thai 88

Hoi Marije, bedankt voor je bericht. Die 'smile' komt vanzelf met zulke positieve woorden πŸ˜‰. Kap Khun Krub πŸ™

Jetje
21 april 2022

Heerlijk gegeten! Veel verse groenten, royaal met (lekkere) kip of bief en mooie porties. Een aanrader en een aanwinst voor de wijk :-)

Reactie van Thai 88

Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling! Echt heel prettig dat de gerechten ervaren worden zoals wij het bedoelen.

Evelien
20 april 2022

Het eten was heerlijk, gaan hier snel weer bestellen!

Reactie van Thai 88

Wat fijn om te lezen! Wij worden echt héél blij van de goede ontvangst in de wijk.

Froukje
19 april 2022

Authentiek Thais eten. Ik heb Pad Thai besteld en het was goed op smaak en snelle service. Het restaurant is nog niet helemaal af, we zijn benieuwd hoe dat gaat worden. Het zou leuk zijn als dat een gezellig plekje wordt om te eten.

Reactie van Thai 88

Hoi Froukje, dank voor je positieve review. Komende week zal het restaurant helemaal klaar zijn, je bent van harte welkom om een keer ter plekke te komen eten ;)

Wendy
16 april 2022

Welkom in de wijk, we hebben echt heerlijk gegeten!

Reactie van Thai 88

Enorm bedankt! Het warme welkom doet ons goed. Kap khun krub!

Olivier
15 april 2022

Heerlijk gegeten, aanrader!

Reactie van Thai 88

Hartelijk dank voor je review, fijn om te lezen dat je ervan genoten hebt. Dat is waar we het voor doen! Kap khun krub!