Bewertungen von Thai 88 Utrecht

Neue Beurteilungen

5.0
Paul
3 Oktober 2022

Mooie portie, leuk met extra koekje en wat kroepoek. Goed op smaak. Vriendelijk. Prima!

Antwort von Thai 88

Hou Paul, dank voor het delen van je ervaring. 🤩 Wij halen zó veel eer uit al de mooie reviews, dat maakt het ondernemen in zware tijden een heel stuk leuker 👌🥦🌶🥕👍

Naren
30 September 2022

Delicious food and excellent service.

Antwort von Thai 88

Hoi Naren, super bedankt voor je mooie review 🤩. Dat is war we super trots van worden. 🙏✨️

Ronald Dekker
30 September 2022

Wat een genot! Het was weer fantastisch. Zo lekker en hele grote porties dus we kunnen er morgen nog een keer van genieten. Echt Thais eten zoals je het in Thailand krijgt en nergens anders in Utrecht naar onze mening. We komen snel weer.

Antwort von Thai 88

Hi Ronald, wat een mooie woorden✨️. Dank je hartelijk ❣️, het is ons een waar genoegen om voor zulke enthousiaste mensen te mogen koken. 🙏🤩

Lydia Spobeck
28 September 2022

Voor t eerst besteld en we hebben genoten! Pat Thai was heerlijk maar ook de 3 soorten curry die we hadden. Super vers, veel groente en bijzonder smaakvol!

Antwort von Thai 88

Hi Lydia, wat fijn dat het zo bevallen is.👌 Wij doen ons uiterste best om de gerechten voor iedereen kwalitatief goed en lekker te maken, maar smaken verschillen en dus is het altijd weer een plezier om 'te lezen dat 'nieuwe' klanten ons en onze gerechten zo hartelijk ontvangen. Dank 🙏 voor de moeite van het delen van je ervaring, graag tot snel ✨️

Kita
26 September 2022

Het is lekker eten om af te halen. Smaakvol, vers, goed verzorgd en op tijd. De pindasaus was errug lekker.

Antwort von Thai 88

Hoi Kita, mooie woorden, dankjewel 👌. Heel goed om te lezen dat de gerechten goed bevallen zijn ✨️🙏. Graag tot snel weer ⚡️

Joris
25 September 2022

De (vega) pad thai en rode curry waren echt heerlijk, niet te vettig en lekker gekruid! Bestellen en afhalen ging ook heel soepel. Zeker voor herhaling vatbaar ;)

Antwort von Thai 88

Hoi Joris, super fijn om te lezen dat alles naar wens was 🤩. Wij staan klaar voor je volgende bestelling ✨️🙏🥦🥕🌶.

Martijn
24 September 2022

Op tijd, heerlijk, ruim voldoende en als verrassing een portie tempura erbij, heel goed dus. De prijs is er wel naar, niet goedkoop, maar is het waard.

Antwort von Thai 88

Hoi Martijn, dank 🙏 voor je mooie review. ✨️ Goed om te lezen dat de kwaliteit en porties zo gewaardeerd worden.🥦🥕🌶

Miranda
23 September 2022

Heerlijk thai 88 altijd weer een verrassing welke saus het word. En een lekkere vegatarisch sate.

Antwort von Thai 88

Hi Miranda, leuk dat je de Thai 88 special zo weet te waarderen, altijd weer een verrassing 🎁 wat het wordt. Dankjewel 🙏 voor het delen van je ervaring, graag tot snel weer.✨️

Anil Kishoendajal
23 September 2022

wederom besteld, nu een rode curry beef, heerlijke viskoekjes. Rijk gevulde portie waar ik 2 dagen van kan genieten. Een verrijking voor de buurt!

Antwort von Thai 88

Hi Anil, dankjewel 🙏. Goed om te horen dat de porties in ieder geval groot genoeg zijn 😊. Graag tot snel weer ✨️⚡️

Jacky
22 September 2022

Heel goed van smaak, klaar op de afgesproken tijd en goed warm. Als verrassing nog kroepoek en een extra gerechtje erbij dat ook heel lekker was. Deze zaak is een aanrader!

Antwort von Thai 88

😊 You make us blush 🤩 Dankjewel Jacky, heel fijn dat je jouw ervaring op zo'n manier deelt 🙏✨️

JdB
19 September 2022

Erg smakelijk gegeten. En ontzettend vriendelijk behandeld.

Antwort von Thai 88

✨️ Daar zijn we zoooó blij mee 🤩. Dankjewel voor deze mooie review. Heel graag tot ziens 🙏

Frank
18 September 2022

Snel, lekker en smaakvol.

Antwort von Thai 88

Hi Frank, dankjewel voor je mooie review 🤩. Fijn dat het weer heeft gesmaakt 🥦🥕🌶✨️. We zagen op de opdrachten dat het 'nieuwe' menu wat onduidelijkheid gaf, we gaan dat binnenkort weer veranderen zodat de hoofdgerechten weer duidelijker gegroepeerd staan. Graag tot snel weer 🙏

Helene
18 September 2022
Antwort von Thai 88

Hallo Helene, dankjewel voor de sterren! ✨️ De waardering geeft ons energie ⚡️ en maakt ons trots 🤩, graag tot snel 🙏🥦🥕🌶

Rene
17 September 2022

Top

Antwort von Thai 88

Hoi René, 👍 Top is wat we willen zijn! Fijn dat je jouw ervaring gedeeld hebt, dat helpt ons enorm. We zijn super trots, we zijn inmiddels iets meer dan 4 maanden open en hebben mede dankzij jou meer dan 110 reviews, met een gemiddelde van 5 sterren⭐️. Graag tot snel 🙏🌶🥦🫑

Frank
16 September 2022

Mooi op de afgesproken tijd. Heerlijk gegeten!

Antwort von Thai 88

Hoi Frank, bedankt voor de review. 🙏✨️ Het doet ons goed om te lezen dat het naar wens is geweest. 🫑🥦👍

Karolien
14 September 2022

Super lekker vers en authentiek

Antwort von Thai 88

Hoi Karolien, super bedankt voor je mooie woorden. 🤩 Graag tot snel 🙏✨️

Theo
12 September 2022

Gewoon lekker

Antwort von Thai 88

🤩 Efficiente omschrijving 😀 dankjewel Theo! Reviews geven ons energie, zeker als ze veel sterren bevatten 🙏✨️

Arend
10 September 2022
Antwort von Thai 88

Hoi Arend, dankjewel 🙏 voor de review. Goed om te zien dat je als nieuwe klant ons zo'n waardering geeft. 👍 Graag tot snel weer 🫑🥦🌶🤩

Jan
7 September 2022
Antwort von Thai 88

🤩✨️Hoi Jan, dankjewel voor de sterren. Graag tot snel weer 🙏🌶🥦🫑

Majnu Michaud
5 September 2022

Het was heerlijk! De authentieke Thaise smaak.

Antwort von Thai 88

✨️🤩 Dankjewel Majnu 🙏. De recepten zijn iets aangepast aan de 'Westerse' wereld 🌶, het is heel fijn om te lezen dat de smaken in positieve zin vergeleken worden met de authentieke Thaise keuken. Graag tot snel weer 🫑🥕🥦🤗

Ruth Wiederholdt
3 September 2022

De rode curry (vega) was echt heel erg lekker! Goed op smaak, verse groente, lekkere rijst. Aanrader!

Antwort von Thai 88

Hoi Ruth, de rode curry is upcomming🥘, naast de Massama, de Pad Thai en de vegetarische loempia's is het nu echt een best-seller ⭐️ aan het worden. Dank voor je review, we merken dat klanten het heel prettig vinden om de mening van anderen te lezen, het helpt ons enorm 🙏✨️

Diana prins
3 September 2022

Het eten was echt super lekker. De rode curry was echt top. Heerlijke saus en de gebakken rijst ook echt een aanrader. We kregen zelfs nog een gerechtje van het huis erbij. Goede service en klantenbinding. Wij gaan hier zeker vaker afhalen.

Antwort von Thai 88

Hoi Diana, super om te lezen 🤩, we zijn inmiddels ruim 4 maanden open, het is werkelijk een genoegen om de mensen in Tuinwijk eo te mogen bedienen. Welkom, welkom, welkom 😃🙏

Maggie
1 September 2022

Ogen dicht en genieten van deze heerlijke maaltijd. Net zo lekker als in Thailand!

Antwort von Thai 88

Hoi Maggie, wat een mooie review, dankjewel. Wij geven elke maaltijd de aandacht die het verdient, het is heel fijn om te lezen dat zoveel mensen het zó waarderen! Graag tot snel weer ;)

Samantha
27 August 2022

The food was tasty and ready on time!

Antwort von Thai 88

Hi Samantha, thank you so much 🙏 for writing a review, it's very helpful for us and other customers. We love the stars ✨️🤩. We hope to see you again soon 🌶🥦🥕🫑👌

Sylvia
26 August 2022

Heerlijke rode curry met witvis, de loempia's ook lekker, minder vet dan vorige keer, super. De kokossoep is een echte aanrader

Antwort von Thai 88

Hoi Sylvia, ✨️goed om te horen, dankjewel voor het delen van je ervaring dat helpt ons enorm. Graag to snel weer 🤩

Miranda
22 August 2022

Lekker heerlijke sate saus thai88 was verassend. De pay Thai vond ik niet zo lekker maar dat is smaakverschil.

Antwort von Thai 88

Hoi Miranda, hartelijk dank voor je review en de vele sterren ✨️🤩. Smaken verschillen, dat klopt uiteraard, maar onze Pad Thai wordt door veel mensen juist enorm gewaardeerd, wij nieuwsgierig naar hoe wij dit in jouw ogen zouden kunnen verbeteren. Je kunt bij het bestellen aangeven als je bepaalde smaakvoorkeuren hebt, ietsje zoeter, ietje scherper, etc dat is voor ons echt geen probleem want elk gerecht wordt pas na de bestelling gemaakt. In ieder geval graag tot snel 🥬🫑🥕🥦🙏

Steven
20 August 2022

Heerlijk eten, de vega versie met lekker veel groente, op tijd klaar

Antwort von Thai 88

Hoi Steven, dankjewel voor je mooie review 🙏. Wij vinden het heel fijn om te horen dat de gerechten ook in de vegetarische varianten goed op smaak zijn. 🥦🥕🫑🥬. Graag tot ziens weer 🤩

Martijn
20 August 2022

Heerlijk, op afgesproken tijd klaar en nog een extra appetizer erbij. Aanrader!

Antwort von Thai 88

Hoi Martijn, fijn dat je ons zo weet te waarderen, dat doet ons goed. Graag tot snel ✨️🙏

Anil Kishoendajal
20 August 2022

Voor het eerst besteld om op te halen. Groene curry - Keang Kiew Waan en Rode curry - Keang Dang en een Thai 88 mix (starter). Het was snel klaar en de smaken waren heerlijk. Pittigheid precies zoals aangegeven op de menu. Een aanwinst voor Tuindorp/Tuinwijk!

Antwort von Thai 88

Hoi Anil, wat een fijne review. Heel hartelijk dank voor de moeite om je ervaring te delen 🙏✨️

Michiel Castelijns
19 August 2022

Sommige gerechten zoals de curry’s zijn erg goed, de roergebakken noedels smaakten metalig, en plakkerig. Loempia’s prima, maar viskoekoekjes zompig. Dat moet echt beter kunnen!

Antwort von Thai 88

Hoi Michiel, dankjewel voor je inhoudelijke feedback. Het is duidelijk dat er iets niet helemaal goed is gegaan, dat is zeker iets waar we serieus naar gaan kijken. 🙏

B
17 August 2022
Antwort von Thai 88

Dankjewel voor de review, zoals gezegd helpt het ons enorm om de mening van onze klanten te horen, gezien de sterren ✨️ kunnen we concluderen dat het allemaal gesmaakt heeft 🙏. Graag tot ziens 😀

Miranda
15 August 2022

Thai88 besteld en weer vergeten te vragen welke saus is gebruikt, na gokken denken we toch pittige zure saus. Zo niet was het echt heerlijk. Verse groente en dat zakje kroepoek wat het menuutje afmaakt.

Antwort von Thai 88

Hoi Miranda, dankjewel voor je mooie review 🙏. In het verrassingsmenu Thai 88 special variëren we de inhoud, deze keer heb je inderdaad een gerecht met pittige zoetzure saus (Sam Rood) gekregen. 🥦🥕🌶

Yvana
12 August 2022

Heerlijk eten! Met name genoten van de Pad See Ew

Antwort von Thai 88

Hi Yvana, dankjewel! Je bet een geweldige promotor ✨️, wij kunnen ons niet beter wensen. Graag tot snel 🙏

Ertan Ozcelik
9 August 2022

vers en lekker. Tofu sate is geweldig.

Antwort von Thai 88

Hoi Ertan, dat doet ons erg goed 😊. Om gerechten ook vegan op smaak te krijgen was best nog een uitdaging, het is voor ons dan ook heel fijn om te lezen dat onze gerechten zo gewaardeerd worden. Dankjewel voor je review 🙏 🥦🥕🌶

Niels van Empelen
6 August 2022

Superlekker, gratis extra hapjes. Top!

Antwort von Thai 88

Hoi Niels, dankjewel voor je review. Heel goed om te lezen dat het allemaal naar je smaak is 😃. Graag tot snel! 🙏🤩

marlies
1 August 2022

Het was weer heerlijke pad thai!!

Antwort von Thai 88

Hoi Marlies, altijd fijn om te lezen dat onze best-seller goed in de smaak valt! ✨️⭐️Heel veel dank voor het delen van je mening, dat is voor ons van grote waarde. 🙏 Hopelijk tot snel 🤩

Gerrit brouwer
1 August 2022

Meer dan 20 euro voor 3 kleine voorgerechten eigenlijk wat aan de dure kant, zo zal ik dat niet snel weer bestellen

Antwort von Thai 88

Hoi Gerrit, dank voor je review. Wij zijn heel blij met de waardering ✨️. Jammer dat de prijs je doet afknappen. Fijn dat je jouw gevoel hierover deelt, dat helpt ons om nog beter in te spelen op de behoefte die klanten hebben. Wij bieden een voordeelmenu Thai 88 mix voor €15,50 dat is een combinatie van meerdere voorgerechten. De voorgerechten komen ook prijstechnisch het best tot hun recht als ze gecombineerd worden met één van onze hoofdgerechten. Wij zullen nadenken over uitbreiding van voordeelcombinaties. 🤩 🙏

Bart
1 August 2022
Antwort von Thai 88

Hoi Bart, dank voor de sterren ✨️⭐️! Wij voelen veel waardering, dat geeft voldoening en maakt ons trots. 😊 🙏

Theo
31 Juli 2022

Ik vond het heel lekker. smaak was goed. de Massi / Fried Rice vond ik wel een beetje te vet. Groet jet Theo en ga zo door

Antwort von Thai 88

Hou Theo, dankjewel voor de sterren ✨️. De gebakken rijst zullen we even goed bekijken, in ieder geval fijn dat je het aangeeft. 🙏👍

Daan
30 Juli 2022

De beste van Thai van Utrecht! Bestel via website en staat altijd op tijd klaar. Curry’s en Tom kah zijn vegetarisch erg lekker met veel groenten. Beef nr. 51 is een aanrader!

Antwort von Thai 88

Hoi Daan, super bedankt voor je mooie review ❤️. Wij waarderen elke mening, maar als je zo positief ✨️ over ons praat worden we héél erg blij 🙏 Graag tot snel 🤩🥦🥕🌶

Miranda
24 Juli 2022

De kippen saté goed, de thai88 speciaal was heerlijk. De Tom yam was ook lekker, masr anders dan verwacht niet helder en ik miste het zuurtje. Deze smaak was prima.alles vers. Ik bestel zeker nog een keer

Antwort von Thai 88

Hoi Miranda, dankjewel voor je mooie review 🙏 . Zo fijn om te lezen dat de gerechten naar smaak zijn. Bij de Tom Yam zullen wij voortaan ook een partje 🍋limoen toevoegen (net als bij de Tom Kha) daarmee kan je zelf de zuurte naar smaak verhogen. We zien je graag snel weer ✨️

Lonneke
24 Juli 2022

Heel lekker, en heel vriendelijk!

Antwort von Thai 88

Hi Lonneke, top review 😀 daar worden we héél trots van. Dankjewel voor de moeite om je ervaring te delen, we zien je graag snel weer 🙏

Trix
24 Juli 2022

Het was weer heerlijk! Enig puntje van kritiek is het gebruik van plastic bakjes. Is het misschien mogelijk om milieu vriendelijker verpakking te gebruiken?

Antwort von Thai 88

Hoi Trix, dankjewel voor de mooie review. Je opmerking over de bakjes houden wij in gedachten, fijn dat je jouw gedachten hierover deelt, zo weten wij waar we verder kunnen verbeteren. Graag tot ziens 🙏✨️ Onze bakjes zijn gemaakt van Polypropyleen, dat leen zich goed voor recycling. Wij gaan er over nadenken hoe we dat vorm kunnen geven. http://www.recycling.nl/recycling/pp-recycling-polypropyleen/wat-is-pp-polypropyleen.html

Jaap
23 Juli 2022
Antwort von Thai 88

Hoi Jaap, dankjewel voor de sterren. Wij zijn erg blij dat onze vegetarische gerechten ook goed in de smaak vallen. Fijn dat je jouw mening deelt ✨️⭐️🙏

Ingrid
22 Juli 2022

Door een bijgerecht te kiezen kan ik er 2 dagen van genieten, heerlijk!

Antwort von Thai 88

Hoi Ingrid, slim bedacht 🙂. De gerechten zijn allemaal vers gemaakt en daarom prima 1 of 2 dagen te bewaren. Fijn dat je jouw ervaring deelt, dankjewel. Graag tot snel weer 🙏⭐️

Caroline de Bruijn
18 Juli 2022

Na de 1e x eten halen en een negatieve feedback, waar heel goed op gereageerd is door jullie, hebben we het weekend zelfs 2x achter elkaar besteld en vonden het erg lekker! We zullen zeker doorvertellen hoe jullie de feedback opgepakt hebben en dat het eten goed is. Groet

Antwort von Thai 88

Hoi Caroline, fijn dat jullie ons een tweede kans hebben gegeven 🙏. Wij zijn héél blij dat wij nu wel voldoen aan jullie verwachting 🤩. De verbeterpunten die klanten ons aangeven zien wij als kans om te verbeteren, dus jullie opmerkingen van eerder hebben we uiterst serieus genomen. Graag tot snel ✨️!

Ad Smits
14 Juli 2022

Heerlijk gegeten; mag iets minder zout.

Antwort von Thai 88

Hoi Ad, dank voor je positieve review. 🤩 Je opmerking over het zoutgehalte nemen we serieus. Wij willen juist de echte smaken van de groenten 🥦 en specerijen tot hun recht laten komen, teveel zout doet daar afbreuk aan. Fijn dat je jouw mening hebt gegeven, het helpt ons enorm 🙏 Graag tot ziens.

Gabi Stouthart
12 Juli 2022

Heerlijke rode curry en goede pad thai!

Antwort von Thai 88

Hi Gabi, dank voor het delen van je ervaring 🙏 dat helpt andere klanten om een goed beeld te krijgen van ons restaurant. Fijn dat de gerechten naar je smaak waren, we zien je graag snel weer terug voor één van onze vele andere gerechten 😊🌶🥕🥦🍤

Marc
12 Juli 2022

Was erg lekker!

Antwort von Thai 88

Hoi Marc, dankjewel voor je positieve review ✨️⭐️. Fijn dat alles naar wens was, dat doet ons goed 🙏👍

Monique
10 Juli 2022

Het was heerlijk!! Wel heel veel.

Antwort von Thai 88

Hoi Monique, dankjewel voor je mooie review. ✨️⭐️. Eten wat over is, laat zich heel goed bewaren voor de volgende dag, dubbel plezier 🤩

Isabelle Schneider
7 Juli 2022

Lekker eten en fijne mensen. Elke keer een genot om te bestellen en op te eten:)

Antwort von Thai 88

Hoi Isabelle, ✨️ heel hartelijk dank voor je lieve woorden. 🙏 Wij zien je graag snel weer ⚡️🍤🌶🥦🥕

Marcel
5 Juli 2022

Heerlijk. Bestelling was helaas misgegaan, daar kwamen we thuis achter. Even bellen, na even aarzelen gaven ze aan dat ze krap half uurtje de eerdere bestelling opnieuw zouden brengen. Zo geschiede. Goed afgehandeld en eten was heerlijk. .

Antwort von Thai 88

Hoi Marcel, héél veel dank voor jullie geduld. Wij zijn héél blij dat het uiteindelijk allemaal naar wens is. 🙏

Evert
4 Juli 2022

Prima vegan gerechten! Knapperige groente en lekker gekruid. Ook nog wat gratis snackjes gekregen!

Antwort von Thai 88

Hoi Evert, wat fijn om te horen 🤩, heel veel dank voor het delen van je ervaring. We zien je graag snel weer 😁🙏

Ineke van Diën
4 Juli 2022

Dit keer niet tevreden, er was met de kipfilet in de curry iets misgegaan want de kip was heel erg taai, die moesten we eruit halen. De smaak was ook minder lekker. De Pad thai smaakte ook niet echt lekker. De echte Thaise smaak ontbrak en het proefde heel zoet. Jammer, hopelijk de volgende keer beter. Met vriendelijke groet, Ineke.

Antwort von Thai 88

Hoi Ineke, bedankt voor je bericht. Erg vervelend dat het deze keer niet naar tevredenheid was, excuus daarvoor. Wij gaan uitzoeken wat hier fout gegaan is en komen er snel op terug. //⚡️ Update 4-7-2022 - Wij hebben eea intern besproken en maatregelen getroffen om herhaling te voorkomen. 🙏✨️

Karin
2 Juli 2022

Nu 2x eten gehaald en het was super lekker. Een aanrader!

Antwort von Thai 88

Hoi Karin, dank voor je review. Fijn dat je nu bij herhaling een goede ervaring hebt, uiteindelijk gaat het ons daarom. We zien je uiteraard graag snel weer 😊✨️🙏

Ingrid
1 Juli 2022

Het eten was heerlijk!

Antwort von Thai 88

Hoi Ingrid, heel prettig om te lezen dat alles naar smaak was. Fijn dat je jouw positieve ervaring ook deelt, dat doet ons goed. We zien je graag snel weer voor de volgende bestelling 😉👍🙏

Niels
1 Juli 2022

Heerlijk Thais eten, lekker die extra happies

Antwort von Thai 88

Hoi Niels, dank voor je complimenten. ✨️🙏 Fijn dat je jouw ervaring deelt, dat geeft ons veel energie ⚡️🤩

Martin
29 Juni 2022

Lekker, vers gemaakt en helemaal op tijd. Nice!

Antwort von Thai 88

Hoi Martin, hartelijk dank 🙏 voor je mooie review, heel fijn dat de gerechten naar je smaak en op tijd waren. Graag tot een volgende keer ✨️

Ingrid
29 Juni 2022

Het smaakte weer heerlijk. De Pak tempura erbij is ideaal voor mij. Dan kan ik er 2 dagen van eten.

Antwort von Thai 88

Hoi Ingrid, dankjewel voor je review. Heel leuk om te lezen dat je zelfs 2 dagen plezier hebt van de tempura. Graag tot ziens 🙏

Susanne
29 Juni 2022

Top, lekker eten

Antwort von Thai 88

Susanne, dankjewel 🙏 fijn dat het naar smaak is. Wij zijn altijd heel blij als we bevestig krijgen dat het eten goed in de smaak valt. 🤩 Graag tot snel ⭐️⭐️⭐️⭐️✨️

Helene
27 Juni 2022
Antwort von Thai 88

Hoi Helene, dankjewel voor je review. Fijn dat de vegetarische gerechten zo goed zijn bevallen. Graag tot ziens ✨️🙏

Ertan Ozcelik
22 Juni 2022

Verse en lekkere eten. Ik houd van tofu sate en tempura van Thai88.

Antwort von Thai 88

Daar zijn we heel blij mee Ertan, dank voor je mooie review 🙏✨️. Graag tot snel 🍢🍤

Liesbeth
20 Juni 2022

Snel klaar, alles vers en superlekker! Met lekker veel groente. Heerlijk, wij komen hier zeker terug.

Antwort von Thai 88

Hoi Liesbeth, wat fijn om te lezen 👍 dat alles naar wens is. Dankjewel voor je review, het is voor ons heel belangrijk om te horen hoe onze keuzes uitpakken 🙏. Graag tot snel ✨️

Rosie
19 Juni 2022

Heerlijk gegeten! De pad thai is onze favoriet.

Antwort von Thai 88

Hoi Rosie, daar ben je niet alleen in. De Pad Thai is 'by far' de #1 best-seller. We zijn er trots op de waardering die we daarvoor ontvangen. Dank voor je mooie review 🙏⭐️✨️⭐️

Frank
19 Juni 2022
Antwort von Thai 88

Beste Frank, dankjewel voor je positieve review. Fijn dat alles naar wens is verlopen, we blijven ons best doen om ook bij je volgende bestellingen de 5 sterren waar te maken. 🤩🙏

Anoniem
18 Juni 2022

Na sluiting van ons favoriete Thaise restaurant zijn we lang op zoek geweest naar een goede vervanger. Die hebben we nu eindelijk gevonden en nog wel op de hoek. Het eten is heerlijk! En het personeel snel en vriendelijk.

Antwort von Thai 88

😊🤩ontzettend bedankt voor je mooie review over ons restaurantje. Heel fijn om te lezen dat iets wat wij met veel plezier doen, zo ontzettend goed ontvangen wordt. 🙏

Herman
18 Juni 2022

Precies op tijd klaar met gratis extra's

Antwort von Thai 88

Hoi Herman, bedankt voor je review. Het doet ons goed on te horen dat het naar wens was. We zien je graag binnenkort weer terug 🙏😃

Annette
15 Juni 2022
Antwort von Thai 88

Hoi Annette, dankjewel voor je review. Wij zijn altijd heel blij 😃 als klanten de moeite nemen om hun mening te delen en als het dan 5 sterren ⭐️ zijn, kan ons geluk al helemaal niet meer op. 👍🙏

Ingrid
14 Juni 2022

De kipsaté was heerlijk zacht van smaak!

Antwort von Thai 88

Hoi Ingrid, dank je voor je positieve review. Fijn dat de smaak en malsheid naar wens zijn, graag tot ziens 🙏

Ertan
12 Juni 2022

Lekkere en verse eten. De eigenaar was heel aardig en beleefd. We gaan er weer bestellen.

Antwort von Thai 88

Hi Ertan, dankjewel voor je mooie review. We zien je graag weer terug voor je volgende bestelling 🙏👍

Gerrit Brouwer
12 Juni 2022
Antwort von Thai 88

Hoi Gerrit, ontzettend bedankt voor je sterrenregen ⭐️✨️⭐️ . Het team van Thai 88 voelt heel veel waardering door alle positieve reviews. Kap Khun Ka 🙏

Marie
11 Juni 2022

Het was de eerste, maar zeker niet de laatste keer, dat we bij jullie bestelde. Lekker !!!!

Antwort von Thai 88

Hoi Marie, mooi dat alles naar wens was. We zien je graag weer terug. Enorm bedankt voor je feedback 👍🙏

Marleen
10 Juni 2022

Eerste keer bij Thai88 besteld - echt HEERLIJK! Wij zijn fan!

Antwort von Thai 88

😊 Whaa! Wat een eer! Wij zijn zó trots op jullie warme woorden, dank jullie wel. 🙏 Graag tot snel Ps. de fanclub meetings zijn dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur muv maandag, dan rust het sterrenteam even uit 😉

F B
10 Juni 2022

De Pad Thai was super! ++ Grootte van portie ++ Smaak ++ Vriendelijk

Antwort von Thai 88

Hartelijk dank voor je mooie review, wij zijn erg blij dat het allemaal zo naar wens is verlopen, graag tot snel 😀🙏✨️

Wim van Binsbergen
7 Juni 2022

Het was superlekker!

Antwort von Thai 88

Hoi Wim, dank voor je review. Wij worden erg trots en blij van zulke mooie reacties, graag tot snel 🙏🤩

Anabelle
7 Juni 2022

Heerlijk vers eten! En super vriendelijk personeel.

Antwort von Thai 88

Hoi Anabelle, dankjewel 🤩, wij zijn heel blij met de aanhoudende lieve, warme en positieve reacties. 🙏

Daan
6 Juni 2022
Antwort von Thai 88

🤩 We love stars! Dank voor je beoordeling 🙏

Catelijne
5 Juni 2022

Smaakvolle rode curriculum met veel verse groenten die precies nog de juiste crisp hadden. Lekker gegeten!

Antwort von Thai 88

Hoi Catelijne, wat fijn om te horen dat het naar wens is. Enorm bedankt voor je vertrouwen en je positieve review. 🙏

Patrick
5 Juni 2022

Heerlijk Thais eten!

Antwort von Thai 88

Hoi Patrick, super bedankt voor het delen van je ervaring. Het doet ons heel goed om te lezen dat onze gerechten naar wens zijn. 🙏

Jurgen
2 Juni 2022

Wij halen hier regelmatig eten af, elke keer zeer tevreden! Het verzoek om het eten glutenvrij te bereiden (ivm coeliakie) wordt zeer serieus genomen. Erg vriendelijke personeel. Aanrader.

Antwort von Thai 88

Hoi Jurgen, dankjewel voor je positieve woorden. Het is heel fijn als klanten precies aangeven wat de beperkingen zijn, dan komen we er samen altijd uit. Het is heel prettig werken met zulke fijne klanten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🙏

piet snot
1 Juni 2022

de bestelling was precies op tijd klaar en ik kreeg er een tofu saté van het huis + kroepoek bij. De gefrituurde groente en loempiaatjes waren lekker. De Pak Pad Nam Man hoi ook, lekker veel groente, niet te zout. Helaas ontbrak wel de jasmijn rijst, daar kwam ik pas thuis achter...

Antwort von Thai 88

Ouch! Wat vervelend dat we de rijst vergeten zijn, dat rekenen wij onszelf aan. Wij doen er alles aan om dergelijke fouten te voorkomen, maar bel gerust op het moment dat je er achter komt wij zullen het dan zsm bij je thuis bezorgen. Wel héél fijn dat alles verder naar wens was en genereus dat we toch nog 4 sterren krijgen! Bedankt voor het delen van je ervaring, het helpt ons verder verbeteren.

Masclar
1 Juni 2022

Prima verzorgd en heel smakelijk. Aanrader voor de wijk. Kom zeker terug.

Antwort von Thai 88

Yeah! Ontzettend bedankt voor je positieve woorden. De sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ zijn voor ons erg belangrijk, maar ook als er een kritische noot mocht zijn, horen we het graag. 🙏

Do
31 Mai 2022

Heel lekker!

Antwort von Thai 88

☺️ Dat is precies waar we het voor doen! Dank voor je review.

Marcel Schyns
30 Mai 2022

Helemaal goed en stipt op tijd!

Antwort von Thai 88

Hoi Marcel, dankjewel! Het doet ons goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij zijn altijd heel benieuwd wat klanten van onze gerechten vinden, dus heel fijn dat je jouw mening hebt gedeeld. Graag tot snel!

Henny
29 Mai 2022

Er is veel keus, ook vegetarisch en soepen. Wij vonden het eten wel zout, dat zou minder mogen. De voorgerechten zijn heerlijk!

Antwort von Thai 88

Hoi Henny, dankjewel voor je review. Je opmerking over het zout gehalte hebben we inmiddels al intern besproken. Hoewel smaak erg persoonlijk is, zullen we het zoutgehalte in een aantal gerechten terug brengen. Wij gaan er vanuit dat het vanaf nu nog beter in de smaak valt, mocht het nog maar aanpassing vereisen, schroom niet om je wensen door te geven. Alle gerechten worden op bestelling gemaakt, persoonlijke wensen qua smaakaanpassing kunnen altijd meegenomen worden. Graag tot ziens 🙏

Trix
29 Mai 2022

Een heerlijke Thaise maaltijd bij een (afhaal)restaurant op loopafstand midden in een woonwijk. Vriendelijke service en betaalbare prijzen. Wat wil je nog meer ?!

Antwort von Thai 88

☺️ wow! Hartelijk dank voor de lieve woorden, dat doet ons goed. Graag tot snel 🤩

Andre
29 Mai 2022

Wij vonden het niet zo lekker en veel te zout. jammer

Antwort von Thai 88

Hoi Andre, dat is héél vervelend. Wij zullen je nog even per mail benaderen om te kijken of er van onze kant iets fout is gegaan. // kort na deze review zijn er maatregelen genomen om het zoutgehalte terug te dringen en de smaken verder te verbeteren. Wij horen graag alle opmerkingen ookal zijn ze niet heel positief. Ons doel is de perfecte balans te vinden, maar heeft u speciale wensen, geef het ons bij de bestelling door aub. Alle gerechten worden pas na bestelling gemaakt en alle ingrediënten worden pas toegevoegd bij de bereiding, het is voor ons dus echt geen moeite om iets naar smaak aan te passen. 🙏✨️

Andel Wiersma
27 Mai 2022

Het was lekker, dankjewel!

Antwort von Thai 88

Super bedankt voor de beoordeling 🙏🤩

Yvonne
27 Mai 2022

Super lekker eten met verse groente 👍

Antwort von Thai 88

Hoi Yvonne, dankjewel voor de mooie beoordeling 🙏🤩

Mirjam
26 Mai 2022

Heerlijk! En heel veel garnalen in de curry

Antwort von Thai 88

Hoi Mirjam, dat is heel fijn om te lezen. Dankjewel voor de sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🙏

Karolien
26 Mai 2022

Uitstekend!!! Vers, vlotte levering, echt heerlijk van smaak. Dat gaan we vaker doen.

Antwort von Thai 88

Hoi Karolien, dankjewel voor het delen van je ervaring, fijn dat onze gerechten in de smaak vallen. Graag tot snel!

DF
23 Mai 2022

We hebben 3 verschillende gerechten besteld. Allemaal even lekker van smaak en vers! Fijn om zo’n lekkere Thai in de buurt te hebben.

Antwort von Thai 88

🤩🤩 wow, we worden er bijna verlegen van 😉. Het is echt eervol om voor zulke dankbare mensen te mogen koken. Graag tot snel 🙏

Jan de Haan
23 Mai 2022

Eten was erg lekker. Ik had de kip groene curry en de kip met pittige zoutzure saus. Allebei aangegeven met 1 peper qua pittigheid en voor mij al best wel pittig. De saus van de groene curry is waterdun en was daardoor uit het (te) volle bakje in de tas gelopen . Dat was dus wel een knoeiboel. Maar ga zeker nog vaker wat bestellen want uitstekende Thaise keuken

Antwort von Thai 88

Beste Jan, allereerst excuus voorhet ongemak van het lekkende bakje, dat is zeker niet de bedoeling. We nemen dit mee in onze werkbespreking. Goed om te lezen dat de gerechten in de smaak vallen 👍🙏. Hartelijk dank en graag tot snel!

Syl
22 Mai 2022

Wat een heerlijke smaken, genoten van afhaalmaaltijd

Antwort von Thai 88

Hoi Syl, dat klinkt als muziek in onze oren. 🤩👍 dankjewel voor je review, het motiveert ons enorm. 🙏

Jenny
21 Mai 2022

Heel erg goed eten. Niet vettig. Smaakvol en zeer goede kwaliteit.

Antwort von Thai 88

Hoi Jenny, enorm bedankt voor je positieve review. Ons hele team is enorm trots op de gerechten en we zijn blij dat het zo goe gewaardeerd wordt 🙏. Tot snel 😃

Vivian Vijn
21 Mai 2022

Echt heerlijk gegeten. Pad Thai besteld. Mooie smaken. Ik kom zeker terug.

Antwort von Thai 88

Hoi Vivian, Pad Thai is ons #1 best seller by far, mooi om te lezen dat het ook jou goed gesmaakt heeft. Enorm bedankt voor het delen van je ervaring, graag tot snel 😃🙏

Ben
18 Mai 2022

Erg lekker eten. Was de eerste bestelling. Ben benieuwd naar de rest van de kaart.

Antwort von Thai 88

Beste Ben, wij kunnen niet wachten om je de andere gerechten te laten proeven. Pad Thai, Massaman curry en (kip) Cashew zijn echte aanraders. Bedankt in ieder geval voor de moeite die je nam om je mening te geven. 🙏

Maureen
16 Mai 2022

Aardige ontvangst. Heerlijke malse en smaakvolle saté als attentie bij de bestelling ontvangen. Helaas zaten er zwarte schilfertjes in de Pad Thai. We hebben ze eruit gevist. Gelukkig smaakte het niet verbrand.

Antwort von Thai 88

Hoi Maureen, dank voor je feedback. Fijn dat de smaak goed bevallen is. We gaan er vanuit dat de zwarte schilvers een incident zijn, wij herkennen het niet als gebruikelijk. Excuus voor het ongemak, wij nemen het mee in onze kwaliteitsbewaking.🙏

Roel
13 Mai 2022

Wij hebben heerlijk gegeten! En erg benieuwd naar meer gerechten van de menukaart. Tot snel.

Antwort von Thai 88

Hoi Roel, hartelijk dank voor je positieve review. Fijn dat de gerechten hebben gesmaakt, we zien je graag snel weer 🙏

Hennie
13 Mai 2022

Heerlijke Thaise gerechten. Aanwinst voor de wijk!

Antwort von Thai 88

Beste Hennie, dankjewel voor je review. We zijn erg blij met je positieve opmerkingen. Het ontvangst in 'de wijk' is uiterst hartelijk en warm!

FB
12 Mai 2022
Antwort von Thai 88

🤩🤩🤩🤩🤩 dat zien we graag! Dank voor de sterren!

Hilde
12 Mai 2022

Was erg lekker! Vriendelijk personeel ook…

Antwort von Thai 88

Dankjewel Hilde, wat fijn om zo positief beoordeeld te worden 🤩🙏

Hans
11 Mai 2022

Het was weer heerlijk!

Antwort von Thai 88

Hoi Hans, dat horen we graag! Dankjewel 🙏

Brom
9 Mai 2022

De kai kad kratiem prik Thai bevatte voor bijna de helft grote stronken spitskool. Dit overheerste de smaak heel erg. Toen de grote stronken/ bladen kool er uit gevist waren was het erg lekker

Antwort von Thai 88

Geachte mevrouw Brom, wat vervelend! Dit is niet de standaard die we willen presenteren. Wij hebben dit inmiddels intern besproken. Bij het snijden van spitskool is het aan de chef om te bepalen tot hoever naar de kern de spitskool gebruikt kan worden, hebben nu strakker afgesproken welke norm wij hierin hanteren. Excuus voor het ongemak.

Selma
6 Mai 2022

Kinder menu prima voor de kids! Verder vonden wij de Masaman curry erg lekker.

Antwort von Thai 88

Hoi Selma, goed om te lezen! Dankjewel voor de moeite om je ervaring te delen. Als je voor het kindermenu nog suggesties hebt, horen we het graag.

Ingrid
4 Mai 2022

Heerlijke maaltijd met verse producten. Ik kom binnenkort weer. Ik had de Kai Pad Nam Man hoi

Antwort von Thai 88

Hoi Ingrid, super om te lezen! Fijn dat je de moeite hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Graag tot snel!

Catelijne van de Casteel
3 Mai 2022

Smakelijke groene curry met veel verse groenten. Helaas waren broccoli en wortel veel te zacht gekookt en was de witte rijst juist te kort gekookt en nog niet helemaal gaar. Het zalje kroepoek bij het eten was aardig maar niet zo handig bij een vegetarische bestelling.

Antwort von Thai 88

Hoi Catelijne, dankjewel voor je inhoudelijke feedback. Spijtig dat niet alles helemaal aan je verwachting voldeed. Wij nemen dit zéér serieus, inhoudelijk zullen wij je nog benaderen om te kijken waar jouw waarnemingen bijstelling in ons proces vereisen. Inmiddels is er contact geweest en heeft Thai 88 naar aanleiding van deze review een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. Dit betreft de 'gaarte' van de groenten (peen en broccoli mogen iets minder gaar) en de give-away kroepoek voor volledige 'vega' orders is vanaf nu Casave kroepoek. Wij realiseren ons dat 'smaak' en andere voorkeuren zoals 'gaarte' en pittigheid van gerechten voor iedereen anders zijn, geef daarom altijd jouw voorkeuren aan bij het plaatsen van een bestelling. Per gerecht is er een opmerkingenveld waar je persoonlijke voorkeuren kunt aangeven.

Josette
2 Mai 2022

Het eten was lekker en goed pittig (zelfs bij 2 pepertjes). Wij hadden ook de mix van voorgerechten besteld, dat is een aanrader!

Antwort von Thai 88

Hoi Josette, dank voor je review. Heel prettig om te lezen dat de gerechten in de smaak vallen. Pittigheid is altijd lastig te vatten, mocht je het iets anders willen hebben dan kan je dat bij opmerkingen per gerecht aangeven.

E
1 Mai 2022

Eindelijk weer een Thai in de buurt en meteen heerlijk gegeten!

Antwort von Thai 88

Beste E 😉, dank voor je vertrouwen en je review. We vinden het heel fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. 🙏👍

Anita
1 Mai 2022

Heerlijke gerechten, lekkere verse groenten, fijne curries!

Antwort von Thai 88

Beste Anita, super om te horen dat het goed in de smaak valt. We gebruiken uitsluitend verse groenten, dat proef je 🥦🫑🌶🥒🥕

Bas Nijhuis
1 Mai 2022

Super lekker gegeten, een aanwinst voor Utrecht.

Antwort von Thai 88

Beste Bas, dankjewel voor je compliment. We gaan er alles aan doen om je bij elk bezoek minimaal dezelfde ervaring te bieden. Als je tips of verzoeken hebt, laat het gerust weten. 🙏

W van brakel
30 April 2022

Lekker gegeten, goed verzorgd, We komen terug

Antwort von Thai 88

Hartelijk dank voor de review, fijn om te lezen dat alles goed in de smaak valt. Graag tot ziens.

Marc
30 April 2022

Erg lekker!

Antwort von Thai 88

Hoi Marc, dat maakt ons trots 😊👍

Remon van Asperen
30 April 2022

Héérlijk eten en veel variatie

Antwort von Thai 88

Hoi Remon, dank voor je reactie.👍🙏

Saskia
29 April 2022

Heerlijk eten. Wij hadden een gerecht met biefstuk en groenten en een fried rice met kip besteld. Allebei heerlijk en veel! Echt een aanrader

Antwort von Thai 88

Hoi Saskia, bedankt voor je aanbeveling. Het doet ons goed om je positieve ervaring te lezen. 🙏

Jacky
28 April 2022

Heel erg smaakvol en perfect op tijd klaar. Wat mij betreft zou het fijn zijn als zilvervliesrijst ook een optie is, of dat de rijst er niet standaard bij wordt geleverd.

Antwort von Thai 88

Hoi Jacky, dankjewel voor je feedback. Ook vijf sterren ***** voor jouw feedback, want daar kunnen we wat mee. Jouw suggestie voor zilvervliesrijst nemen we serieus, het optioneel maken van de rijst is ook zeker een optie. Tot wij het ingeregeld hebben kan je bij opmerkingen altijd aangeven als je specifieke wensen hebt.

M. Said
27 April 2022

Vriendelijk en gastvrije mensen. Het eten is ontzettend lekker. Met liefde gemaakt. Zeker de moeite waard om een keer te eten.

Antwort von Thai 88

Het ontvangst in de buurt voelt voor ons als een warm bad! Heel hartelijk dank voor je review, het doet ons echt goed om te lezen dat de ervaringen zo positief zijn. Graag tot ziens!

Henny
27 April 2022

De voorgerechten waren erg goed. Voldoende keus uit vegetarische gerechten.

Antwort von Thai 88

Beste Henny, dank voor je review. Heel prettig om te lezen dat het eten in de smaak valt. Graag tot ziens!

Pascal Verspeek
25 April 2022

Eindelijk weer een goed Thai's restaurant in de buurt. Op zondag 24 april hebben we voor de 1e keer Thai afgehaald. We hebben de Keang Dang Kai (Kip rode curry), Pad Thai en gebakken rijst. De rode curry en de Pad Thai zijn heerlijk (echt Thai's met verse ingrediënten). De rode curry had iets pittiger gemogen. Maar snap dat niet iedereen daar op zit te wachten. De gebakken rijst precies zoals het hoort. Een echte aanwinst voor de buurt (en Utrecht).

Antwort von Thai 88

Beste Pascal, goed om te lezen. Fijn dat je de moeite neemt om je ervaring te delen, dat helpt ons. We worden héél warm ontvangen in de wijk, dat maakt ons super trots. Qua pittigheid van gerechten hebben we de veilige kant gekozen, gerechten met enig pit hebben 1, 2 of 3 chili's op de website, (de rode curry heeft 1 chili) dat is de standaard die we hanteren. Bijna alles kan naar wens worden aangepast, je kunt per gerecht een opmerking plaatsen, daarin kan je aangeven dat je extra pittig wilt.

Marije
22 April 2022

Heerlijke Thaise takeaway gegeten, lekker pittig en service with smile. Top!

Antwort von Thai 88

Hoi Marije, bedankt voor je bericht. Die 'smile' komt vanzelf met zulke positieve woorden 😉. Kap Khun Krub 🙏

Jetje
21 April 2022

Heerlijk gegeten! Veel verse groenten, royaal met (lekkere) kip of bief en mooie porties. Een aanrader en een aanwinst voor de wijk :-)

Antwort von Thai 88

Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling! Echt heel prettig dat de gerechten ervaren worden zoals wij het bedoelen.

Evelien
20 April 2022

Het eten was heerlijk, gaan hier snel weer bestellen!

Antwort von Thai 88

Wat fijn om te lezen! Wij worden echt héél blij van de goede ontvangst in de wijk.

Froukje
19 April 2022

Authentiek Thais eten. Ik heb Pad Thai besteld en het was goed op smaak en snelle service. Het restaurant is nog niet helemaal af, we zijn benieuwd hoe dat gaat worden. Het zou leuk zijn als dat een gezellig plekje wordt om te eten.

Antwort von Thai 88

Hoi Froukje, dank voor je positieve review. Komende week zal het restaurant helemaal klaar zijn, je bent van harte welkom om een keer ter plekke te komen eten ;)

Wendy
16 April 2022

Welkom in de wijk, we hebben echt heerlijk gegeten!

Antwort von Thai 88

Enorm bedankt! Het warme welkom doet ons goed. Kap khun krub!

Olivier
15 April 2022

Heerlijk gegeten, aanrader!

Antwort von Thai 88

Hartelijk dank voor je review, fijn om te lezen dat je ervan genoten hebt. Dat is waar we het voor doen! Kap khun krub!