Beoordelingen van Thai 88 Utrecht

Recente recensies

5.0
De Ronde
16 juni 2024

Was weer heerlijk, net als altijd πŸ‘πŸ‘

Henk van de Wetering
16 juni 2024

We hebben weer!! Heerlijk gegeten super kwaliteit

Lies
16 juni 2024

Het was weer superlekker!

Frank
16 juni 2024

Lekker!!!

Renata
14 juni 2024

Vriendelijk, goed, snel en heel lekker eten. De maandspecial is altijd goed.

Reactie van Thai 88

Hi Renata, 🀩 daar worden we blij van πŸ˜€. Dank voor je review πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

Van Voorst
13 juni 2024

We aten de Thai88 mix en het eten was heerlijk en afwisselend. Het eten is altijd snel klaar en het ziet er ook goed uit. We waarderen enorm de mooie manier waarop het eten voor de website is gefotografeerd en gepresenteerd tegen een zwarte achtergrond; dat maakt het een plezier om naar te kijken en uit te zoeken! EΓ©n kleine suggestie zou kunnen zijn om het plastic van de verpakkingen zoveel mogelijk te beperken als dat kan.

Reactie van Thai 88

Hi, wat een fije uitgebreide review 🀩 dankjewel voor de moeite om je ervaring zo duidelijk te omschrijven. πŸ™ We nemen je tip ♻️ zeker mee Graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆ.

SIL
8 juni 2024
Reactie van Thai 88

Hi Sil, Dank voor de sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️, fijn dat je ons zo waardeert πŸ™

Heleen Arnold
7 juni 2024

We aten de maandschotel, met de rijst, de smaak was heerlijk, maar we vonden het mondgevoel een beetje droog.

Reactie van Thai 88

Hi Heleen, dank voor je feedback en de sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️, de maandspecial is deze maand een gebakkenrijst, het gerecht is zonder saus. Het is qua textuur daarmee een droog gerecht, dat is ook de bedoeling. Fijn dat de smaak naar wens was, dan vindt je waarschijnlijk de Panang curry erg lekker, dat is een gerecht met veel saus.πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆπŸ™

Jacky
6 juni 2024

Weer een heel smaakvol gerecht van Thai88

Reactie van Thai 88

Hi Jacky, dank voor het delen van je ervaring β­οΈπŸ™. Graag tot snel weer, Team Thai 88 staat voor je klaarπŸ‡ΉπŸ‡­πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ.

Iris
3 juni 2024

Heerlijk vers, veel groenten, porties zijn (te) groot.

Reactie van Thai 88

Hoi Iris, dank voor je review., goed om te lezen dat het naar wens was πŸŒΆπŸ™. Graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ.

Sander
3 juni 2024

De groene curry was erg lekker! De prik nam pla was ook top. Alleen jammer dat er geen Thaise aubergine in de groene curry zit.

Reactie van Thai 88

Hoi Sander, dankjewel voor je review πŸ™. De sterren ⭐️ doen ons goed. De receptuur πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ is een bewuste keuze, fijn dat het verder naar wens was. Graag tot snel!

alblas
27 mei 2024

De maaltijden waren heerlijk. Een gerecht was scherper dan verwacht en hebben dat zelf wat aangepast. De service en timing van het afhaalmoment was oke.

Reactie van Thai 88

Hi Sjon, dank voor je feedback πŸ™. Het is niet de bedoeling dat je zelf nog aan de slag moet om de gerechten naar wens te krijgen πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ. Bij het bestellen kan je in het opmerkingenveld aangeven wat je wensen zijn, wij passen de gerecht waar mogelijk graag aan, alles wordt per bestelling klaargemaakt, het is voor ons dus zeker geen probleem om iets minder pittig te maken. Graag tot snel, team Thai 88 staat voor je klaar πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ‘©πŸ½β€πŸ³πŸ‘©β€πŸ³βš‘οΈ

Mo
27 mei 2024

Lekker! Niet vet en veel verse groenten. Voor onze kinderen was de Pad Thai op het randje van te pittig. Gelukkig waren de Chow Mein Noedels een super alternatief!

Reactie van Thai 88

Hi Mo, dankjewel voor je feedback. Fijn dat alles zo goed bevallen is. Pitlevels 🌢🌢 zijn altijd moeilijk te omschrijving maar we zijn wel consistent dus als je in de toekomst de Pad Thai voor de kinderen iets minder pittig wilt hebben kan je dat bij de bestelling aangeven. Je kunt per gerecht je wensen πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘aangeven in het opmerkingenveld, als je twijfelt kan je altijd even bellen πŸ™. Team Thai 88 staat voor je klaar πŸ‡ΉπŸ‡­

Ignes Lara
26 mei 2024

Excellent quality!

Reactie van Thai 88

Hi Ignis, thank you for recognizing the freshness of our dishes. All ingredients are fresh and cut daily.πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­. Please visit us again soon.

Jerry
25 mei 2024

Al diverse keren hier eten gehaald. Eten is zeer goed.

Reactie van Thai 88

Hoi Jerry, dat doet ons goed ☺️. Consistentie is belangrijk voor ons, fijn dat je bevestigt dat we daarin aardig slagen πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆπŸ™.

Wendy
24 mei 2024

Ongelofelijk lekker en vers eten weer. En ik trof ook een gratis snack aan, lief!

Reactie van Thai 88

Hoi Wendy, dankjewel voor je positieve review 🀩, fijn dat alles zo naar wens is. Graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­

Gordon
21 mei 2024

Alles zeer prima. Afhalen en eten zelf is een prettige ervaring.

Reactie van Thai 88

Hi Gordon, dankjewel voor he review 🀩. We zijn erg blij met de positieve woorden πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ. Graagtot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

Y
19 mei 2024

Eten was super lekker zoals altijd! De extraatjes worden ook altijd gewaardeerd. Zeker een aanrader!

Reactie van Thai 88

Hi Y, dankjewel voor het aanbevelen van ons restaurant 🀩. We zijn erg trots op de waardering die we ontvangen πŸ™. Graag tot snel weer ⭐️✨️

Ravian
19 mei 2024

Eten was weer heerlijk. Afhaal bestelling was echter al wel afgehaald door iemand anders, misschien systeem verzinnen zodat niet iedereen zomaar een bestelling kan meenemen?

Reactie van Thai 88

Hi Ravian, dankjewel voor je review en feedback. Fijn dat je ons zo weet te waarderen πŸ€©πŸ™. We gaan ervoor zorgen dat verwisselingen niet meer voorkomen πŸ‡ΉπŸ‡­.

Ruud
18 mei 2024

Heerlijk eten. Hoeveelheid is ruim voldoende. Ook met veel groeten en proteΓ―ne.

Reactie van Thai 88

Hi Ruud, dankjewel voor je review. πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ. Graag tot snel weer, we staan voor je klaar πŸ™πŸ€©.

Mette Nielsen
16 mei 2024

Very tasty and good food.

Reactie van Thai 88

Hi Mette, thank you very much for your review 🀩. It is very much appreciated πŸ™. We hope to see you again soon πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ

Andre
10 mei 2024

Lekker eten en ook meer dan genoeg

Reactie van Thai 88

Dankjewel Andre, fijn dat onze gerechten zo goed bevallen πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Max
10 mei 2024

Was wederom fantastisch!! Te lekker…..

Reactie van Thai 88

Hi Max, super bedankt weer voor je review πŸ€©πŸ™

Auke
9 mei 2024

Hele aardige mensen en bovenal heerlijk eten. Een echte aanrader!

Reactie van Thai 88

Hi Auke, dankjewel ✨️ voor je review. Het is hartverwarmend om al de positieve berichtjes te lezen πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ. Het geeft ons heel veel energie ⚑️🀩. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­

Jasper
8 mei 2024
Daan
6 mei 2024

Lekker eten! :D

Reactie van Thai 88

Hi Daan, dankjewel voor je review 🀩. Wij zij erg trots op het Chilipasta gerecht, erg lekker 😊 al zeggen we het zelf πŸ˜‰πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ.

E.
5 mei 2024
Reactie van Thai 88

Hoi E, dankjewel voor je review. Ook zonder woorden ontlenen wij veel eer uit de ✨️⭐️🀩. Graag tot snel weer πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Lori Frias
5 mei 2024

5 Stars - Always super lekker! Best Thai Food in Utrecht!!

Reactie van Thai 88

Hi Lori, thank you very much for your kind words πŸ™. We are so happy to be alle to serve such kind people ☺️, Please visit us again soon, team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­ is there for you.πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ

XYZ
4 mei 2024

Great food and great service, thanks!

Reactie van Thai 88

Hi XYZ, dank voor je review 🀩. Graag tot snel, team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­ staat voor je klaar.

Jurgen
3 mei 2024

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van Thai 88

Hi Jurgen ☺️ dankjewel, wij vinden consistentie πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ heel belangrijk, goed om te lezen dat je dit ook ervaart. πŸ™βœ¨οΈπŸ‡ΉπŸ‡­.

Max
2 mei 2024

Heerlijk

Reactie van Thai 88

Hi Max, dank voor je review 🀩.

Emma
29 april 2024
Reactie van Thai 88

Hi Emma, dankjewel voor de sterren ✨️⭐️, we zijn er dol op 🀩. Graag tot snel weer πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ.

Julie
28 april 2024

Heerlijk elke keer

Reactie van Thai 88

Hi Julie, consistentie is erg belangrijk voor ons, fijn dat je dat ook ervaart πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ. Dank voor je review, graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­.

Arnold
28 april 2024

Lekker gegeten, snel klaar, vriendelijke mensen!

Reactie van Thai 88

Hi Arnold, dankjewel voor je review 🀩, het doet ons goed om te lezen dat alles naar wens was. πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Anastasia
25 april 2024
Reactie van Thai 88

Hoi Anastadia, ook zonder woorden geven de sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ veel eer, dank voor je review πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

Martijn
25 april 2024

Als altijd lekker en goede kwaliteit!

Reactie van Thai 88

Hou Martijn, thanks voor je review ✨️⭐️, goed om te lezen dat we aan je wensen voldoen πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ.

Ruth Wiederholdt
25 april 2024

De tom kha kai was weer heerlijk! De zoetzure pittige garnalen ook. Daar eet ik de rest vandaag van op :)

Reactie van Thai 88

Hi Ruth, dankjewel voor je review. De waardering die we mogen ontvangen geeft veel energie ⚑️🀩. Dankjewel, graag tot ziens πŸ‡ΉπŸ‡­.

Peter
24 april 2024

Erg maakvol, goede porties, makkelijk bestellen via de site en op tijd klaar. We bestellen zeker nog een keer.

Reactie van Thai 88

Hoi Peter 🀩 dankjewel voor je review, graag tot snel πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™

K.
22 april 2024

Heerlijk! Was erg snel klaar, grote portie, vers eten en het smaakte precies zoals in Thailand. Ik heb genoten en kom zeker vaker terug!

Reactie van Thai 88

Dankjewel Kim πŸ™, super fijn om te lezen dat het zo goed bevallen is. Missie geslaagd β˜ΊοΈπŸ‡ΉπŸ‡­πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ

Thea
21 april 2024

Heerlijk gegeten, bedankt

Reactie van Thai 88

Hi Thea, dat is precies waar we het voor doen πŸ˜‰ πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ.Fijn dat je jouw ervaring hebt gedeeld πŸ™. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­.

Karolien
20 april 2024

Zoals iedere keer: super smakelijk en netjes verzorgd

Reactie van Thai 88

Hi Karolien 🀩, daar worden we trots van ☺️. Dank voor je review, dat geeft energie βš‘οΈβ­οΈβœ¨οΈπŸ‡ΉπŸ‡­

Sven
19 april 2024

Top

Reactie van Thai 88

Super bedankt Sven ✨️⭐️🀩!

Anouk
18 april 2024

Heerlijk gegeten, goede portie en leuk en lekker om een gratis snack te ontvangen.

Reactie van Thai 88

Hi Anouk, dankjewel voor je review 🀩. Erg fijn dat je de moeite nam om ons te laten weten dat alles zo goed bevallen is πŸ™. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­.

Els v. N.
12 april 2024

Het was onze eerste keer dat we bij julliie bestelden. We vonden de maaltijd tΓ© pedis, maar hadden niet naar de symbolen boven het gerecht gekeken. De viskoekjes waren lekker knapperig en er stond een vriendelijk meisje achter de toonbank.

Reactie van Thai 88

Hoi Els, onze maandspecial 'Thai drunken noodles' is inderdaad wat pittig dat hoort bij dit gerecht🌢🌢. Aangezien wij alles vers bereiden kunnen wij gerechten naar wens aanpassen. De meeste wensen zoals iets minder pittig of juist pittiger, bepaalde groenten wel of juist niet zijn oor ons geen probleem zolang het gerecht het toelaat. πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸ«‘πŸŒΆ. Bij online bestellingen kan je per gerecht aangeven wat de specifieke wensen zijn, als dat lastig is kan je de bestelling ook telefonisch doorgeven. πŸ™ Graag tot ziens πŸ‡ΉπŸ‡­

A.Helleman
12 april 2024

Mijn kleinkinderen en ik hebben alles met smaak gegeten. Ze willen dit wel vaker eten!

Reactie van Thai 88

Hoi Anna, dank voor je reviewπŸ™, altijd heel fijn om te lezen dat onze gerechten zo goed ontvangen worden ☺️. Graag tot snel weer πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ.

Joost
11 april 2024
Reactie van Thai 88

🀩 Hi Joost, daar worden we blij van ☺️, dank voor he review πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­.

DavidAgnes
11 april 2024

Bijna altijd ben ik zeer tevreden over de prijs kwaliteit en de smaak. Bij het maandmenu van deze ronde (april '24) werd ik helaas negatief verrast; het bevatte weinig groenten, bestond vnl uit noedels en was te weinig voor twee eters. Anders dan ik gewend ben. Ik kom zeker terug, maar wel voor andere gerechten ..

Reactie van Thai 88

Hoi David, dankjewel voor je feedback πŸ™. Jammer dat je ervaring deze keer negatief was, wij proberen met ons maandmenu variatie te bieden op onze standaard kaart. Deze maand hebben we de drunken noodles op de kaart gezet, deze bereiden wij volgens klassiek recept. Door deze feedback hebben we wel wat meer groenten toegevoegd πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ. Graag tot ziens! πŸ‡ΉπŸ‡­

Jan v Dijk
8 april 2024

Prima kwaliteit. Alleen besteld voor 18.45 uur maar 19.15 uur uitlevering

Reactie van Thai 88

Beste Jan, dank voor je review 🀩. Wij streven ernaar dat alle gerechten op tijd klaar zijn, vervelend dat je lang hebt moeten wachten πŸ™. Vanwege de sterke groei hebben wij extra mensen aangenomen, die zijn we momenteel aan het inwerken πŸ‘©β€πŸ’ΌπŸ‘©β€πŸ³πŸ‘©πŸ½β€πŸ³ zodat we ook in piekdrukte iedereen kunnen helpen en alles op tijd klaar is. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ

Laila
6 april 2024
Reactie van Thai 88

Hoi Laila, dankjewel voor je review πŸ™. Graag tot snel weer πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­.

Jim en Mo
6 april 2024

Het was weer verrukkelijk. Bedankt voor het lekkere eten en goede service. Tot volgende keer!

Reactie van Thai 88

Hi Jim en Mo 🀩 ontzettend bedankt voor de complimenten πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ₯¬πŸŒΆ. Fijn dat jullie ons zo waarderen ☺️, team Thai88 πŸ‡ΉπŸ‡­ staat voor jullie klaar⚑️✨️

Michelle
4 april 2024

Heerlijk eten! Goede porties en zelfs een gratis snackje!

Reactie van Thai 88

Hi Michelle 🀩dank voor de sterren en de complimenten, het doet ons goed β˜ΊοΈπŸ™

Herbert Hooykaas
3 april 2024

Heerlijk gegeten πŸ˜‹

Reactie van Thai 88

Hoi Herbert, dankjewelπŸ™. Super bedankt weer voor je beoordeling 🀩. πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ

Lotte
5 maart 2024

Vers en smaakvol!

Reactie van Thai 88

Hoi Lotte, dankjewel voor je review πŸ™. Goed om te lezen dat alles naar wens was, graag tot snel πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ

Laila
4 maart 2024
Reactie van Thai 88

Hoi Laila, dankjewel voor je review e de sterren 🀩? Daar worden we blij van β˜ΊοΈπŸ‡ΉπŸ‡­

Sven
4 maart 2024
Reactie van Thai 88

Hi Sven, enorm bedankt voor je review 🀩. Graag tot snel weer πŸ™

Mo
3 maart 2024

Zeer vriendelijke mensen. Wij eten altijd met veel plezier. Het eten is verrukkelijk!

Reactie van Thai 88

❣️ Hi Mo, dankjewel voor je lieve woorden πŸ™. Team Thai 88 is erg trots op wat we hebben bereikt en zijn enorm dankbaar dat we in Tuinwijk mogen zijn. De warmte die wij ervaren doet ons erg goed 😊.In april wordt ons team nog eens versterkt met 3 nieuwe krachten, dus ook in de toekomst zit je bij ons 'gebakken' πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ˜‰πŸŒΆ

Arjan
1 maart 2024
Reactie van Thai 88

Super bedankt Arjan πŸ€©πŸ™.

Daphne
1 maart 2024

Heerlijk eten!!

Reactie van Thai 88

Hoi Daphne, fijn dat je ons zo weet te waarderen. πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ. Dankjewel voor je review, het doet ons goed πŸ™.

Beatrijs Monster
28 februari 2024

makkelijke website, bestelling keurig op tijd, en vooral: heerlijk eten!!

Reactie van Thai 88

Hoi Beatrijs, dank voor je review 🀩.Goed om te lezen dat alles naar wens en op tijd was. πŸ«‘πŸ₯¦πŸŒΆ Geaag tot snel weer πŸ™.

Marieke
26 februari 2024

Lekker Thais eten, veel verse groenten, goede service.

Reactie van Thai 88

Hoi Marieke πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ, ons beleid is vrij eenvoudig, veel verse groente, ruime porties en altijd gelijk (consistent). Na bijna twee jaar durven we te zeggen dat we hier aardig in slagen, jouw review bevestigt dat ook πŸ™. We halen veel eer uit zulke mooie reviews, dank daarvoor πŸ‡ΉπŸ‡­.Graag tot snel!

Elina
26 februari 2024

Verreweg de beste Thaise in Utrecht!!! Vers, zeer ruime porties, eerlijke prijs, vriendelijk personeel, geweldige smaak. Nieuwe vaste klant erbij!

Reactie van Thai 88

Yeah Elina! Zegt het voort πŸ€©πŸ™. Super fijn om zo'n enthousiaste review te ontvangen, dat geeft ons een superboostπŸ’ͺ🏼⚑️. Mooie belofte om ons vaker te bezoeken, vanaf 3 april staat team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­ weer voor je klaar. πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ.

Ineke van Dien
26 februari 2024
Reactie van Thai 88

Hoi Ineke, dankjewl voor je review 🀩. Het is altijd fijn om zoveel sterren te ontvangen ✨️⭐️. Graag tot snel weer, team Thai 88 staat vanaf 3 april weer voor je klaar πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

Eli
25 februari 2024

Heerlijk eten en vriendenlijke mensen.

Reactie van Thai 88

Hoi Eli, fijn dat je ons zo positief ervaart ☺️! We zij erg blij met je review, het is voor ons een bevestiging van een goede koers πŸ‡ΉπŸ‡­. Graag tot snel weerπŸ™

Peter
23 februari 2024

Heerlijk van gesmuld, vriendelijk bedankt

Reactie van Thai 88

Hi Peter, daar doen we het voor πŸ˜‰. Heel hartelijk dank voor je review πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­.

Jan
19 februari 2024

Gelukkig nu wat ruimhartige met de vis. Het werd steeds minder maar nu weer prima kwaliteit en kwantiteit

Reactie van Thai 88

Hoi Jan, dankjewel voor je review. Fijn dat het allemaal weer naar wens was πŸ™. Graag tot snel weer πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ‡ΉπŸ‡­.

Elisabeth
17 februari 2024

Wederom heerlijk en zeer goed verzorgd! Altijd vriendelijk!

Reactie van Thai 88

Hi Elisabeth, dankjewel voor je review 🀩. πŸ™ graag tot snel weer, team Thai 88 staat voor je klaar πŸ‡ΉπŸ‡­

Jasper
16 februari 2024
Reactie van Thai 88

Hi Jasper, top dat je ons zoveel sterren geeft 🀩. We zijn nu bijna 2 jaar open en worden nog steeds heel blij van zulke reacties πŸ™. Graag tot snel weer πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‡ΉπŸ‡­

Ineke van Dien
12 februari 2024

Heeft ons allemaal heel goed gesmaakt!

Reactie van Thai 88

Hoi Ineke, dankjewel voor je review 🀩. Fijn dat alles goed heeft gesmaakt. We waarderen de feedback πŸ™. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­.

H. Spiering
12 februari 2024

De smaak was redelijk. Er had voor mij wel iets meer groente in mogen zitten en ik vond de versheid iets te wensen overlaten.

Reactie van Thai 88

Hoi, dank voor de feedback πŸ™. Fijn dat je ons ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4 sterren geeft ondanks de wat tegenvallende smaak. Voor onze verdediging πŸ˜‰ Pad Thai bevat in de basis niet veel groenten, dat hoort nu eenmaal niet bij het gerecht, maar als je bij opmerkingen aangeeft dat je meer groente wenst zullen wij daar altijd rekening mee houden. πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ.

Lies
8 februari 2024

Het was weer heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hoi Lies, fijn om te lezen dat alles weer naar wens was πŸ«‘πŸ₯¦πŸ₯¬πŸŒΆ. Dank voor je review πŸ™πŸ€©.

San
6 februari 2024

Lekker eten, goed gevulde bakjes, op tijd klaar! Aanrader

Reactie van Thai 88

Hi San, dankjewel πŸ™. Je review doet ons goed 🀩.Graag tot snel weer πŸ₯¬πŸ«‘πŸ₯¦πŸŒΆ. Groet team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­.

Auke
1 februari 2024

Top gerechten. Heerlijk gegeten!

Reactie van Thai 88

Dankjewel Auke, fijn dat je de moeite nam om een review in te vullen πŸ™. De ⭐️✨️⭐️waardering doet ons goed πŸ‡ΉπŸ‡­ πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆ.

Robin
29 januari 2024

Super lekker, goed warm, heerlijke kruiden, snel klaar en zeer vriendelijk personeel. Zoals altijd eigenlijk. We halen regelmatig af.

Reactie van Thai 88

Hi Robin, ☺️😊🀩. ,Daar worden we een beetje verlegen van 🫣. Dankjewel voor je lieve woorden, dat wordt enorm gewaardeerd πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

Milton
29 januari 2024

Food is always delicious.

Reactie van Thai 88

Hi Milton, πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆπŸ‘. Thank you very much for taking time to review us, we really appreciate all the stars πŸ€©πŸ™.

Martijn
27 januari 2024

Goed van smaak, vers, op tijd en ruim voldoende!

Reactie van Thai 88

Hoi Martijn, dat zijn precies onze doelstellingen πŸ˜‰, fijn dat je jouw ervaring hebt gedeeld 🀩⭐️, we hechten veel waarde aan de mening van onze klanten πŸ₯¦πŸ«‘πŸ₯¬πŸŒΆ. Dankjewel πŸ™

Jacky
27 januari 2024

Zeer smaakvolle en gebalanceerde gerechten uit een van de sympathiekste eettentjes in Utrecht

Reactie van Thai 88

Hoi Jacky, we krijgen een blosje ☺️ op de wangen van je lieve woorden . Wij zijn enorm trots op ons kleine etablissement πŸ˜‰, dat komt vooral door al de lieve klanten die ons op allerlei manieren blijk van waardering geven πŸ€©πŸ‘β­οΈ. Dank voor het delen van je ervaring πŸ™

Elisabeth Clevis
24 januari 2024

Top! Altijd zeer goed verzorgd, heel smaakvol en heerlijk vers!

Reactie van Thai 88

Hoi Elisabeth, dankjewel voor je lieve woorden πŸ™. Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen, wij waarderen dat enorm πŸ€©πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­.

AndrΓ© PETTINGA
24 januari 2024

Aardig personeel! Snelle service; lekker, ruime keuze, goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Reactie van Thai 88

Hoi Andre, je review doet ons goed. Super fijn dat je ons ondanks ons foutje 🫣 toch 5 sterren ✨️ geeft. Graag tot snel weer, team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­ staat voor je klaar. πŸ™

Floor Nottrot
24 januari 2024

Het eten was heerlijk en de service was super!

Reactie van Thai 88

Hi Flioor, dankjewel voor je review 🀩. Fijn dat je onze service zo positief ervaart πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­.

Johan
22 januari 2024

Buitengewoon smakelijk…! Heerlijk gegeten.

Reactie van Thai 88

Hoi Johan, dat zijn fijne woorden 😊, heel hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om je waardering uit te spreken πŸ™. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­βœ¨οΈ.

Lubbe
20 januari 2024
Reactie van Thai 88

Hoi Lubbe, dankjewel voor de sterren 🀩. Fijn dat je de moeite hebt genomen om een review in te vullen πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆπŸ™

Mendel van Griethuysen
19 januari 2024

Heerlijk gegeten weer, veel groenten en mooie gerechten. Misschien mag het hier en daar nog net iets minder zout Ook een foutje in de afgeleverde bestelling werd keurig hersteld nog voordat we daar zelf om hadden gevraagd dus ook in service kan ik alleen maar 5 sterren geven

Reactie van Thai 88

Hoi Mendel, dank voor je eerlijke review πŸ™. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service πŸ‘. De sterren doen ons goed 🀩⭐️✨️. Je opmerking over zout is ontvangen, we nemen dit serieus en onderzoeken waar we verder kunnen verbeteren.πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ.

Alexandre
18 januari 2024

Heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hoi Alexandre, heel erg bedankt voor de sterren πŸ€©πŸ™. De waardering doet ons goed β˜ΊοΈπŸ‘

Tessa
14 januari 2024

Het was weer heerlijk, bedankt voor het altijd goede thaise eten!

Reactie van Thai 88

Hoi Tessa, πŸ™ super bedankt voor je mooie woorden 🀩.

JP
14 januari 2024

Heerlijk

Reactie van Thai 88

Hoi JP, heerlijk is precies wat we nastreven πŸ«‘πŸ₯¬πŸ₯¦πŸŒΆ, super bedankt voor je review. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

Heleen Arnold
14 januari 2024

Het was weer heerlijk!

Reactie van Thai 88

Hi Heleen, dat doet ons goed 😊. Dank voor de review πŸ™πŸ€©

Danielle
10 januari 2024

Heerlijk gegeten! De bestelling stond ook stipt op tijd klaar en we werden aardig geholpen. We gaan hier zeker vaker komen.

Reactie van Thai 88

Hoi Danielle, dankjewel voor je review 🀩. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

Timon
25 december 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Timon, dankjewel voor je review 🀩.Fijn dat alles naar wens was, fijne feestdagen en graag tot ziens in 2024 πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­

Frans
23 december 2023

Heerlijk! Echt goed op smaak.

Reactie van Thai 88

Hoi Frans, dankjewel voor je review. πŸ™ Fijne feestdagen en graag tot ziens in 2024 πŸ€©πŸ‡ΉπŸ‡­βœ¨οΈβ­οΈ

Inge
22 december 2023
Reactie van Thai 88

Hoi Inge, dankjewel voor je review β­οΈβœ¨οΈπŸ™.

Miranda
21 december 2023

Helemaal top

Reactie van Thai 88

Hoi Miranda, super bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen πŸ™. We waarderen het enorm ✨️⭐️🀩.

Peter H
20 december 2023

Heerlijke gerechten en vriendelijk geholpen

Reactie van Thai 88

Hoi Peter, dank voor je review ✨️⭐️. Heel fijn om te lezen dat je ons zo weet te waarderen πŸ™. Graag tot snel weer πŸ‡ΉπŸ‡­.

Ray
12 december 2023

HygiΓ«nisch, efficiΓ«nt en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Reactie van Thai 88

Hi Ray, dankjewel voor deze mooie woorden πŸ™βœ¨οΈ. Wij ervaren het als een enorm compliment. Dank Team Thai 88 πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ

Juninho
11 december 2023

Good food :)

Reactie van Thai 88

Hi Juninho, good review 😊! Thanks for taking the time to provide us your opinion πŸ₯¬πŸ₯¦πŸ«‘πŸŒΆ. It's very much appreciated, please visit us again soon πŸ™.

Karin van Esch
10 december 2023

Heerlijk!!

Reactie van Thai 88

Hoi Karin 🀩, dank voor de sterren ✨️⭐️, ze voeden ons met trots 😊. Fijne feestdagen alvast en graag tot snel πŸ‡ΉπŸ‡­πŸ™.

aj
9 december 2023

De "Kai Pad Kratiem Prik Thai" beviel goed!

Reactie van Thai 88

Hi AJ, dan voor je feedback 🀩. Het is altijd lastig om goed advies te geven, fijn dat het gerecht naar wens was πŸ₯¦πŸ₯¬πŸ«‘πŸŒΆ. Graag tot snel weer πŸ™

Ellen
9 december 2023
Reactie van Thai 88

Dankjewel Ellen πŸ™, je waardering doet ons goed 😊.

Simone van Trier
5 december 2023

Soepen, curry’s waren erg lekker, maar de Beef Basil rook erg vies (mijn man zei dat het naar kattenvoer rook) en hebben we daarom ook niet opgegeten. Ik dacht dat het aan de basilicum lag.

Reactie van Thai 88

Hi Simone, dank dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen πŸ™. Heel vervelend dat er een gerecht bij zat wat niet naar wens was, in dat soort gevallen kan je ons altijd bellen wij maken dan graag een ander gerecht. Het kan natuurlijk zijn dat een gerecht niet naar je wens is omdat het gewoonweg niet je smaak is, maar dat maakt voor ons niet uit wij lossen dat graag op. Wij staan achter de kwaliteit onze gerechten en garanderen dat alles vers gemaakt wordt. De biefgerechten worden bereidt met kwaltiettsbief van een gerenommeerde leverancier en we hanteren de voorschriften die gelden volgens HACCP richtlijnen. Bief Krapraw (basilicum) is een heel kruidig gerecht, de basilicum kan soms heel sterk geuren. Heel vervelend dat er een vergelijk gemaakt wordt met kattenvoer, daar zouden andere mensen aanstoot aan kunnen nemen maar toch laten wij deze review staan omdat wij er veel waarde aan hechten dat iedereen alle reacties kan zien. Groet team Thai 88 πŸ‡ΉπŸ‡­

.
5 december 2023
Reactie van Thai 88

πŸ™βœ¨οΈβ­οΈπŸ€© Enorm bedankt voor de sterren βœ¨οΈβ­οΈπŸ‡ΉπŸ‡­

Wendy
4 december 2023

Heerlijk weer! En wat is die satΓ© lekker! 2 viskoekjes kreeg ik d’r bij! Kom gauw weer terug.

Reactie van Thai 88

Hoi Wendy, super bedankt 🀩. Wij zijn zéér blij met zulke waardering ✨️⭐️. Fijn dat alles naar wens was, wij hopen je snel weer te zien πŸ™πŸ‡ΉπŸ‡­